Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Goudwisselkantoor

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Goudwisselkantoor en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Schielandshuis, Zomercarnaval, Laurenskerk, Meent, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.19 km
Atlanta 0.26 km
Urban Residences 0.32 km
The James 0.33 km
Motto by Hilton 0.39 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Cafe in the City 0.06 km
Luster 0.09 km
Oyster Club 0.10 km
Staal 0.10 km
Roxxie 0.11 km
Goudwisselkantoor

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Goudwisselkantoor is een gevestigd familiebedrijf met een indrukwekkende staat van dienst in de inkoop en verkoop van waardevolle objecten. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verwerven van goud, zilver, munten, sieraden, horloges en diamanten. Daarnaast biedt het diensten aan zoals geldwisselactiviteiten, beleggingsadvies, verpanding en veilingen voor kostbaarheden.

De geschiedenis van Goudwisselkantoor begint in 1984 als een kleine onderneming die zich richtte op de handel in munten en postzegels. Gedurende de afgelopen 35 jaar heeft het bedrijf een opmerkelijke groei doorgemaakt en is het uitgebreid naar internationale markten, met vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Deze groei heeft Goudwisselkantoor gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een toonaangevende speler in de wereld van waardevolle objecten.

Met een schat aan kennis en ervaring die in de afgelopen 35 jaar is vergaard, is Goudwisselkantoor in staat om klanten te voorzien van deskundig advies, of ze nu geïnteresseerd zijn in kopen, verkopen, veilen, verpanden, beleggen of verzamelen. Het bedrijf is trots op zijn partnerschap met De Nederlandse Bank en de Koninklijke Nederlandse Munt, wat getuigt van zijn betrouwbaarheid en integriteit.

Bij de Opening van hun nieuwe filiaal aan de Hoogstraat in Rotterdam werd Goudwisselkantoor ondersteund door het Rotterdams Ballonnenbedrijf, dat de feestelijke ballonnen verzorgde. Dit was een passende viering van hun uitbreiding naar deze bruisende stad.

Goudwisselkantoor is eigendom van de familie De Ruiter, die met hun gedrevenheid en expertise in verschillende bedrijven actief zijn in binnen- en buitenland. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in in- en verkoop, veilingen, verpanding en beveiligde opslag van edelmetalen, sieraden en verzamelobjecten. De ondernemingen van de familie De Ruiter omvatten Goudwisselkantoor, VerzamelaarsMarkt.nl, Veilinghuis De Ruiter en Reclaimed Jewels.

Al met al is Goudwisselkantoor een vertrouwde naam in de wereld van waardevolle objecten, en met hun lange geschiedenis en ongeëvenaarde expertise blijven ze een prominente rol spelen in het assisteren van klanten bij het beheren en benutten van hun kostbare bezittingen.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Goudwisselkantoor

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Goudwisselkantoor. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Goudwisselkantoor?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Gerard B
Gerard B 08-07-2023
Vreemde valuta tegen een goede koers. Wel een afspraak maken van te voren. Maar prima en soepel gelopen allemaal

 

Maka Dadiani
Maka Dadiani 09-11-2023
Ik ben heel goed geholpen

 

Kevin Hines
Kevin Hines 23-08-2023
Echt een aanrader! Daphne is professioneel, vriendelijk en eerlijk!

 

Ratna Sohilait
Ratna Sohilait 15-11-2022
Vorige week geweest, zeer klantvriendelijk en heel fijn geholpen! Meneer (een lange man), die mij hielp, was uitermate vriendelijk en ook belangstellend naar de klant toe! Zeer tevreden met het bedrag! Kreeg meer als wat ik had verwacht!

 

Florian Franken
Florian Franken 22-11-2022
Zojuist geld omgewisseld voor de vakantie en ben vriendelijk en snel geholpen. Helemaal top 👍🏽

 

 

meer Reviews

 

Foto's Goudwisselkantoor

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Goudwisselkantoor. Plan je binnenkort een event bij Goudwisselkantoor en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Opening Goudwisselkantoor Rotterdam
Ballonpilaar Opening Goudwisselkantoor Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Goudwisselkantoor of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Goudwisselkantoor zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Goudwisselkantoor?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Goudwisselkantoor. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Goudwisselkantoor