Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Hulstkamp Gebouw Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hulstkamp Gebouw Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hulstkamp Gebouw Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Hulstkamp Gebouw! Wat te zien en doen bij Hulstkamp Gebouw Rotterdam.

Hulstkamp Gebouw Rotterdam is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Hulstkamp Gebouw, Willemsbrug, Wijnhaven, Erasmusbrug, Witte Huis, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Hulstkamp Gebouw Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Hulstkamp Gebouw Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Hulstkamp Gebouw Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Hulstkamp Gebouw Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Hulstkamp Gebouw kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Hulstkamp Gebouw Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Hulstkamp Gebouw  
Langoest 0.55 km website
Bar Blink 0.57 km website
Prachtig 0.67 km website
Fitzgerald 0.72 km website
Aqua Asia 0.80 km website

 

Foto's Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hulstkamp Gebouw. Plan je binnenkort een event bij Hulstkamp Gebouw en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Hulstkamp Gebouw Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Hulstkamp Gebouw Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Hulstkamp Gebouw Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Hulstkamp Gebouw

Het Hulstkamp Gebouw is een historische rijksmonument, gelegen aan de oever van de Maas, tussen de de Hef (Koningshavenbrug) en de Zwaan (Erasmusbrug) in op het Noordereiland. Het is een multifunctionele evenementenlocatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Naast de hoofdzaal van het gebouw - de Wintertuin met de typerende boom van 18 meter hoog - heeft het gebouw nog 4 zalen en heeft de mogelijkheid om de zalen gezamenlijk of los van elkaar te gebruiken. Het Hulstkamp Gebouw is een ideale locatie voor een feest, bruiloft of een zakelijk evenement. De mogeljkheid om door te lopen tussen de verschillende ruimtes maakt het Hulstkamp Gebouw geschikt voor allerlei evenementen.

Zaal Huren

De zalen in het het Hulstkampgebouw zijn particulier te huur voor feesten of een huwelijk. Zij verzorgen zelfs graag deze unieke dag en ze regelen alles, zodat jullie optimaal kunnen relaxen en genieten. Het Hulstkamp Gebouw maakt van jullie mooie momenten een onvergetelijke herinnering. Maar ook als je op zoekt bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of diner, dan dan is het Hulstkampgebouw de perfecte locatie voor jullie zakelijk evenement. De doorloopmogelijkheden naar de verschillende zalen maakt het Hulstkampgebouw geschikt voor verschillende events.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Rotterdamzaal - - - 80 60 - 100 - - - - - -
Wintertuin - - - 260 240 - 300 - - - - - -
Amsterdamzaal - - - 80 70 - 100 - - - - - -
Branderij - - - 200 200 - 200 - - - - - -
Stokerij - - - 400 300 - 300 - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Hulstkamp Gebouw

Parkeren nabij Hulstkamp Gebouw kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Hulstkamp Gebouw is Boompjes. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.43 km bij Hulstkamp Gebouw vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.89 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Hulstkamp Gebouw met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Boompjes (0.43 km.)
Metrostation    Wilhelminaplein (0.68 km.)
Tramhalte    Wilhelminaplein Rotterdam (0.65 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.79 km.)
Steiger Watertaxi   Van der Takstraat (0.30 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Hulstkamp Gebouw Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.