Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Porsche Centrum Rotterdam

(4.5/5)
 • Schuttevaerweg 116, 3044 BB Rotterdam [Kaart]
 • 088 911 9911
 • http://www.porschecentrumrotterdam.nl/
  Uw link hier?
 • Parking Europoint (1.53 km.)
 • Schiedam Centrum (0.85 km.)
 • Station Schiedam Centrum Rotterdam (0.85 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (3.38 km.)
 • Marconistraat / M4H (1.43 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Porsche Centrum Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Sparta, Stadshaven Brouwerij, Diergaarde Blijdorp, Delfshaven, bevinden zich op slechts 1.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
van der Valk 1.49 km
Le Marin Boutique Hotel 2.71 km
Fletcher 2.71 km
Supernova Hotel 3.06 km
Morgan and Mees 3.37 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vroesenpaviljoen 2.30 km
Soif 2.54 km
Statencafe 2.71 km
Krozant 3.32 km
Engels 3.33 km
Porsche Centrum Rotterdam

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
In de Spaanse Polder, langs de drukke A13, bevindt zich het Porsche Centrum Rotterdam. Dit imposante autodealerbedrijf is niet alleen de thuisbasis van het iconische merk Porsche, maar biedt ook een indrukwekkende selectie van Bentley- en Lamborghini-modellen. Het is een paradijs voor autoliefhebbers, waar exclusiviteit en vakmanschap samenkomen. En wanneer er bijzondere auto's worden afgeleverd, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de feestelijke sfeer te versterken met prachtige ballondecoraties.

Het Porsche Centrum Rotterdam is een ware blikvanger in de Spaanse Polder, met zijn moderne architectuur en uitgestrekte showroom. Hier kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen aan de nieuwste modellen van Porsche, Bentley en Lamborghini. Of je nu op zoek bent naar de tijdloze elegantie van een Bentley, de krachtige prestaties van een Lamborghini of de sportieve verfijning van een Porsche, dit centrum biedt een scala aan keuzes die voldoen aan zelfs de meest veeleisende wensen.

Wanneer er bijzondere auto's worden afgeleverd, komt het Rotterdams Ballonnenbedrijf in actie om het moment nog specialer te maken. Met hun expertise in ballondecoratie creëren ze een feestelijke ambiance die de opwinding rondom de nieuwe aankoop versterkt. Kleurrijke ballonbogen worden geplaatst bij de ingang van het centrum, terwijl ballonpilaren de showroom flankeren. Het geheel vormt een feestelijk decor dat de trotse eigenaar verwelkomt in een wereld van luxueuze auto's.

Maar de samenwerking tussen het Porsche Centrum Rotterdam en het Rotterdams Ballonnenbedrijf gaat verder dan alleen afleveringen van auto's. In het najaar van 2021 vierde het centrum een belangrijke mijlpaal: de officiële Opening. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf speelde een cruciale rol bij het creëren van een feestelijke sfeer voor dit bijzondere evenement. Kleurrijke ballonnen versierden de entree en de showroom, waardoor een vrolijke en levendige ambiance ontstond. Het was een visueel spektakel dat de gasten in de feeststemming bracht en hen onderdompelde in de wereld van luxe auto's.

Het Porsche Centrum Rotterdam, gelegen in de Spaanse Polder langs de A13, is niet zomaar een autodealer. Het is een bestemming waar autoliefhebbers samenkomen om te genieten van het beste wat Porsche, Bentley en Lamborghini te bieden hebben. En met de creatieve ballondecoraties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf krijgen bijzondere momenten, zoals de aflevering van een nieuwe auto en de Opening, een extra feestelijke touch. Samen creëren ze een onvergetelijke ervaring voor autoliefhebbers en bezoekers van het Porsche Centrum Rotterdam.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Porsche Centrum Rotterdam

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Porsche Centrum Rotterdam. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Porsche Centrum Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Porsche Centrum Rotterdam. Plan je binnenkort een event bij Porsche Centrum Rotterdam en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Auto Aflevering Porsche Centrum Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Auto Aflevering Porsche Centrum Rotterdam
Ballonpilaar Brreed Rond Porsche Centrum Rotterdam
Ballonpilaar Brreed Rond Porsche Centrum Rotterdam
Gronddecoratie 3ballonnen Porsche Centrum Rotterdam
Gronddecoratie 3ballonnen Porsche Centrum Rotterdam
Gronddecoratie 3ballonnen Porsche Centrum Rotterdam
Gronddecoratie 3ballonnen Porsche Centrum Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Porsche Centrum Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Porsche Centrum Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Porsche Centrum Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Porsche Centrum Rotterdam zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.