Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Gym And Gin Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Gym And Gin Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Gym And Gin Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Gym And Gin! Wat te zien en doen bij Gym And Gin Rotterdam.

Gym And Gin Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Excelsior, Kralingse Plas, Zalmhuis, Willemsbrug, Oude Haven, bevinden zich op slechts 2.4 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Gym and Gin Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Gym and Gin Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Gym and Gin Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Gym and Gin Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Gym and Gin Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Gym and Gin Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Gym and Gin kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Gym and Gin Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Gym and Gin  
Gym and Gin 0.00 km website
Tuin van de Vier Windstreken 1.10 km website
Schone Lei 1.42 km website
Finca 2.10 km website
Calma by Finca 2.11 km website

 

Foto's Gym And Gin Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Gym And Gin. Plan je binnenkort een event bij Gym And Gin en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Heliumballonnen Ballonnenplafond Private Dining Gym and Gin Rotterdam
Heliumballonnen Ballonnenplafond Private Dining Gym and Gin Rotterdam
 

Parkeren nabij Gym And Gin

Parkeren nabij Gym And Gin kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Gym And Gin is Lusthofstraat. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 1.88 km bij Gym And Gin vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (0.87 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Gym and Gin met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Kralingseweg 224, 3062 CG Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lusthofstraat (1.88 km.)
Metrostation    Kralingse Zoom (0.78 km.)
Tramhalte    Erasmus Universiteit Rotterdam (1.41 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Alexander (2.87 km.)
Steiger Watertaxi   Plantagelaan (2.13 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Gym And Gin Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.