Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Dudok Patisserie

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Dudok Patisserie en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Erasmus University College, Laurenskerk, Timmerhuis, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Motto by Hilton 0.14 km
Postillion Hotel 0.32 km
Atlanta 0.44 km
Savoy 0.48 km
Stayokay Hostel 0.54 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Pesca 0.13 km
Shanghai Papa 0.13 km
Chung 0.19 km
Sumo 0.23 km
Dudok 0.24 km
Dudok Patisserie

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Dudok Patisserie, een begrip in Rotterdam dat 32 jaar geleden zijn roots legde aan de Meent, opende onlangs met veel festiviteiten een nieuw filiaal op dezelfde iconische locatie. De Opening van het nieuwe Dudok Patisserie filiaal aan de Meent werd nog feestelijker dankzij de kleurrijke bijdrage van het Rotterdams Ballonnenbedrijf, dat de perfecte ballondecoratie leverde om het moment te markeren.

De geschiedenis van Dudok begon als een bescheiden hoekje in de eerste vestiging van café brasserie Dudok aan de Meent. Hier begon 32 jaar geleden het bakken van de legendarische Dudok Appeltaart volgens een geheim recept. De taart verwierf al snel bekendheid, niet alleen onder de Rotterdammers maar ook ver daarbuiten. De heerlijke appeltaart van Dudok vond zijn weg naar menig horecazaak in Nederland en werd een culinair fenomeen.

Hoewel de taarten nu niet meer ter plaatse in de horecavestigingen worden gebakken, maar hun oorsprong vinden in de bakkerij in Barendrecht, blijft de kwaliteit en smaak onveranderd. Het assortiment van Dudok Patisserie is inmiddels gevarieerd en omvat niet alleen de beroemde appeltaart, maar ook andere smakelijke creaties zoals de verfrissende citroen meringuetaart, de feestelijke Red Velvet taart en de decadente chocolade truffeltaart voor de ware chocoladeliefhebber.

De recente Opening van het nieuwe Dudok Patisserie filiaal aan de Meent was een moment om te vieren en het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegde een extra feestelijke dimensie toe. Met hun vakmanschap en creativiteit brachten ze kleurrijke ballondecoratie die perfect aansloot bij de feestelijke sfeer van Dudok. De ballonnen zweefden vrolijk boven de nieuwe patisserie, waardoor de Opening een visueel spektakel werd dat de aandacht trok en het feestelijke karakter van Dudok benadrukte.

Dudok Patisserie blijft een culinaire bestemming waar Rotterdam trots op kan zijn, en de samenwerking met het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegt een speelse en feestelijke noot toe aan deze iconische plek aan de Meent. Het is een viering van heerlijke smaken, creativiteit en de levendige spirit van Rotterdam.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Dudok Patisserie

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Dudok Patisserie. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Dudok Patisserie?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's Dudok Patisserie

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Dudok Patisserie. Plan je binnenkort een event bij Dudok Patisserie en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Dudok Patisserie Meent Rotterdam
Ballonpilaar Dudok Patisserie Meent Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Dudok Patisserie of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Dudok Patisserie zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.