Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Verhip Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Verhip Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Verhip Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Voormalig havencafé Verhip

Het voormalige havencafé Verhip wordt tegenwoordig vooral bevolkt door de creatieve film- en internetjongens en meisjes. Het gezellige bruine café ligt in het moderne Lloydkwartier waar de Rotterdamse audiovisuele sector en internetbedrijven gevestigd zijn. Maar in Verhip doet veel nog denken aan de tijd dat het een echt havencafe was, zoals de modelBoten en scheepsposters. En als het niet al te hard waait kun je er heerlijk zitten op het grote terras met het mooie houten meubilair.

Watertaxi en aqualiner vlakbij

Aan de overkant van cafe Verhip ligt de Sint-Jobshaven. Hier vind je de opstappunten voor de Watertaxi en de Aqualiner naar o.a. de Erasmusbrug of naar RDM-campus op Heijplaat. In dit gebied bevindt zich ook de uitvalsbasis van de regionale omroep RTV Rijnmond, er is een film- en televisiestudio en er zitten talloze film, media en internetbedrijven.

 

Feest bij Verhip! Wat te zien en doen bij Verhip.

Verhip is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Schiecentrale, Euromast, Museum Rotterdam1940 1945 nu, Heerenhuys, Museum Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.6 km afstand.

 

Met korting naar Verhip?

Met korting naar Verhip? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Verhip

 

Hotels in de buurt van Verhip Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Verhip Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Verhip Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Verhip Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Verhip Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Verhip Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Verhip kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Verhip Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Verhip  
Verhip (review) 0.00 km
Restaurant Goud (review) 0.26 km
De Machinist (review) 0.43 km
Chinese Boot (review) 0.48 km
Euromast (review) 0.50 km
 

Parkeren nabij Verhip

Parkeren nabij Verhip kan gewoon op straat. Sint-jobsweg is parkeerzone 560 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Verhip is Schiecentrale. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.08 km bij Verhip vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.64 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Verhip met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Sint-Jobsweg 21, 3024 EH Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schiecentrale (0.08 km.)
Metrostation    Coolhaven (0.52 km.)
Tramhalte    Pieter de Hoochweg Rotterdam (0.19 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (2.33 km.)
Steiger Watertaxi   Sint Jobshaven (0.18 km.)

 

Foto's Verhip

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Verhip. Plan je binnenkort een event bij Verhip en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 50 Verjaardag Eetcafe Verhip Rotterdam
Folieballon Cijfer 50 Verjaardag Eetcafe Verhip Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Eetcafe Verhip Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Eetcafe Verhip Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Eetcafe Verhip Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Eetcafe Verhip Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Verhip of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.