Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Luster

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Luster en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Koopgoot, Meent, Timmerhuis, Laurenskerk, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.11 km
Atlanta 0.19 km
The James 0.28 km
Urban Residences 0.30 km
Motto by Hilton 0.38 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Luster 0.00 km
Oyster Club 0.01 km
Roxxie 0.02 km
Cafe in the City 0.04 km
1NUL8 0.05 km
Luster

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Luster was de perfecte aanvulling op het verfijnde restaurantconcept van The Oyster Club. Gelegen aan de Leeuwenstraat in het bruisende hart van Rotterdam, bood Luster een unieke ervaring voor gasten die op zoek waren naar iets bijzonders. Het concept van Luster draaide om perfectie en schoonheid, geïnspireerd door de symboliek van een luster, een parel die in de kern van een oester zit.

Als bezoekers stapten ze een paradijs binnen, omringd door prachtige decoraties zoals planten, exotische dieren en hemelse muurschilderingen. Het idee was dat elke gast een essentieel onderdeel was van dit paradijs en de sfeer alleen maar verrijkte met hun aanwezigheid. De locatie aan de Leeuwenstraat was perfect gekozen om deze visie tot leven te brengen.

Luster was een intiem, maar hoogwaardig barconcept met een focus op heerlijke cocktails. De uitgebreide cocktailkaart bood een scala aan smaken en creaties, perfect gepaard met kleine gerechten die naadloos aansloten bij de geserveerde dranken. Gelegen op een centrale locatie, was Luster de ideale plek voor een ontspannen avondje uit in Rotterdam.

Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf waren we er trots op om deel uit te maken van de feestelijke sfeer bij Luster. Onze ballonnen gaven een extra vleugje kleur en vrolijkheid aan de al prachtige ambiance van de bar. Of het nu ging om een Verjaardagsfeestje, een jubileumviering of gewoon een avondje uit met vrienden, onze ballonnen voegden een speels element toe aan de sfeer van Luster.

Hoewel Luster nu is veranderd in Roxxie, blijft de herinnering aan deze unieke plek voortleven. Het was een plek waar gasten konden genieten van uitstekende cocktails, heerlijk eten en een warme, gastvrije sfeer. Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn we blij dat we deel hebben uitgemaakt van de feestelijke momenten bij Luster en kijken we ernaar uit om nog vele andere evenementen in Rotterdam op te fleuren.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Luster

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Luster. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Petrus Gabro
Petrus Gabro 04-11-2023
Hun eten is niet lekker, hun desert is ok. Hun service geef ik een 3 op 10, hun prijs geef ik een 0 op 10. Geluid van muziek is te luid. En hun chef is een leugenaar. Ik raad het niet aan om hier te komen eten watermeloen was super oud!!! Dat is onmenselijk, dat is een restaurant "club" voor dieren. Niet komen! Kies een andere restaurant "club"

 

nor elebiary
nor elebiary 18-06-2023
Ik bezocht onlangs de Oyster Club en mijn ervaring was teleurstellend. Bij binnenkomst viel het me op dat de eerste mannelijke bediende nogal chagrijnig was, waardoor onze eerste indruk niet al te positief was. Het duurde ook een tijdje voordat we de menukaart kregen, aangezien we er zelf om moesten vragen en een half uur moesten wachten. Gelukkig veranderde de situatie toen serveerster Judith ons van dienst was. Zij was een ware professional, ze wist waar ze het over had en was attent en vrolijk. Haar vriendelijke en attente service maakte ons bezoek een stuk aangenamer. We waren met z'n drieën en bestelden de prime rib. We hadden expliciet gevraagd om de bereiding medium rare, maar helaas werd het vlees geserveerd als een taai en droog stuk, eerder vergelijkbaar met een schoenzool. Dit was een extra teleurstelling naast de eerdere problemen met de service. Toen we dit aan het personeel meldden, kwam de chef met het excuus dat het vlees te gaar was geworden vanwege het door garing proces, waarbij het vlees verder doorgaart door de warmte. Naar mijn mening was dit geen overtuigend excuus, aangezien een ervaren chef beter zou moeten weten en het vlees korter had moeten bakken. Bovendien was de prime rib ook niet warm bij aankomst, wat erop zou kunnen wijzen dat het te lang onder de warmtelamp heeft gestaan. Een nieuwe zou ‘n uur duren wat al vervelend zou zijn als je al 45 min hebt gewacht op het eten, terwijl je zou denken dat je de ontevreden gasten eerst zou helpen. Daarnaast stond er op de menukaart vermeld dat we gebakken zoete aardappel met kaviaar zouden krijgen, maar helaas hebben we deze niet ontvangen. Dit was nog een tegenvaller in onze ervaring. We spraken met een leidinggevende om tot een oplossing te komen en uiteindelijk kregen we een korting op onze rekening. Dit gebaar werd gewaardeerd, maar het kon de algehele teleurstelling niet volledig wegnemen. Als laatste wil ik graag een compliment geven aan serveerster Judith. Haar vriendelijkheid en professionaliteit waren opmerkelijk en zouden als voorbeeld moeten dienen voor andere personeelsleden in het restaurant. Ondanks de vriendelijke service van Judith, was mijn ervaring bij de Oyster Club over het algemeen teleurstellend. Het taai en droog vlees dat ver afweek van de gevraagde medium rare bereiding, het onbevredigende excuus van de chef en het ontbreken van een gerecht van de menukaart waren grote minpunten. Ik hoop dat Oyster Club deze feedback ter harte neemt en stappen onderneemt om de kwaliteit van het eten te verbeteren en een consistente en positieve ervaring voor alle gasten te waarborgen. (We eindigde toen bij de McDonald✌️)

 

Marcel
Marcel 28-05-2023
Zondag 28 mei samen met mijn vriendin bij de Oysterclub gaan eten. Onze gastvrouw Judith heeft ons een fijne ervaring rijker gemaakt. Uitermate servicegericht, klantvriendelijk, oplettend en vakbekwaam zijn we door haar geholpen. De cocktails waren heerlijk, de pekingeend oesters en sushi een festijn voor oog en heerlijk. Groet Marcel en Ashna

 

Diana Zapata
Diana Zapata 24-10-2023
Heerlijk gegeten, geweldige sfeer, excellente service. Tot snel weer ❤️

 

Leenje Fiets
Leenje Fiets 27-10-2023
Om als eerst te beginnen dit pand heeft geen professionaliteit. Ik ben al aantal keren langs geweest en dat niet eens voor het feest maar voor het analyseren van raar opvallend gedrag. Daar bij heb ik naar de medewerkers, managers en de baas gekeken. Wat me opviel aan Eén aantal vrouwelijke medewerkers is dat ze op hun telefoon toestel zitten te filmen en te doen terwijl er genoeg mensen zijn die wel wat willen bestellen aan de VIP tafels. Over de managers heb ik niet zoveel te zeggen. Wel heb ik te zeggen dat ik heb gezien dat de managers het nog al wel goed doen. Ik heb gekeken naar 1 van de eigenaren van oyster club die zo wel te zien is bij de café in the city. Wat ik heb gemerkt aan 1 van de eigenaren is dat ze niet normaal slecht praten tegen hun eigen medewerkers en dat die eigen medewerkers dat wel beseffen maar daar niks van durfen te zeggen, ik heb 2 van de medewerkers kort gesproken en ze hebben me inderdaad aangegeven dat ze slecht worden aangesproken door hun baas, ook hebben ze hier bij aangegeven dat de man die hun aansprak de eigenaar is van de zaak en de zaak daarnaast (cafe in the city) na een aantal keren te zijn geweest heb ik vooral ongepast gedrag naar vrouwen toe gezien van de eigenaar en dat hoort niet its disgusting. Hier bij hoop ik dat er verandering komt in de zaak zo dat het blijft draaien in de zaak. Ook wil ik erbij melden dat ik vaker langs zal komen en elke keer dat ik wat opvallend zie zal ik het melden in de reviews. Ik heb nog niet veel op tafel gegooid maar dat zal vast nog komen. Dit was mijn bericht voor vandaag 27-10-2023

 

 

meer Reviews

 

Foto's Luster

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Luster. Plan je binnenkort een event bij Luster en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Luster Rotterdam
Cloudbuster Rond Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Cloudbuster Rond Cocktailbar Luster Rotterdam
Cloudbuster Rond Cocktailbar Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Valentijnsdag Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Valentijnsdag Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Chrome Goud Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Chrome Goud Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Folieballon Cijfer 23 Luster Rotterdam
Folieballon Cijfer 23 Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Folieballon Cijfer 18 Luster Rotterdam
Folieballon Cijfer 18 Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Luster Rotterdam
Ballonslinger Luster Rotterdam
Ballonslinger Luster Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Luster of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Luster zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.