Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Ortam Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ortam Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ortam Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Ortam! Wat te zien en doen bij Ortam Rotterdam.

Ortam Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Pathe, Feyenoord, Maassilo, Zalmhuis, Excelsior, bevinden zich op slechts 1.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Ortam Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Ortam Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Ortam Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Ortam Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Ortam Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Ortam Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Ortam kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Ortam Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Ortam  
Ortam 0.00 km website
Hollywood 0.31 km website
Amazing Oriental 2.24 km website
By Ami 2.35 km website
Fenix Food Factory 2.39 km website

 

Foto's Ortam Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ortam. Plan je binnenkort een event bij Ortam en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Verjaardag 30 Jaar Private Dining Ortam BBQ Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Verjaardag 30 Jaar Private Dining Ortam BBQ Rotterdam
 

Parkeren nabij Ortam

Parkeren nabij Ortam kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Ortam is Veranda. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.49 km bij Ortam vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (0.87 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Ortam met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Cor Kieboomplein 481, 3077 MK Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Veranda (0.49 km.)
Metrostation    Maashaven (1.78 km.)
Tramhalte    Stadion Feijenoord Rotterdam (0.39 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Stadion (0.12 km.)
Steiger Watertaxi   Stadion Feyenoord (0.33 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Ortam Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.