Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Napoli

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Napoli en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Timmerhuis, Laurenskerk, Stadhuis, Erasmus University College, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.16 km
Motto by Hilton 0.24 km
Atlanta 0.29 km
The James 0.41 km
Hilton 0.43 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Napoli 0.00 km
Dudok 0.08 km
1NUL8 The Basement 0.10 km
Chung 0.11 km
Vandal 0.12 km
Napoli

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Een Verjaardag vieren bij Ristorante Napoli op de Meent in Rotterdam is een waar genot voor de zintuigen. Het restaurant, dat zijn oorsprong kent in 1975 toen het werd geopend door de heer Pigliapochi, is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde Italiaanse eetgelegenheden in de stad.

Onder het bewind van Fabrizio Pigliapochi, de zoon van de oprichter, is de traditie van uitmuntendheid voortgezet. Fabrizio, die het restaurant enkele jaren geleden heeft overgenomen, heeft de passie voor de Italiaanse keuken van jongs af aan meegekregen. Als voormalig medewerker in het restaurant, van het begroeten van gasten tot het koken in de keuken, kent hij alle ins en outs van het vak. Nu, als eigenaar, draagt hij met nog grotere toewijding de verantwoordelijkheid voor het restaurant.

Het hart van Ristorante Napoli ligt niet alleen in Rotterdam, maar ook in Italië zelf. Fabrizio reist regelmatig naar zijn Geboorteland om daar de beste Italiaanse ingrediënten te selecteren voor zijn gerechten en om inspiratie op te doen voor nieuwe culinaire creaties. Hij vindt dat het restaurant een echte Italiaanse sfeer ademt, doordrenkt met een vleugje nostalgie die hem herinnert aan zijn roots.

Op de Meent, in het bruisende hart van Rotterdam, biedt Ristorante Napoli een scala aan heerlijke gerechten. Van de klassieke Spaghetti alle Vongole tot de smaakvolle Pizza Caprese, de menukaart is een eerbetoon aan de authentieke Italiaanse keuken. Bovendien is er de mogelijkheid om te kiezen voor 'Il Menu Speciale', een selectie van seizoensgebonden gerechten samengesteld door de chef-kok zelf.

Naast Verjaardagen zijn er bij Ristorante Napoli nog veel meer redenen om een feestje te vieren. En wat is een feestje zonder ballonnen? Gelukkig kan het Rotterdams Ballonnenbedrijf de perfecte ballondecoratie verzorgen voor elke gelegenheid, direct aan je tafel bij Ristorante Napoli. Zo wordt elke viering bij dit geliefde Italiaanse restaurant een onvergetelijke ervaring voor jou, je vrienden en je familie.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Napoli

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Napoli. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Napoli?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's Napoli

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Napoli. Plan je binnenkort een event bij Napoli en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 14 Verjaardag Restaurant Napoli Meent Rotterdam
Folieballon Cijfer 14 Verjaardag Restaurant Napoli Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Winkelen Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Winkelen Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Cavallaro Napoli De Meent Rotterdam
Ballonboog 8m Cavallaro Napoli Meent Rotterdam
Ballonboog 8m Cavallaro Napoli Meent Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Napoli of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Napoli zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Napoli?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Napoli. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Napoli