Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Nederlands Fotomuseum

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nederlands Fotomuseum en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Nederlands Fotomuseum is een evenementenlocatie in Rotterdam. Museum met werken van Nederlandse fotografen en ook een bibliotheek, een café en evenementen. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Lantarenvenster, Vertical City De Rotterdam, Hotel New York, Nieuwe Luxor, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Bruno Room Mate 0.11 km
NHOW 0.20 km
Hotel New York 0.24 km
Inntel 0.90 km
Pincoffs 0.90 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Mood 0.06 km
Rodeo 0.09 km
By Ami 0.14 km
Aqua Asia 0.14 km
Dudok aan de Maas 0.15 km
Nederlands Fotomuseum

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Het Nederlands Fotomuseum, gelegen aan de indrukwekkende Wilhelminakade in het bruisende Rotterdam, is een ware ode aan de kunst van de fotografie. Dit museum is een waar heiligdom voor liefhebbers van beelden en beeldvorming, en het speelt een centrale rol in het behoud en de viering van fotografische creativiteit.

Met een ongeëvenaarde collectie van meer dan vijf miljoen beelden, fungeert het Nederlands Fotomuseum als het nationale knooppunt voor fotografische kunst. Het weerspiegelt de volledige reikwijdte van fotografie, van documentaire tot experimenteel, en van hedendaags tot historisch. Binnen de muren van dit museum komen verschillende facetten van de kunstvorm tot leven, en bezoekers worden uitgenodigd om de wereld te verkennen door de lens van getalenteerde fotografen.

Het museum staat bekend om zijn veelzijdige tentoonstellingen, waarin zowel gerenommeerde Nederlandse fotografen als internationale grootheden worden belicht. Deze exposities werpen licht op de diverse reis die de fotografie door de jaren heen heeft afgelegd en illustreren hoe de kunstvorm de menselijke ervaring en perceptie heeft gevangen en gevormd.

Maar het Nederlands Fotomuseum is niet alleen een tijdelijke etalage van visuele pracht; het herbergt ook een waardevolle schatkamer van de Nederlandse fotogeschiedenis. De eigen collectie van het museum vertelt het verhaal van de nationale en internationale ontwikkeling van de fotografie. Als bezoeker kun je door de tijd reizen en de evolutie van deze kunstvorm bewonderen, vastgelegd in de meest indrukwekkende beelden.

En als de tijd aanbreekt om te vieren, omringt het Rotterdams Ballonnenbedrijf het Fotomuseum met een luchtig en feestelijk tintje. Hun kleurrijke ballonnen weerspiegelen de levendige energie van zowel de stad Rotterdam als de kunst die binnen de muren van het museum wordt gevierd. De museumwinkel, gespecialiseerd in fotoboeken, vult de ervaring aan met een scala aan werken die het visuele verhaal van de fotografie verder verdiepen.

Hoewel deuren soms sluiten, blijft het Nederlands Fotomuseum een prachtig eerbetoon aan de kracht van beeldvorming. Het brengt fotografie tot leven, legt de geschiedenis vast en viert de creativiteit die de wereld in beeld vastlegt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Nederlands Fotomuseum

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Nederlands Fotomuseum. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Dennie Heije
Dennie Heije 08-08-2023
Ruim opgezet museum om in rust naar de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen te kijken. Het vriendelijke personeel legt duidelijk uit waar alles is. Qua faciliteiten is aan alles gedacht: rolstoelvriendelijk, restaurant, zitgelegenheid, kapstok, kluisjes... De eregalerij bekijken is een aanrader met het gidsje erbij voor uitleg. Je bent hier geen uren bezig, maar zeker de moeite waard om te bezoeken als je een bredere kijk wilt krijgen op deze kunstvorm.

 

Spm Wonink
Spm Wonink 30-07-2023
Super vriendelijke werknemers. Interessante collectie. Er waren ook wat andere activiteiten zoals een henna tatoeage laten zetten en buttons maken. Leuke halve dag activiteit voor bij slecht weer..

 

Stefan van Zanten
Stefan van Zanten 26-04-2023
Ruim opgezet museum. Mooie thema-tentoonstellingen, maar de basis-collectie valt wat tegen.

 

Ria Bloemheuvel
Ria Bloemheuvel 31-07-2023
Als Rotterdammer stond een bezoek al jaren op mijn lijstje. Eerlijk gezegd viel het mij erg tegen. Foto's. Bekende en ook een aantal van toppers, maar ik kon geen echt verhaal, structuur of zo ontdekken. Er stonden strandstoelen en je kon een 'live uitzending' terugluisteren, maar dat boeide evenmin. Na een uur stonden we weer buiten en van dat uur was 15 minuten besteedt aan koffie drinken en een toiletbezoek. Ik hoop dat over een tijdje (na verhuizing naar grotere locatie) een beter belichte overzichtstentoonstelling met meer verhaal en lijn te zien is. Nu was het een duur (toegangsprijs is ook niet echt goedkoop) kopje koffie drinken.

 

Anco Stam
Anco Stam 04-09-2023
Op zich mooie tentoonstelling, echter ik had zelf iets meer verwacht voor wat betreft de apparatuur en technieken. Maar, en dat moet wel gezegd worden, voor wat betreft de geschiedenis van foto's en ontwikkeling van de manier waarop onderwerpen op de gevoelige plaat gezet zijn, is het een mooie collectie.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Nederlands Fotomuseum

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Nederlands Fotomuseum. Plan je binnenkort een event bij Nederlands Fotomuseum en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge Nederlands Fotomuseum Las Palmas Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar OVG Real Estate Edge Nederlands Fotomuseum Las Palmas Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Nederlands Fotomuseum of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Nederlands Fotomuseum zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.