Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Schone Lei Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Schone Lei Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Schone Lei Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Schone Lei! Wat te zien en doen bij Schone Lei Rotterdam.

Schone Lei Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kralingse Plas, Excelsior, Foodhallen, Erasmus University College, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 2.4 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Schone Lei Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Schone Lei Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Schone Lei Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Schone Lei Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Schone Lei Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Schone Lei Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Schone Lei kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Schone Lei Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Schone Lei  
Schone Lei 0.00 km website
Tuin van de Vier Windstreken 0.76 km website
Gym and Gin 1.42 km website
Calma by Finca 1.68 km website
Finca 1.71 km website

 

Foto's Schone Lei Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Schone Lei. Plan je binnenkort een event bij Schone Lei en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Cloudbuster Rond Verjaardag 50 Jaar Abraham Restaurant de Schone Lei Kralingse Plas Rotterdam
Cloudbuster Rond Verjaardag 50 Jaar Abraham Restaurant de Schone Lei Kralingse Plas Rotterdam
 

Parkeren nabij Schone Lei

Parkeren nabij Schone Lei kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Schone Lei is Lusthofstraat. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 1.85 km bij Schone Lei vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.10 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Schone Lei met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Plaszoom 500, 3062 CL Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lusthofstraat (1.85 km.)
Metrostation    Voorschoterlaan (1.75 km.)
Tramhalte    Oudedijk Rotterdam (1.65 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Alexander (2.37 km.)
Steiger Watertaxi   Admiraliteitskade (2.41 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Schone Lei Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.