Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Pannenkoekenhuis Boshut De Big

 • Kralingseweg 20, 3062 CG Rotterdam [Kaart]
 • http://www.boshutdebig.nl/
  Uw link hier?
 • Lusthofstraat (1.07 km.)
 • Voorschoterlaan (0.88 km.)
 • Oudedijk Rotterdam (0.98 km.)
 • Rotterdam Blaak (2.57 km.)
 • Admiraliteitskade (1.57 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Pannenkoekenhuis Boshut De Big en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Excelsior, Willemsbrug, Oude Haven, Foodhallen, bevinden zich op slechts 1.9 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Student Hotel 1.53 km
Novotel 1.59 km
The Slaak 1.75 km
Animathor 2.17 km
Savoy 2.30 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Pannenkoekenhuis Boshut De Big 0.00 km
Tuin van de Vier Windstreken 0.40 km
Gym and Gin 0.86 km
Schone Lei 1.10 km
Gastrobar Ster 1.18 km
Pannenkoekenhuis Boshut De Big

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
In het betoverende Kralingse Bos in Rotterdam bevindt zich Pannenkoekenhuis Boshut De Big, een geliefde bestemming voor jong en oud. Sinds 1 mei 1979 is dit gezellige pannenkoekenhuis gevestigd aan de Kralingseweg en heeft het zich ontwikkeld tot een waar begrip in Rotterdam.

Bij Boshut De Big kunnen gasten genieten van overheerlijke pannenkoeken in een sfeervolle omgeving te midden van de natuur. Maar het pannenkoekenhuis biedt meer dan alleen lekker eten. Het is ook een ideale locatie om samen met kinderen te genieten van het Kralingse Bos, waar ze kunnen spelen en wandelen in de prachtige natuur.

En wanneer er iets te vieren valt, zoals een Verjaardag of een speciale gelegenheid, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor prachtige ballondecoraties om de feestelijke sfeer compleet te maken. Zo wordt elk bezoek aan Pannenkoekenhuis Boshut De Big een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Pannenkoekenhuis Boshut De Big

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Pannenkoekenhuis Boshut De Big. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Pannenkoekenhuis Boshut De Big

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Pannenkoekenhuis Boshut De Big. Plan je binnenkort een event bij Pannenkoekenhuis Boshut De Big en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 7 ballonnen Pannenkoekenhuis Boshut De Big Kralingse Bos Rotterdam
Tafeldecoratie 7 ballonnen Pannenkoekenhuis Boshut De Big Kralingse Bos Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Pannenkoekenhuis Boshut De Big of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Pannenkoekenhuis Boshut De Big zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.