Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

De Vrienden Live

 • Haringvliet 100, 3011 TH Rotterdam [Kaart]
 • http://www.cafedevriendenlive.nl/
  Uw link hier?
 • Oude Haven (0.17 km.)
 • Blaak (0.34 km.)
 • Burgemeester van Walsumweg Rotterdam (0.20 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.34 km.)
 • Boompjes (0.40 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Vrienden Live en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte Huis, Kubuswoningen, Willemsbrug, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Animathor 0.13 km
Stayokay Hostel 0.23 km
Savoy 0.35 km
Motto by Hilton 0.61 km
The Slaak 0.65 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
De Vrienden Live 0.00 km
1898 Food and Drinks 0.18 km
Lot en Daan 0.23 km
Fitzgerald 0.28 km
Madam Chen 0.32 km
De Vrienden Live

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Stap binnen bij De Vrienden Live in Rotterdam voor een onvergetelijke avond vol diner en entertainment. Gelegen aan de schilderachtige Oude Haven, is De Vrienden Live dé plek voor een gezellige borrel, een heerlijk diner en een spetterend feest.

Iedere donderdag tot en met zaterdag kun je bij De Vrienden Live genieten van een unieke combinatie van diner en feest. Een absolute aanrader is het Humor Diner, een muzikale show met veel interactie, geleid door een getalenteerde pianist. Tijdens deze avondvullende ervaring geniet je van een smakelijk drie- of viergangendiner, eventueel gecombineerd met een drankarrangement, en sluit je de avond af met live muziek van topkwaliteit.

De Vrienden Live is een zaak waar muziek in zit. Naast het Humor Diner worden de avonden gevuld met optredens van De Jongens van Je Weet Wel, een geweldige band die jouw favoriete nummers speelt en de dansvloer vult met energie en enthousiasme. Het feest gaat door tot in de late uurtjes, dus bereid je voor op een avond vol plezier en vertier.

En om jouw feest bij De Vrienden Live extra speciaal te maken, staan wij, het Rotterdams Ballonnenbedrijf, voor je klaar om de perfecte ballondecoratie te verzorgen. Met onze kleurrijke ballonnen geef je jouw feest de finishing touch en creëer je een feestelijke sfeer die nog lang zal blijven hangen.

Of je nu komt voor een gezellige borrel, een heerlijk diner of een knallend feest, bij De Vrienden Live ben je aan het juiste adres. Geniet van de fantastische ambiance, de uitstekende service en de onvergetelijke optredens. Maak van jouw avond een feest om nooit te vergeten bij De Vrienden Live!

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij De Vrienden Live

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij De Vrienden Live. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's De Vrienden Live

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor De Vrienden Live. Plan je binnenkort een event bij De Vrienden Live en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Ballonboog 6m Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest QoQo Cafe De Vrienden Live Oude Haven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over De Vrienden Live of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of De Vrienden Live zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.