Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Jeugdtheater Hofplein

 • Benthemplein 13, 3032 CC Rotterdam [Kaart]
 • http://www.jeugdtheaterhofplein.nl/
  Uw link hier?
 • Parking Hofplein (0.31 km.)
 • Stadhuis (0.65 km.)
 • Heer Bokelweg Rotterdam (0.16 km.)
 • Rotterdam Hofplein (0.12 km.)
 • Centrum (1.31 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Jeugdtheater Hofplein en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Delftse Poort, Timmerhuis, Stadhuis, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 0.37 km
Hilton 0.50 km
Atlanta 0.73 km
Postillion Hotel 0.73 km
Marriott 0.74 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Jack Rotterdam 0.14 km
Get Back 0.16 km
Bird 0.19 km
Joelia 0.49 km
TIWYA 0.51 km
Jeugdtheater Hofplein

 

Inhoudsopgave

 1. Zaal huren
 2. Foto's
 3. Reviews
 4. FAQ
Welkom in de bruisende wereld van Jeugdtheater Hofplein, waar creativiteit en talent van kinderen en jongeren centraal staan. Zeven dagen per week is het theater gevuld met de energie van jonge dromers en verhalenvertellers die hun eigen podium vinden en samenwerken met professionele theatermakers om hun dromen tot leven te brengen.

Sinds 1985 heeft Jeugdtheater Hofplein zich ontwikkeld tot een essentieel onderdeel van de culturele scene van Rotterdam, waar jaarlijks 11.500 kinderen deelnemen aan een scala aan programma's, workshops en voorstellingen. Bij hen vinden zij een veilige en stimulerende omgeving waarin zij hun creativiteit kunnen ontdekken en ontwikkelen.

En wanneer het tijd is om te vieren, vertrouwt Jeugdtheater Hofplein op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de feestvreugde te vergroten. Met kleurrijke ballondecoraties zorgen zij voor een magische sfeer die past bij elke viering in het theater.

Of je nu een jonge dromer bent die zijn eerste stappen op het podium zet of een ervaren verhalenverteller die zijn kunst verfijnt, bij Jeugdtheater Hofplein is er ruimte voor iedereen om te groeien, te bloeien en hun passie voor theater te delen. Welkom bij hen, waar elk kind zijn eigen podium krijgt om te schitteren!

 

Zaal huren

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden voor zaalverhuur bij Jeugdtheater Hofplein, waar het Hofpleintheater en de Theaterschool in Rotterdam een bruisende hub vormen voor theater, dans, muziek en meer. Of je nu met een theatergroep wilt repeteren, een cultureel festival wilt organiseren of een zakelijk evenement plant, de moderne en goed uitgeruste zalen bieden de perfecte setting voor een geslaagde bijeenkomst. Profiteer van flexibele huuropties, betaalbare tarieven voor studenten en professionele technische ondersteuning, en laat je inspireren door de unieke sfeer van de locaties, waar creativiteit en samenwerking gedijen. De centrale ligging, flexibele huuropties, professionele ondersteuning en de bruisende culturele omgeving maken het de ideale keuze voor elk evenement of repetitie.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Jeugdtheater Hofplein, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Jeugdtheater Hofplein

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Jeugdtheater Hofplein. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Jeugdtheater Hofplein

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Jeugdtheater Hofplein. Plan je binnenkort een event bij Jeugdtheater Hofplein en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Ballonpilaar Breed Rond Tafeldecoratie 6 ballonnen Folieballon Cijfer 40 Verjaardag Jeugdtheater Hofplein Rotterdam
Ballonboog 6m Ballonpilaar Breed Rond Tafeldecoratie 6 ballonnen Folieballon Cijfer 40 Verjaardag Jeugdtheater Hofplein Rotterdam
Tafeldecoratie 6 ballonnen Jeugdtheater Hofplein Rotterdam
Tafeldecoratie 6 ballonnen Jeugdtheater Hofplein Rotterdam
Cloudbuster Rond Hofpleintheater Jeugdtheater Hofplein Rotterdam
Cloudbuster Rond Hofpleintheater Jeugdtheater Hofplein Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Jeugdtheater Hofplein of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Jeugdtheater Hofplein zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.