Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Alexandrium Megastores

(4.5/5)
 • Watermanweg 301, 3067 GG Rotterdam [Kaart]
 • https://www.megastoresalexandrium.nl
  Uw link hier?
 • Alexandrium Megastores (0.19 km.)
 • Alexander (0.58 km.)
 • Oudedijk Rotterdam (4.42 km.)
 • Rotterdam Alexander (0.60 km.)
 • Admiraliteitskade (5.13 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Alexandrium Megastores en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.58 km
Student Hotel 5.07 km
The Slaak 5.18 km
Animathor 5.68 km
Savoy 5.72 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.84 km
Gym and Gin 3.10 km
Storm 3.27 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.43 km
Pannenkoekenhuis Boshut De Big 3.57 km
Alexandrium Megastores

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Welkom bij Alexandrium Megastores, het bruisende winkelcentrum in Rotterdam waar shoppen een waar genot wordt! Hier vind je een unieke winkelboulevard met 18 grote winkelketens zoals Mediamarkt, Decathlon en Coolblue, die een gigantische verzameling huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed, sportkleding en nog veel meer aanbieden. Maar dat is nog niet alles - wanneer je door deze Winkels struint, kom je ook de vrolijke creaties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf tegen, die bijdragen aan de feestelijke sfeer in het winkelcentrum.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft een bijzondere band met Alexandrium Megastores. Als specialist in ballondecoraties leveren zij regelmatig kleurrijke ballonnen aan de Winkels die geopend worden of een speciale gelegenheid hebben om te vieren. Hun prachtige ballondecoraties zorgen ervoor dat elke gebeurtenis een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel de winkeliers als de bezoekers.

Wanneer een nieuwe winkel zijn deuren opent in Alexandrium Megastores, kun je er zeker van zijn dat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaarstaat om de feestelijke stemming te verhogen. Met een uitgebreid assortiment aan ballonnen en een ongeëvenaarde creativiteit, creëren ze adembenemende bogen, kleurrijke pilaren en prachtige tafeldecoraties die de aandacht van elke voorbijganger trekken. Deze feestelijke entree zorgt ervoor dat klanten enthousiast naar binnen stappen om de nieuwste aanwinst te ontdekken.

Ook tijdens speciale gelegenheden en vieringen in de Winkels van Alexandrium Megastores speelt het Rotterdams Ballonnenbedrijf een essentiële rol. Denk aan jubilea, seizoensgebonden feestdagen of bijzondere acties; ze leveren altijd de perfecte ballondecoraties om deze momenten te verlevendigen. Klanten worden aangetrokken door de vrolijke en feestelijke sfeer, wat resulteert in een geweldige winkelervaring.

Het samenspel tussen Alexandrium Megastores en het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft dit winkelcentrum omgetoverd tot een plek vol levendigheid en plezier. De combinatie van de grote winkelketens met het toegevoegde vleugje kleur en feestelijke ambiance van de ballonnen maakt van Alexandrium Megastores een uitstekende bestemming voor het hele gezin.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige winkelervaring in Rotterdam, dan is Alexandrium Megastores de place to be! Laat je verrassen door de diversiteit van de 18 grote winkelketens en geniet van de feestelijke sfeer die het Rotterdams Ballonnenbedrijf met zich meebrengt. Kom langs en ontdek de magie van winkelen op deze unieke locatie waar elke dag een feestje lijkt te zijn!

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Alexandrium Megastores

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Alexandrium Megastores. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Alexandrium Megastores

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Alexandrium Megastores. Plan je binnenkort een event bij Alexandrium Megastores en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed KPN Winkel Alexandrium Megastores Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Alexandrium Megastores Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Alexandrium Megastores of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Alexandrium Megastores zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.