Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Buitenplaats Brienenoord

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Buitenplaats Brienenoord en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Buitenplaats Brienenoord is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Pathe, Zalmhuis, Feyenoord, Excelsior, bevinden zich op slechts 1.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 1.70 km
Pincoffs 2.88 km
ART Hotel 2.89 km
Student Hotel 3.17 km
NHOW 3.28 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Malakka 0.76 km
Hollywood 0.84 km
Ortam 1.06 km
Gym and Gin 3.11 km
By Ami 3.21 km
Buitenplaats Brienenoord

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Buitenplaats Brienenoord in Rotterdam is de perfecte locatie voor het organiseren van een onvergetelijk feest of evenement. Deze idyllische plek, gelegen op het gelijknamige eiland in de Nieuwe Maas, biedt een prachtige en rustige omgeving voor jouw speciale gelegenheid.

Of je nu een Verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of bedrijfsevenement wilt vieren, Buitenplaats Brienenoord heeft alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken. Met diverse ruimtes, zowel binnen als buiten, is er altijd een passende plek die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Stel je eens voor: een zomers tuinfeest op het prachtige terras, omringd door groen en met uitzicht op de rivier. Of een knusse borrel in een van de sfeervolle binnenruimtes, waar gasten kunnen genieten van de warme en gezellige ambiance. Bij Buitenplaats Brienenoord is er ruimte voor creativiteit en maatwerk, zodat je jouw feest kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

En wat is een feest zonder feestelijke decoraties? Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om jouw evenement bij Buitenplaats Brienenoord te voorzien van prachtige ballonnen. Wij kunnen de ballonnen leveren en de ruimte omtoveren tot een feestelijk spektakel. Met onze expertise en creativiteit kunnen we unieke ballondecoraties creëren die perfect passen bij de sfeer en het thema van jouw evenement.

Stel je voor: kleurrijke ballonbogen bij de ingang, zwevende ballonpilaren verspreid door de ruimte en tafeldecoraties die een vrolijke en feestelijke sfeer creëren. Onze ballondecoraties voegen een speels en levendig element toe aan jouw evenement, en zorgen ervoor dat jouw gasten zich meteen feestelijk voelen zodra ze de ruimte betreden.

Met Buitenplaats Brienenoord als locatie voor jouw feest of evenement en het Rotterdams Ballonnenbedrijf als leverancier van prachtige ballondecoraties, ben je verzekerd van een unieke en feestelijke ervaring. Samen maken we van jouw evenement een succes en creëren we een onvergetelijke sfeer. Laat ons je helpen om van jouw feest bij Buitenplaats Brienenoord een ware ballonnenfeest te maken!

 

Zaal huren

Buitenplaats Brienenoord in Rotterdam biedt een lichte en ruime locatie voor diverse bijeenkomsten, geschikt voor maximaal 50 à 60 personen. Deze buitenplaats is ideaal voor vergaderingen, teamdagen, borrels en andere evenementen op dinsdagen, woensdagen en donderdagen. De flexibele tafelopstellingen, waaronder carré, U-vorm en theateropstelling, maken het mogelijk om de ruimte aan te passen aan uw behoeften. De aanwezige voorzieningen omvatten een bar, beamer, scherm, versterking en wifi, terwijl buitenruimtes in de natuur ook beschikbaar zijn voor groepen. Het enthousiaste team denkt graag mee over alternatieve invullingen voor uw verhuur, zoals workshops of eilandtours.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Buitenplaats Brienenoord, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Buitenplaats Brienenoord

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Buitenplaats Brienenoord. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Jurriaan Verhofstad
Jurriaan Verhofstad 09-08-2023
Leuke plek voor een wandeling

 

Janneke van Zanten
Janneke van Zanten 13-02-2022
Zo'n leuke plek om te vertoeven..zowel binnen als buiten ☆ komen mooie verzorgde lekkere producten uit de keuken...heerlijke niet allerdaagse soepjes en vers gebakken koeken...wij worden er blij van...enthousiaste mensen die t runnen...relaxte sfeer.. van ons een dikke 10 ❤️

 

Nico Vos
Nico Vos 26-09-2022
Was een leuke middag op het eiland . Het was goed georganiseerd er was van alles te doen kwa kijken en luisteren . film kijken, er was een theater aanwezig gratis met een boot richting leuvenhaven scheepvaart museum .te bezichtigen . wandelen op het eiland . alles in het teken van 150jaarnieuwewaterweg.nl

 

Nico Vos
Nico Vos 26-09-2022
Was een gezellige boel op het eiland er was genoeg georganiseerd . alles in het teken van 150jaarnieuwewaterweg.nl

 

Anne Noordzij
Anne Noordzij 28-05-2022
Wat een fantastische onverwachtse plek is dit. Veel gehoord over Eiland van Brienenoord maar nooit eerder geweest (woon al 40 jaar in Rotterdam 🫣). Dankzij O. festival kwam het er eindelijk van. Voorafgaand lunchten we bij Buitenplaats Brienenoord. Bijna een schilderij! Tussen de bloemen en heel aardige bediening smaakte het flatbread op zijn best!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Buitenplaats Brienenoord

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Buitenplaats Brienenoord. Plan je binnenkort een event bij Buitenplaats Brienenoord en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster op Trouwauto Fiat 500 Trouwen Huwelijk Bruiloft Buitenplaats Brienenoord Eiland van Brienenoord Rotterdam
Cloudbuster op Trouwauto Fiat 500 Trouwen Huwelijk Bruiloft Buitenplaats Brienenoord Eiland van Brienenoord Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Buitenplaats Brienenoord of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Buitenplaats Brienenoord zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.