Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

De Doelen Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Doelen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Doelen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

De Doelen

De Doelen is een veelbesproken concertgebouw, poppodium, congresruimte, festival- en evenementenlocatie, rijksmonument en bruisende hotspot in het Mauritskwartier, midden in het centrum van Rotterdam waar ieder jaar zo'n 600 concerten plaatsvinden. Daarnaast is De Doelen een geliefde locatie voor spraakmakende (inter) nationale evenementen, zoals het International Film Festival Rotterdam en het Gergiev Festival.

De Doelen is een gigantisch monumentaal gebouw en walend door het pand kan je 33 ruimtes tegenkomen met allemaal hun eigen functie. Denk aan de concertZalen, kleedkamers, repetitielokalen en presentatieruimtes. Er is ruimte voor de meest uiteenlopende evenementen, van sport, festivals enconcerten tot internationale congressen en vergaderingen.

Zaal Huren

De Doelen is opgedeeld in 3 kwartieren die bij elkaar geschikt zijn voor evenementen van 100 tot 3000 personen. Elk kwartier heeft zijn eigen ingang, een plenaire zaal, een foyer en een aantal kleinere Zalen. De feestzaal is een sfeervolle zaal die geschikt is voor een receptie, diner of een expositie. De zaal biedt een mooi uitzicht op de bruisende Kruiskade. Rotterdamse kan het bijna niet. De Eduard Flipse Zaal is een intieme en sfeervolle concertzaal zonder podium die regelmatig verhuurd wordt voor workshops, lezingen en (kleinschalige) jazz- en popconcerten. In 1973 hebben The Rolling Stones hier in het geheim, 5 dagen gerepeteerd voor hun Europese tournee.

 

Feest bij De Doelen! Wat te zien en doen bij De Doelen.

De Doelen is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als De Doelen, Delftse Poort, Lijnbaan, Oude Luxor, Centraal Station, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Met korting naar De Doelen?

Met korting naar De Doelen? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

De Doelen

 


"De Doelen is de muziektempel en concertgebouw van Rotterdam met een prachtige hal en een verbluffend mooie concertzaal. Na afloop een drankje in het Doelencafé met uitzicht op het Schouwburgplein."


Hotels in de buurt van De Doelen Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan De Doelen Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij De Doelen Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van De Doelen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van De Doelen Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van De Doelen Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van De Doelen kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van De Doelen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot De Doelen  
Ayla (review) 0.16 km
Beers and Barrels (review) 0.19 km
Tai Wu (review) 0.25 km
De Beurs (review) 0.28 km
TIWYA (review) 0.32 km

 

Zaal Huren bij De Doelen

Interesse in een zaal huren bij De Doelen, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij De Doelen en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij De Doelen met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Arcadis 456 7 - 300 350 - 450 - 150 - - - -
Eduard Flipse Zaal 216 7 - 180 - - - - 108 - - - -
Grote Zaal 2400 19 - 1755 - - - - - - - - -
Hudig Zaal 80 3.6 - 66 - - - - 32 - - - -
Jurriaanse Foyer 700 7 - - 400 - 400 - - - - - -
Jurriaanse Zaal 532 11 - 456 - - - - - - - - -
Port of Rotterdam Foyer 1400 4.75 - - 1000 - 1500 - - - - - -
Schadee Zaal 90 3.6 - 66 - - - - 32 - - - -
Van Beuningen Zaal 115 3.6 - 87 - - - - 40 - - - -
Van Cappellen Zaal 150 3.5 - 142 - - - - - - - - -
Van Weelde Zaal 300 4.75 - 242 - - - - 132 - - - -
Willem Burger Foyer 540 4.75 - - 350 - 600 - - - - - -
Willen Burger Hal 680 8.2 - - 370 - 700 - - - - - -
Willem Burger Zaal 710 7.5 - 700 - - - - - - - - -
Zeelenberg Zaal 98 2.7 - 90 - - - - 56 - - - -

 

 

Parkeren nabij De Doelen

Parkeren nabij De Doelen kan gewoon op straat. Kruiskadehof** is parkeerzone 31 en kost € 4,26 per uur op ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij De Doelen is Central Plaza Parking. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.09 km bij De Doelen vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.14 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar De Doelen met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Central Plaza Parking (0.09 km.)
Metrostation    Rotterdam Centraal (0.27 km.)
Tramhalte    Kruisplein Rotterdam (0.12 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.38 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.87 km.)

 

Foto's De Doelen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor De Doelen. Plan je binnenkort een event bij De Doelen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 10ballonnen Stadsbrasserie De Doelen Rotterdam
Tafeldecoratie 10ballonnen Stadsbrasserie De Doelen Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Folieballon Cijfer 30 Verjaardag Stadsbrasserie Rotterdam de Doelen
Tafeldecoratie 3ballonnen Folieballon Cijfer 30 Verjaardag Stadsbrasserie Rotterdam de Doelen
Ballonboog 8m Bedrijfsfeest DM Desk De Doelen Rotterdam
Ballonboog 8m Bedrijfsfeest DM Desk De Doelen Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Roche De Doelen Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Roche De Doelen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over De Doelen of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.