Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Hulstkamp Gebouw Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hulstkamp Gebouw Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hulstkamp Gebouw Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Hulstkamp Gebouw

Het Hulstkamp Gebouw is een historische rijksmonument, gelegen aan de oever van de Maas, tussen de de Hef (Koningshavenbrug) en de Zwaan (Erasmusbrug) in op het Noordereiland. Het is een multifunctionele evenementenlocatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Naast de hoofdzaal van het gebouw - de Wintertuin met de typerende boom van 18 meter hoog - heeft het gebouw nog 4 zalen en heeft de mogelijkheid om de zalen gezamenlijk of los van elkaar te gebruiken. Het Hulstkamp Gebouw is een ideale locatie voor een feest, bruiloft of een zakelijk evenement. De mogeljkheid om door te lopen tussen de verschillende ruimtes maakt het Hulstkamp Gebouw geschikt voor allerlei evenementen.

De zalen in het het Hulstkampgebouw zijn particulier te huur voor feesten of een huwelijk. Zij verzorgen zelfs graag deze unieke dag en ze regelen alles, zodat jullie optimaal kunnen relaxen en genieten. Het Hulstkamp Gebouw maakt van jullie mooie momenten een onvergetelijke herinnering. Maar ook als je op zoekt bent naar een locatie voor een Bedrijfsfeest, congres of diner, dan dan is het Hulstkampgebouw de perfecte locatie voor jullie zakelijk evenement. De doorloopmogelijkheden naar de verschillende zalen maakt het Hulstkampgebouw geschikt voor verschillende events.

 

Feest bij Hulstkamp Gebouw! Wat te zien en doen bij Hulstkamp Gebouw.

Hulstkamp Gebouw is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Willemsbrug, Wijnhaven, Erasmusbrug, Witte Huis, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Kenmerken: Point of interest, Establishment

 

Met korting naar Hulstkamp Gebouw?

Met korting naar Hulstkamp Gebouw? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Hulstkamp Gebouw

 

 

Reviews

Erwin
26-04-2023
Prachtig gebouw wordt veel gebruikt voor trouwlocatie wegens het vele licht inval om top foto’s te kunnen maken.

 

José Chan
08-06-2019
Eén van mijn favoriete trouwlocaties als bruidsfotograaf! Heel veel daglicht en mooi licht interieur, de ingrediënten voor mooie trouwfoto's! (Foto: By José Chan)

 

Edwin Willemsen
05-10-2022
We zijn hier geweest met het Cruise event. Het is van binnen en van buiten een mooi statig gebouw om te zien. Op deze dag werden er presentaties gehouden. De ruimtes binnen zijn "afgesloten" met een gordijn. Hierdoor en de hoge plafonds was de akoestiek erg slecht. De sprekers waren moeilijk te verstaan. Daarnaast was het erg fris. Het event zelf was overigens geslaagd.

 

Elwin Meekels
16-12-2018
Erg mooi gebouw en geschikt voor diverse feesten, erg gave ambiance.

 

Peter van Geest
25-11-2018
Fantastische locatie voor business netwerken en entertainment. Catering en faciliteiten zijn heel goed en professioneel.Maison van den Boer

 

 


"Prachtig voormalig jeneverstokerij en evenemtenlocatie op het Noordereiland met fraai uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam."


Hotels in de buurt van Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Hulstkamp Gebouw Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Hulstkamp Gebouw Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Hulstkamp Gebouw Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Hulstkamp Gebouw Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Hulstkamp Gebouw kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Hulstkamp Gebouw Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Hulstkamp Gebouw  
Fred (review) 0.43 km
Langoest (review) 0.55 km
Bar Blink (review) 0.57 km
Prachtig (review) 0.67 km
Vessel 11 (review) 0.68 km

 

Zaal Huren bij Hulstkamp Gebouw

Interesse in een zaal huren bij Hulstkamp Gebouw, eventueel met aankleding? Hulstkamp Gebouw heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Hulstkamp Gebouw en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Hulstkamp Gebouw met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Rotterdamzaal - - - 80 60 - 100 - - - - - -
Wintertuin - - - 260 240 - 300 - - - - - -
Amsterdamzaal - - - 80 70 - 100 - - - - - -
Branderij - - - 200 200 - 200 - - - - - -
Stokerij - - - 400 300 - 300 - - - - - -

 

 

 

Parkeren nabij Hulstkamp Gebouw

Parkeren nabij Hulstkamp Gebouw kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
Cornelis Trompstraat (op straat zone 370) ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 € 2,60 per uur
Parkeergarage Boompjes (loopafstand 0.43 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 2.00 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.89 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Hulstkamp Gebouw met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

Contactgegevens niet beschikbaar :-(

 

Openingstijden

Hulstkamp Gebouw is nu gesloten.

maandag09:00–17:00
dinsdag09:00–17:00
woensdag09:00–17:00
donderdag09:00–17:00
vrijdag09:00–17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam (Feijenoord) [Kaart]
Website   https://www.hulstkampgebouw.nl/
Parkeergarage   Boompjes (0.43 km.)
Metrostation    Wilhelminaplein (0.68 km.)
Tramhalte    Wilhelminaplein Rotterdam (0.65 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.79 km.)
Steiger Watertaxi   Van der Takstraat (0.30 km.)

 

Meer artikelen over Hulstkamp Gebouw

Top 10 mooiste en romantische trouwlocaties in Rotterdam

Top 10 mooiste en romantische trouwlocaties in Rotterdam

Het jawoord geven op een van de mooiste trouwlocaties in Rotterdam? Dat maakt jullie bruiloft onvergetelijk. Trouwen in Rotterdam doe je tijdens een onvergetelijke receptie met ballondecoraties die volledig op de kleuren van jullie bruiloft zijn afgestemd. Gaan jullie vervolgens voor een uitgebrei...

 

Foto's Hulstkamp Gebouw

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hulstkamp Gebouw. Plan je binnenkort een event bij Hulstkamp Gebouw en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Hulstkamp Gebouw Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Hulstkamp Gebouw Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Hulstkamp Gebouw Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Hulstkamp Gebouw Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Hulstkamp Gebouw of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.