Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Mediamarkt

(4/5)
 • Binnenwegplein 50-52, 3012 KA Rotterdam [Kaart]
 • 010 433 5000
 • https://www.mediamarkt.nl
 • Lijnbaan (0.14 km.)
 • Beurs (0.20 km.)
 • Beurs Rotterdam (0.20 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.81 km.)
 • Centrum (0.38 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Mediamarkt en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Koopgoot, Schielandshuis, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Bazar 0.23 km
Urban Residences 0.24 km
The James 0.36 km
Bilderberg Parkhotel 0.37 km
Atlanta 0.44 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Thuisbezorgd Hub 0.11 km
Ferry 0.19 km
Satebar 0.24 km
Sijf 0.24 km
Nieuw Rotterdams Cafe 0.27 km
Mediamarkt

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
In het bruisende Rotterdam is de Mediamarkt een ware trekpleister voor technologie- en gadgetliefhebbers. Dit is de plek waar je de nieuwste elektronische snufjes kunt vinden en waar innovatie tot leven komt. En wanneer het aankomt op het creëren van een feestelijke sfeer, speelt het Rotterdams Ballonnenbedrijf een belangrijke rol door regelmatig de ballonnen te verzorgen voor speciale gelegenheden en evenementen in de Mediamarkt.

De Mediamarkt staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van elektronica, variërend van smartphones en laptops tot televisies en huishoudelijke apparaten. Om de nieuwste producten en innovaties op een spectaculaire manier te presenteren, organiseert de Mediamarkt regelmatig productpresentaties. Tijdens deze evenementen kunnen klanten en bezoekers de nieuwste technologieën ontdekken en ervaren.

En wat is een betere manier om zo'n feestelijke en dynamische sfeer te creëren dan met ballonnen? Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat altijd klaar om de ballondecoraties te verzorgen voor deze productpresentaties in de Mediamarkt. Of het nu gaat om kleurrijke ballonbogen bij de ingang, opvallende ballonzuilen verspreid door de winkel of unieke balloncreaties die de aandacht trekken naar de nieuwste gadgets, de ballonnen voegen een feestelijk en feestelijk element toe aan de hele ervaring. Ze creëren een opwindende sfeer en zorgen ervoor dat de productpresentaties in de Mediamarkt nog gedenkwaardiger worden.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpt dat elk evenement uniek is en streeft ernaar om ballondecoraties te leveren die perfect aansluiten bij de sfeer en het thema van de gelegenheid. Of het nu gaat om een lancering van een nieuwe smartphone, een demonstratie van de nieuwste gameconsole of een showcase van slimme apparaten, wij zorgen voor de juiste ballonnen die de feestvreugde versterken.

Dus, wanneer je een bezoek brengt aan de Mediamarkt in Rotterdam en je wilt je laten onderdompelen in de wereld van technologie en innovatie, let dan goed op de kleurrijke en opvallende ballondecoraties die het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd. Ze zorgen ervoor dat je ervaring in de Mediamarkt nog specialer en feestelijker wordt.

Of het nu gaat om het verwelkomen van nieuwe producten, het vieren van speciale evenementen of gewoon om een speels accent toe te voegen aan je winkelervaring, het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om de perfecte ballondecoraties te leveren. Geniet van de prachtige ballonnen in de Mediamarkt en laat je meeslepen door de feestelijke sfeer die ze creëren.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Mediamarkt

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Mediamarkt. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Bekend om hun extreme acties en kortingen is MediaMarkt niet voor niets de Black Friday trendsetter."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Test NHA
Test NHA 07-11-2023
Vervelend !Je bent de drempel nog niet over of je wordt al 'besprongen' door het personeel. Ze laten je gewoon niet met rust. Even rondkijken is niet mogelijk. Voelt erg onaangenaam. Het is aan te bevelen om de prijzen van MM goed te vergelijken. In vele gevallen zijn ze beslist niet de goedkoopste !

 

Bas van der Laan
Bas van der Laan 12-11-2023
Op zoek naar een TV hierheen gegaan vanwege het ruime aanbod en de ruime mogelijkheden om te kijken en luisteren. We werden bijgepraat door een verkoper (welke vooraf vertelde voor Sony te werken) die heel goed de verschillen kon uitleggen en de opties die mogelijk waren om ook het maximale voordeel te behalen. Geslaagd met een zeer goede combideal! Fijn geholpen en heel goed meegedacht, topservice.

 

Paul Ponsen
Paul Ponsen 09-11-2023
Hallo Mediamarkt. Heel je winkel bezaaid met allerhande soorten verkoop personeel en bewaking. Kom je bij de kassa, 15 mensen in de wachtrij en....één kassa open!!!! Wat doet jullie manager daar de hele dag? Koffie drinken? Zeer slechte service dit. De kleinste kruidvat heeft meer kassa's open en meer betaalmogelijkheden dan jullie winkel. Nogmaals, hebben jullie daar wel een manager die de boel in de gaten houdt of doet iedereen maar wat?

 

H.R Z
H.R Z 15-11-2023
Hele slechte service. Had een tv gekocht die nog geen eens een jaar is en nu het defect is, zeggen ze dat het ons probleem is, had doorgegeven dat het tv kapot was en na twee maanden werden er geen contact met ons opgenomen, de medewerkers konden niet helpen en zeggen alleen dat het onze schuld is. De probleem is niet opgelost!

 

Dilara Altuntas
Dilara Altuntas 17-10-2023
Verschrikkelijk zijn jullie. Fornuis gekocht bij jullie in de winkel. Fornuis is defect geleverd. Ik ben al 2 weken bezig zodat het probleem wordt opgekapt. Je wordt van de ene naar de ander doorgestuurd en niemand die je probleem kan oplossen. Slechte klantenservice, dames aan de lijn hebben geen flauw idee wat ze eigenlijk doen. Met 1 woord beschreven belachelijk zijn jullie. Ik hoop op spoedig contact!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Mediamarkt

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Mediamarkt. Plan je binnenkort een event bij Mediamarkt en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Samsung Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Ballonboog 6m Samsung Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Ballonboog 6m Samsung Laden en Lossen platform Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Ballonboog 6m Samsung Laden en Lossen platform Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Heliumballonnen bedrukt Sony thema James Bond Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Heliumballonnen bedrukt Sony thema James Bond Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Heliumballonnen bedrukt Sony thema James Bond Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Heliumballonnen bedrukt Sony thema James Bond Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Ballonboog 8m Sony thema James Bond Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam
Ballonboog 8m Sony thema James Bond Mediamarkt Binnenwegplein Rotterdam

FAQ

Q.

Waar is de grootste Mediamarkt?

A.

De Mediamarkt in Rotterdam Centrum is de grootste MediaMarkt vestiging van Nederland. In november 2021 is de vestiging van Rotterdam omgebouwd tot Tech Village.

Q.

Wat is een Tech Village?

A.

Bij de Tech Village van de MediaMarkt Rotterdam Centrum, draait alles om de modernste technologie en het beleven ervan. Een ontmoetingsplaats voor iedereen die van de nieuwste gadgets houdt, uiteenlopend van smartphones tot drones.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Mediamarkt of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Mediamarkt zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.