Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Ayla Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ayla Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ayla Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Ayla! Wat te zien en doen bij Ayla Rotterdam.

Ayla Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als De Doelen, Delftse Poort, Centraal Station, Lijnbaan, Oude Luxor, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Ayla Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Ayla Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Ayla Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Ayla Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Ayla Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Ayla Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Ayla kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Ayla Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Ayla  
Ayla 0.00 km website
Tai Wu 0.23 km website
Engels 0.27 km website
Beers and Barrels 0.28 km website
TIWYA 0.46 km website

 

Foto's Ayla Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ayla. Plan je binnenkort een event bij Ayla en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 29 Verjaardag Ayla Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 29 Verjaardag Ayla Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 29 Verjaardag Ayla Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 29 Verjaardag Ayla Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Ayla Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Ayla Rotterdam

Ayla

Op het Kruisplein in hartje Rotterdam kun je bij Ayla genieten van cocktails en shared food vanuit alle hoeken van de wereld. Je krijgt bij Ayla het gevoel alsof je je op een Spaanse mercado, een Griekse taverne, een Italiaanse trattoria of zelfs in een steeg in New York bevindt. Bij Ayla reis je door de Mediterranee, van Casablanca tot Beiroet, via Sevilla en Istanbul. Het is een soort 2e huis waar je je vrienden ontmoet en gerechten en verhalen deelt met elkaar. Neem plaats op het terras, in het restaurant of in de (geheime) stadstuin waar je even kunt ontspappen aan de hectiek van de stad en kunt genieten van de verfijnde Mediterraanse smaken. Je bent van harte welkom voor een brunch, lunch, borrel en (late night) diner. Van je 1e espresso tot je laatste cocktail.

 

Parkeren nabij Ayla

Parkeren nabij Ayla kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Ayla is Schouwburgplein I. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.11 km bij Ayla vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.16 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Ayla met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Kruisplein 153, 3014 DD Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schouwburgplein I (0.11 km.)
Metrostation    Rotterdam Centraal (0.26 km.)
Tramhalte    Kruisplein Rotterdam (0.10 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.37 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.97 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Ayla Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.