Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Prinses Theater

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Prinses Theater en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Museum Rotterdam1940 1945 nu, Schiecentrale, Euromast, Heerenhuys, bevinden zich op slechts 1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Supernova Hotel 1.29 km
Euromast 1.40 km
Morgan and Mees 1.43 km
New Ocean Paradise Hotel 1.47 km
Le Marin Boutique Hotel 1.53 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Soif 0.08 km
De Machinist 1.00 km
Verhip 1.01 km
Restaurant Goud 1.25 km
Euromast 1.40 km
Prinses Theater

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Het Prinses Theater, trots staand als het oudste theater van Rotterdam, vormt een ware parel in de historische wijk Delfshaven. Dit prachtige monument van culturele betekenis weeft geschiedenis en moderniteit naadloos samen, en dient als een veelzijdig podium voor kunstzinnige expressie en feestelijke vieringen.

Deze bijzondere evenementenlocatie strekt zich uit over een indrukwekkende 11.000 vierkante meter, en biedt een scala aan ruimtes die perfect geschikt zijn voor diverse doeleinden. Met een elegante foyer, een meeslepende podiumzaal, de Mansfieldbar en een entresol die uitmondt in een charmant dakterras, ademt het Prinses Theater een sfeer van veelzijdigheid en mogelijkheden.

Het theater heeft de afgelopen 10 jaar een metamorfose ondergaan, waarbij zorgvuldige renovaties het hebben getransformeerd tot een hedendaags en functioneel meesterwerk. Deze veelzijdige ruimte kan evenementen en bijeenkomsten huisvesten, variërend van intieme bijeenkomsten met 20 gasten tot grootschalige evenementen met 850 aanwezigen. Of het nu gaat om vergaderingen, beurzen, congressen, productpresentaties, Bedrijfsfeesten, borrels, diners, bruiloften of culturele programmering, het theater biedt een podium dat aan elke behoefte voldoet.

Op 1 april 2022 werd het theater feestelijk heropend door het dynamische duo van de horeca, Ernst Hoogenboom en Dennis Rens. De authentieke restauratie van het theater in zijn oorspronkelijke stijl zorgt ervoor dat bezoekers een stap terug in de tijd kunnen zetten, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van moderne faciliteiten en een eigentijdse ervaring.

Centraal gelegen in het historische Delfshaven, vormt het Prinses Theater een cultureel middelpunt en een onvervangbaar onderdeel van Rotterdam's artistieke en sociale weefsel. En wanneer de tijd daar is om te vieren, treden de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf op het toneel. Ze brengen een luchtige en feestelijke sfeer die past bij de vreugde en de veelzijdigheid van het theater zelf.

 

Zaal huren

Studio Het Prinses Theater in Rotterdam biedt een veelzijdige evenementenlocatie voor bijeenkomsten en vergaderingen met 20 tot wel 850 gasten. Of het nu gaat om zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen, symposia, productpresentaties, of culturele evenementen zoals cabaret en theater, deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden. Ook particuliere evenementen, waaronder bruiloften en feestavonden, vinden hier een geschikte plek. Daarnaast zijn commerciële evenementen zoals vrijdagmiddagborrels, dinershows en dance-avonden hier meer dan welkom. Studio Het Prinses Theater is een veelzijdige hub voor diverse soorten bijeenkomsten en vieringen.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Prinses Theater, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Prinses Theater

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Prinses Theater. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Prinses Theater?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Krissie (Krissie)
Krissie (Krissie) 01-10-2023
Plaats van binnen mooi. Sfeervol. Waren hier voor een feest. Kwaliteit/volumen geluid mocht wel wat beter/harder naar mijn mening. Weg na damestoilet erg smalle steile trap omhoog waar de dames ook weer omlaag moeten dus krap en best gevaarlijk. Al helemaal als de teappen ook nog nat zijn. Parkeergelegenheid in de buurt zoeken was echt drama op een zaterdagavond Update na reactie theater: Twijfelde tussen 3 en 4 sterren. Maar gezien parkeerprobleem niet hun schuld is en ze met een voorstel komen waar je kunt parkeren en we het toch zeker wel naar ons zin hebben gehad toch de 4 sterren geven

 

Kim Van Dijk
Kim Van Dijk 13-11-2023
Prachtig welkom,mooi verzorgde grote ruimte. Lekker eten, hapjes en drinken. Schone toiletten.

 

Rene Baas
Rene Baas 19-07-2023
Prachtig en sfeervol theater. Gezien het aantal trappen is het wellicht wel een uitdaging voor mensen die slecht ter been zijn. Heb niet gezien of er ook liften zijn.

 

Simon de Bruijne
Simon de Bruijne 19-08-2023
Op zondag geweest, tijdens een dienst van de Harbour City Church. Is elke week weer geweldig! (Begint om 15:00)

 

Gerard Brinkman
Gerard Brinkman 12-11-2023
Geweldig mooie locatie en catering 👍

 

 

meer Reviews

 

Foto's Prinses Theater

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Prinses Theater. Plan je binnenkort een event bij Prinses Theater en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonslinger Prinses Theater Rotterdam
Ballonslinger Prinses Theater Rotterdam
Ballontoef Prinses Theater Rotterdam
Ballontoef Prinses Theater Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Prinses Theater Delfshaven Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Prinses Theater Delfshaven Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Prinses Theater Delfshaven Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Prinses Theater Delfshaven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Prinses Theater of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Prinses Theater zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.