Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Excelsior

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Excelsior en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Willemsbrug, Oude Haven, Witte Huis, Hulstkamp Gebouw, bevinden zich op slechts 1.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 0.78 km
Student Hotel 1.08 km
The Slaak 1.57 km
Animathor 1.61 km
Pincoffs 1.65 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Yolo 1.42 km
Finca 1.58 km
Gastrobar Ster 1.63 km
Calma by Finca 1.63 km
Tuin van de Vier Windstreken 1.68 km
Excelsior

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Het Excelsior Stadion in Rotterdam, een mekka voor voetbalfans, biedt niet alleen een thuisbasis voor sportieve successen, maar ook een spectaculaire locatie voor feesten en evenementen. Stel je voor: een feestelijke avond vol opwinding, omringd door de geschiedenis en de passie van het voetbal. Bij het Excelsior Stadion komen sport en festiviteiten harmonieus samen.

In een van de sfeervolle Zalen van het stadion komt jouw feest tot leven. Of je nu een Verjaardag, een jubileum of een bedrijfsevenement organiseert, de Zalen bieden een veelzijdige ruimte die aan al jouw wensen voldoet. Met moderne faciliteiten, een warme ambiance en uitzicht op het heilige gras van het voetbalveld, creëert het stadion een unieke setting voor jouw speciale gelegenheid.

En laten we de ballonnen niet vergeten! Hier komt het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de hoek kijken. Met hun creativiteit en vakmanschap transformeren ze elke ruimte in een feestelijk paradijs. Van opvallende ballonbogen bij de ingang tot aan kleurrijke ballonpilaren die de dansvloer omringen, ze weten hoe ze jouw feest naar een hoger niveau kunnen tillen.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpt dat geen twee evenementen hetzelfde zijn. Daarom werken ze nauw met jou samen om een unieke ballondecoratie te creëren die aansluit bij jouw thema en stijl. Of je nu kiest voor een elegante en ingetogen uitstraling of juist voor een levendig en feestelijk design, hun getalenteerde team zal ervoor zorgen dat de ballonnen een eyecatcher zijn op jouw evenement.

Stel je voor: de zaal van het Excelsior Stadion is gevuld met een feestelijke sfeer. Kleurrijke ballonnen zweven door de lucht en brengen een vleugje vreugde en opwinding met zich mee. Jouw gasten worden betoverd door de feestelijke ambiance die de ballonnen met zich meebrengen. Samen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf creëren we een ervaring die jouw gasten nog lang zullen koesteren.

Dus betreed het Excelsior Stadion en laat je meeslepen door de magie van het voetbal. Vertrouw op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de ballonnen te verzorgen en jouw feest naar nieuwe hoogten te brengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement in het Excelsior Stadion een onvergetelijke ervaring wordt, met prachtige ballondecoraties die het feestelijke gevoel versterken.

 

Zaal huren

Het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior in Rotterdam biedt een unieke locatie voor evenementen dichtbij het stadscentrum en met uitstekende bereikbaarheid via de nabijgelegen snelwegen A20, A15 en A16. Met diverse zalen en zelfs de mogelijkheid om het kunstgrasveld te benutten, is deze locatie geschikt voor evenementen van 6 tot 1.100 personen. Ontdek de beschikbare ruimtes, mogelijkheden en beschikbaarheid voor jouw speciale evenement bij Excelsior.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Excelsior, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Excelsior

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Excelsior. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Adel
Adel 15-07-2023
De JongeOrange Talent Dag is een uniek, inspirerend event dat bedoeld is om jonge, getalenteerde platform te bieden om hun vaardigheden en ideeën te presenteren en te ontdekken. JongeOrange Talent Dag is dé plek om talenten samen te brengen, elkaars creatieve energie aan te vullen en samen ideeën uit te werken. De kinderen hebben een geweldige dag gehad bij Excelsior. Er was genoeg te doen, zoals voetballen voetballen en voetballen 😉. Na afloop kregen alle kinderen een souvenir dat ze mee naar huis konden nemen. Gegarandeerd dat ze thuiskwamen met een glimlach en vol herinneringen aan een leuke dag uit! 👏👏👏

 

Thieme hollaar
Thieme hollaar 16-10-2023
Kleinste stadion en kleinste begroting van de Eredivisie in Nederland. Maar zeker niet de kleinste qua aanhang, sfeer in het stadion en beleving. Zoek je een club/stadion/voetbalwedstrijd waar je nog gewoon veilig met je kinderen en gezin naar toe kan voor een avondje voetbal kijken? Dat kan zeker hier. Aanrader!

 

René Metselaar
René Metselaar 12-11-2023
Mooie velden, vriendelijk volk, leuke kantine en de geur van heel oud frituurvet!

 

Martin van den Herik
Martin van den Herik 22-05-2023
Schitterend stadion, goede sfeer, supporters die doen wat er van ze gevraagd, nu in de business seats met parkeerkaart, prima verzorging, dit keer erg druk ivm Eredivisiebehoud en huldiging speler van het jaar.

 

bert broekema
bert broekema 01-10-2023
Excelsior - Sparta 1/10/2023 Geweldige middag gehad. Goed voetbal? Misschien niet altijd, maar beide ploegen knokten voor een goed resutaat en dat op zich is al te waarderen!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Excelsior

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Excelsior. Plan je binnenkort een event bij Excelsior en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Supportershome Woudestein Excelsior van Donge en de Roo Stadion Rotterdam
Ballonboog 6m Supportershome Woudestein Excelsior van Donge en de Roo Stadion Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Excelsior Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Excelsior Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Excelsior Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Excelsior Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Heliumballonnen Bedrijfsfeest Erasmus University College EUCSA Excelsior Brasserie De Courant Van Donge & De Roo Stadion Kralingen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Heliumballonnen Bedrijfsfeest Erasmus University College EUCSA Excelsior Brasserie De Courant Van Donge & De Roo Stadion Kralingen Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrijfsfeest Excelsior HUB Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrijfsfeest Excelsior HUB Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrijfsfeest Excelsior Tuin van de Vier Windstreken Kralingse Plas Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Bedrijfsfeest Excelsior Tuin van de Vier Windstreken Kralingse Plas Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 10 Jaar Voetbal Excelsior Rotterdam
Ballonboeket Verjaardag 10 Jaar Voetbal Excelsior Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Excelsior of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Excelsior zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.