Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Gender Reveal Party

Gender Reveal Party

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

Een Gender Reveal Party is een speciale en opwindende gelegenheid om het geslacht van jullie baby te onthullen aan vrienden en familie. Het gebruik van ballonnen voegt een extra vleugje magie en verrassing toe aan het moment van onthulling. Ballonnen zijn veelzijdig en kunnen op talloze creatieve manieren worden gebruikt om het geslacht op een feestelijke en betoverende manier te presenteren.

Als Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige en op maat gemaakte ballondecoraties voor Gender Reveal Parties. Van een grote mysterieuze ballon waar roze of blauwe ballonnen uit knallen tot een roze met blauwe ballonboog voor de ingang van het feest, we kunnen jullie helpen bij het creëren van een unieke en persoonlijke onthulling.

Ons team werkt nauw samen met aanstaande ouders om hun visie en ideeën te begrijpen en om te zetten in betoverende ballondecoraties. We kunnen de ballonnen in de kleur van het geslacht bedrukken, waardoor de gasten zich verbonden voelen met de vreugde en opwinding van het moment.

Daarnaast bieden we ook biologisch afbreekbare ballonnen aan, waardoor je kunt genieten van de feestelijke sfeer zonder schade aan het milieu toe te brengen. We hechten ook veel waarde aan duurzaamheid en kunnen zorgen voor een verantwoorde afhandeling van de ballondecoraties na het evenement.

Kortom, een Gender Reveal Party met ballonnen is een magische en onvergetelijke manier om het geslacht van jullie baby te onthullen. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om jullie te helpen bij het creëren van een betoverende en persoonlijke onthulling die de vreugde en verwachting van dit bijzondere moment weerspiegelt. Samen zorgen we ervoor dat jullie Gender Reveal Party een prachtige en betekenisvolle gebeurtenis wordt, waar jullie nog lang met liefde op terug zullen kijken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen voor Gender Reveal Party

Op deze pagina vind je ideeen en foto's van ballonnen en ballondecoraties met thema Gender Reveal Party die het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft gemaakt op publieke locaties in Rotterdam. In ons fotoalbum vind je meer foto's en ideeen van Gender Reveal Party ballonnen die we ook in andere plaatsen hebben gemaakt.


Gerelateerde artikelen

Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower Aqua Asia Club Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower Aqua Asia Club Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Geboorte Baby Babyshower Gender Reveal Party Nesselande Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Geboorte Baby Babyshower Gender Reveal Party Nesselande Rotterdam
Gender Reveal Party Ballon Geboorte Baby Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Gender Reveal Party Ballon Geboorte Baby Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Ballonboeket Gender Reveal Party Geboorte Baby Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Ballonboeket Gender Reveal Party Geboorte Baby Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Geboorte Baby Babyshower Gender Reveal Party The Lake House Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Geboorte Baby Babyshower Gender Reveal Party The Lake House Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower MSC Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower MSC Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Babyshower Gender Reveal Party Dok 99 Hillegersberg Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Babyshower Gender Reveal Party Dok 99 Hillegersberg Rotterdam

FAQ

Q.

Wat kost een Gender Reveal Ballon?

A.

Een heliumgevulde Gender Reveal Ballon ZONDER bedrukking kost 30 euro. Een heliumgevulde Gender Reveal Ballon MET bedrukking kost 35 euro. Een luchtgevulde Gender Reveal Ballon kost 15 euro.

Q.

Hoe kan ik een Gender Reveal Ballon bestellen?

A.

Zodra je de echo hebt gehad kom je bij ons langs in Spijkenisse (maak wel even een afspraak) met een gesloten of reeds geopende envelop als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen. We maken de ballon dan klaar terwijl je wacht. Dus als je meteen vanaf het echo bureau met een gesloten envelop naar Spijkenisse komt, dan geef je de envelop af en wacht je even 10 minuten in de auto. Wij maken ondertussen de envelop met de echo open, kijken wat het geslacht van het kindje is, plakken de envelop weer dicht en vullen de gender reveal ballon met roze of blauwe heliumballonnen.

Q.

Hoe lang blijft de Gender Reveal Ballon zweven?

A.

De ballon is maar liefst 90cm groot! En daarom gaat er veel helium in en duurt het wel 3-5 dagen voordat de helium uitgewerkt is en de ballon niet meer zweeft. De gender reveal ballon kun je dus best 1, 2 of zelfs 3 dagen voor de gender reveal party komen halen. PS. We bieden ook de goedkopere gender reveal ballon aan met lucht maar deze zweeft dus niet en zal je zelf moeten ophangen. Deze ballon kun je ook prima enkele dagen van te voren al afhalen.

Q.

Bezorgen jullie ook Gender Reveal Ballonnen?

A.

Ja, wij bezorgen ook maar u moet begrijpen dat we niet voor 1 ballon kunnen rijden omdat dat niet rendabel is. Als u echt niet kunt afhalen of u bestelt extra ballonnen, dan kunnen we een in enkele gevallen een uitzondering maken maar dan komen er wel bezorgkosten bij van 0.50 euro per km vanaf Spijkenisse (viceversa).

Q.

Past de Gender Reveal Ballon in de auto?

A.

Ja, wij hebben nog nooit eerder meegemaakt dat de ballon niet in de auto past. Hij past altijd wel op de achterbank of in de achterbak met de bank neergeklapt. Of anders in het ergste geval past hij altijd wel op de bijrijdersstoel. Zorg uiteraard wel dat de auto enigszins is opgeruimd van scherpe dingen en kom niet met 4 personen ;-) De ballon lijkt erg kwetsbaar maar kan best wel wat hebben.

Q.

Hoe wordt de Gender Reveal Ballon verpakt?

A.

De ballon wordt niet verpakt maar krijg je gewoon los mee. Aan de ballon zit een lint waaraan je hem vast kunt houden zodat hij niet de lucht in gaat. Als je met de metro komt kunnen we de ballon eventueel nog in een zak doen zodat de ballon wat makkelijker te dragen is.

Q.

Wat als ikzelf het geslacht ook niet wil weten?

A.

Geef dan de ongeopende envelop met daarin het geslacht van jullie baby (en eventueel de grote doos als jullie daarvoor kiezen) bij ons af in Spijkenisse en kom een half uurtje later de ballon weer ophalen. In de tussentijd vullen wij de grote (ondoorzichtige) ballon met roze of blauwe ballonnetjes. Zo ervaren jullie dezelfde verassing als de rest van het bezoek. Tip! Vraag het echobureau om na de echo het geslacht van jullie kindje aan ons te mailen of door te bellen. Onderweg hier naar toe maken wij alvast de gender reveal ballon. Geen wachttijd dus :-)

Q.

Uit welke Gender Reveal Ballonnen kan ik kiezen?

A.

We bieden verschillende gender reveal ballonnen, met of zonder opdruk (zolang de voorraad strekt). We krijgen vaak de vraag of we ook andere kleuren gender reveal ballonnen kunnen leveren. Dat is geen enkel probleem, we hebben immers alle kleuren van de regenboog maar zwart is de enige kleur ballon waar je niet doorheen kunt kijken. Let op! De gender reveal ballonnen met de opdruk 'Hij of Zij Prik mij' en 'What do you think? Blue or Pink', heeft confetti er in en GEEN kleine heliumballonnen. Deze ballonnen zijn ook wat kleiner dan de rest (60cm i.p.v. 90cm.).

Q.

Kan ik ook doos laten vullen met heliumballonnen?

A.

We kunnen eventueel een grote doos (door jullie zelf te versieren en mee te nemen) voor jullie vullen met heliumballonnen. Op het moment dat de doos geopend wordt, zweven de roze en/of blauwe ballonnen naar boven.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.