Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Parqiet Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Parqiet Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Parqiet Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Parqiet! Wat te zien en doen bij Parqiet.

Parqiet is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heerenhuys, Euromast, Schiecentrale, Societeit aan de Maas, Depot Boijmans van Beuningen, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Parqiet Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Parqiet Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Parqiet Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Parqiet Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Parqiet Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Parqiet Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Parqiet kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Parqiet Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Parqiet  
Parqiet 0.00 km website
Harbour Club 0.15 km website
Euromast 0.24 km website
Chinese Boot 0.38 km website
De Machinist 0.52 km website
 

Parkeren nabij Parqiet

Parkeren nabij Parqiet kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Parqiet is Westerpark. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.33 km bij Parqiet vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.74 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Parqiet met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Baden Powelllaan 20, 3016 GJ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Westerpark (0.33 km.)
Metrostation    Dijkzigt (0.58 km.)
Tramhalte    Euromast/Erasmus MC Rotterdam (0.20 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (1.95 km.)
Steiger Watertaxi   Euromast (0.37 km.)

 

Foto's Parqiet

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Parqiet. Plan je binnenkort een event bij Parqiet en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Bedrukt Parqiet Het Park Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Parqiet Het Park Rotterdam

 

Aanbiedingen en Kortingen

Met korting naar Parqiet? Iedere dag doorzoeken we voor je op o.a. Tripper, Social Deal, Goupon en Vakantieveilingen naar aanbiedingen van Parqiet en plaatsen we die hieronder.

 

Helaas geen aanbiedingen gevonden van Parqiet Rotterdam :-(

 

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over Parqiet.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Parqiet of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.