Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

De Machinist Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Machinist Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Machinist Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

De Machinist

Het voormalige Scheepvaart- en Transport College in Delfshaven waar voorheen ook de machinistenschool voor koopvaardij was gehuisvest, zit nu een café / restaurant De Machinist, een ware ontmoetingsplaats op het Coolhaveneiland. De Machinist is er voor iedereen, de cultuurliefhebber, de zakenman, de student en de familieman of vrouw. Naast eten en drinken in het café-restaurant kan je er een zaal huren voor feesten en / of zakelijke bijeenkomsten. Machinist Live biedt een cultureel programma met jazz op zondag, comedy, dans en film (er is een kleine filmzaal voor maximaal 35 personen). De voormalige klaslokalen worden verhuurd aan ondernemers.

 

Feest bij De Machinist! Wat te zien en doen bij De Machinist.

De Machinist is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Museum Rotterdam1940 1945 nu, Euromast, Schiecentrale, Heerenhuys, Museum Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

 

Met korting naar De Machinist?

Met korting naar De Machinist? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

De Machinist

 

Hotels in de buurt van De Machinist Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan De Machinist Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij De Machinist Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van De Machinist Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van De Machinist Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van De Machinist Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van De Machinist kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van De Machinist Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot De Machinist  
De Machinist (review) 0.00 km
Verhip (review) 0.43 km
Euromast (review) 0.45 km
Parqiet (review) 0.52 km
Chinese Boot (review) 0.56 km
 

Parkeren nabij De Machinist

Parkeren nabij De Machinist kan gewoon op straat. G.j. De Jonghweg is parkeerzone 502 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij De Machinist is Schiecentrale. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.51 km bij De Machinist vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.98 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar De Machinist met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schiecentrale (0.51 km.)
Metrostation    Coolhaven (0.30 km.)
Tramhalte    Westzeedijk Rotterdam (0.23 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (1.90 km.)
Steiger Watertaxi   Sint Jobshaven (0.42 km.)

 

Foto's De Machinist

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor De Machinist. Plan je binnenkort een event bij De Machinist en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrijfsfeest Campagne De Machinist Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrijfsfeest Campagne De Machinist Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Campagne De Machinist Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Campagne De Machinist Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over De Machinist of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.