Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Gender Reveal Party Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Gender Reveal Party Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Gender Reveal Party Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Tijdens een Gender Reveal Party oftewel een Geslacht Onthulling Party wordt aan het bezoek het geslacht van de baby bekend gemaakt en dat gaat vaak op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door het laten klappen van grote ballon (de Gender Reveal Ballon). Komen er roze ballonnetjes uit, dan wordt het een meisje en komen er blauwe ballonnetjes uit, dan wordt het een jongen. We kunnen de ballonnen vullen met helium zodat de grote ballon als een cloudbuster aan een ballongewicht, boven de grond blijft zweven. Of we vullen de ballonnen met lucht zodat u de grote ballon kunt ophangen aan het plafond.

Hoe leuk is het om jullie Gender Reveal Party te versieren met ballonnen en slingers? Op Amazon bieden honderden feestWinkels hun Gender Reveal feestartikelen aan zodat je op 1 plek het totale Gender Reveal feestartikelen asortiment van al deze feestWinkels kunt bekijken en bestellen. De feestartikelen worden gratis bij jullie thuisbezorgd in Rotterdam maar ook in de rest van Nederland en vaak geldt, vandaag besteld is morgen in huis.

Shop voor Gender Reveal versiering

 

Top 10 Gender Reveal Ideeën

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap en wat leuk dat jullie het geslacht van jullie kindje op een leuke en originele manier bekend willen maken bij jullie familie en vrienden. Er zijn veel verschillende opties om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Hieronder een Top 10.

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commisie over sommige links op deze pagina.

 1. Gender Reveal Ballon

  Deze zwarte reuzeballon wordt gevuld met ca. 30 kleine roze en / of blauwe ballonnetjes en op het moment van de onthulling prik je de ballon lek met een sateprikker en alle ballonnetjes knallen naar buiten. De ballon is te verkrijgen in effen zwart maar ook met divere opdrukken zoals 'He or She Pop to See' of 'Sister or Brother We're havin anOther' voor als de baby al een broertje of zusje heeft. De meest populaire gender reveal is die met vraagtekens er op. Deze ballon kun je niet zelf maken maar wordt door een professioneel ballonnen bedrijf gemaakt in kan worden afgehaald of bezorgd in de regio Rotterdam.

  Bestel hier

 2. Gender Reveal Confetti Ballon

  GENDER REVEAL CONFETTI BALLON

  De gender reveal confetti ballon is gevuld met roze of blauwe confetti en kun je gewoon online bestellen en overal per post bij je thuis laten bezorgen. Je kunt zelf de roze en / of blauwe confetti er in doen en opblazen met lucht of met helium. Gevuld met lucht zal je de ballon ergens aan op moeten hangen en gevuld met helium kun je hem in de kamer laten zweven. Op het moment suprême prik je met een sateprikker de ballon lek en heel je huis ligt onder de roze of blauwe confetti; leuk ;-)

  Bestel hier

 3. Gender Reveal Balloon Drop

  GENDER REVEAL BALLOON DROP

  Een geslacht onthulling die wat minder rotzooi geeft is een Gender Reveal Balloon Dropbag. Deze ondoordichtige zak met daarop de tekst 'He or She what will Baby be?' vul je met de meegeleverde roze en / of blauwe ballonnen (eerst even opblazen natuurlijk) en met de eveneens meegeleverde draad, rijg je hem dicht en hang je hem op in een raam- of deurkozijn of buiten aan een boom bijvoorbeeld. Op het moment van de Gender Reveal trekt iemand aan de draad waardoor de zak open ritst en de rozen en / of blauwe ballonnen naar beneden vallen.

  Bestel hier

 4. Gender Reveal Balloon in a Box

  GENDER REVEAL BALLOON IN A BOX

  Laat je creativitet de vrije loop en versier een grote kartonnen doos waar bijvoorbeeld ooit een wasmachine in heeft gezeten. Vul deze doos met roze of blauwe helium gevulde ballonnen. Tijdens de gender reveal maken jullie de doos open en de heliumballonnen zweven naar boven. Zet je de doos buiten, zorg dan dat alle ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje of aan de boden van de doos bevestigd zitten zodat de ballonnen niet in de vrije natuur terecht komen. Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar maar alles wat naar boven gaat, komt een keer naar beneden in de natuur terecht. En je gooit immers ook geen bananenschil op straat toch?

  Op internet zijn Baby Blauwe Ballonnen, Baby Roze Ballonnen en Heliumtankjes te koop die je na gebruik zo weg kunt gooien bij het oud ijzer. Maar wij kunnen de ballonnen ook voor je vullen met helium en bij jullie thuis bezorgen in Rotterdam, of je kunt ze afhalen in Spijkenisse.

  Bestel hier

 5. Gender Reveal Voetbal

  GENDER REVEAL VOETBAL

  Voor alle stoere en sportieve papa’s en mama’s is er een voetbal die onthult of jullie een jongen of een meisje krijgen. Maak een schitterende omhaal of pegel hem zo hard als je kunt vooruit of in de lucht. De roze of blauwe poeder spat uit de voetbal zodra je er tegenaan schopt. De voetbal bestaat uit 2 helften die je na het vullen van de poeder aan elkaar kunt plakken (of laat de bal door iemand anders vullen als jullie het geslacht zelf nog niet willen weten). De gekleurde poeder maakt geen vlekken in ieder geval. Maar het is wel aan te bevelen om deze gender reveal op het voetbalveld te doen of in ieder geval buiten ;-)

  Ook verkrijgbaar als Golfballen en Honkballen!

  Bestel hier

 6. Gender Reveal Kraskaarten

  GENDER REVEAL KRASKAARTEN

  Gender Reveal Kraskaarten zijn een leuke originele manier om te vertellen of jullie een jongen of een meisje krijgen. De kleur van het geslacht (roze voor een meisje en blauw voor een jongen) zit namelijk verborgen onder een dun kraslaagje. Dus even krassen als op een kraslot en het geslacht wordt zichtbaar. De kraskaarten kun je geven aan de mensen die aanwezig zijn op jullie gender reveal party maar je kunt ze ook per post versturen. De achterkant van de kraskaarten zijn namelijk hetzelfde als die van een ansichtkaart met ruimte voor het adres en een persoonlijke tekst.

  Bestel hier

  Er is ook een exploderende confettikubus te bestellen die je per post kunt versturen. Zodra de ontvanger de kaart open trekt, knalt er een kubus met roze of blauwe confetti uit de kaart die het geslacht van jullie kindje vertelt.

   

 7. Gender Reveal Confetti Shooter

  GENDER REVEAL CONFETTI SHOOTER

  De meest traditionele manier om aan al jullie vrienden en familie het geslacht van jullie kindje kenbaar te maken. Op de het confettikanon zit een blauwe of roze stip zodat je weet welke kleur confetti er in de shooter zit maar deze stip is natuurlijk afgedekt met een sticker zodat niemand stiekem kan gluren nog voordat de confettikanon is afgeschoten. De confetti wordt gelanceerd door een sterke veer in de koker die met een simpele draaiende handbeweging geactiveerd wordt. Geen vuurwerk dus!

  Bestel hier

  Er zijn ook shooters te krijgen waarbij er naast confetti ook rook en poeder in de koker zit voor een nog spectaculairder effect.

   

 8. Gender Reveal Brandblusser

  GENDER REVEAL BRANDBLUSSER

  Spuit in 20 seconden 5 kilo Holi kleurenpoeder de lucht in met deze kleurenpoeder brandblussers. Deze speciale brandblussers zijn perfect om snel een groot effect te creëren. Ideaal voor een spectaculaire geslachtsonthulling maar de Gender Reveal Brandblussers worden ook vaak gebruikt voor festivals en feesten. Succes gegarandeerd! Niet bedoeld om brand te blussen ;-). Let op! Test de brandblusser niet van te voren. Daarmee verliest de brandblusser zijn druk en is hij onbruikbaar geworden. De Holi powder is makkelijk af- en uitwasbaar.

  Bestel hier

  Er zijn ook kleinere spuitbussen te koop. Niet in de vorm van een brandblusser maar een spuitbus. Gender Reveal Spray creëert hetzelfde effect alleen iets minder spectaculair.

   

 9. Gender Reveal Taart en Cupcakes

  GENDER REVEAL TAART EN CUPCAKES

  Er zijn heel veel originele manieren om aan vrienden en familie het geslacht van jullie kindje te onthullen. Zelf iets lekkers bakken is er daar zeker één van. Het is in ieder geval de lekKerste manier voor een gender reveal party. Een gender reveal taart of cupcake onthult het geslacht van de baby. De roze of blauwe vulling laat zien of het een jongetje of een meisje is. Als je het geslacht weet, dan kun je zelf de taart bakken en anders laat je de gender reveal taart door iemand anders maken. Er zijn veel taarttoppers en andere taartversiering te verkrijgen om de taart of cupcakes mee te decoreren, evenals de kleurstof om het beslag van de taart of cupcakes zelf blauw of roze te maken.

  Bestel hier

 10. Gender Reveal Pinata

  GENDER REVEAL PINATA

  Wat ook erg leuk is om het geslacht van jullie kindje bekend te maken is door het stuk slaan van een pinata. Een gender reveal pinata kun je kant en klaar kopen maar hoe leuk is het om er zelf één te maken. Je kunt van een kartonnen doos ieder gewenste vorm pinata maken die je wilt. Smeer de pinate in met behangplaksel en beplak deze met stroken gekleurd papier. Maak als laatste een klein luikje in de doos zodat je de pinata met roze of blauwe confetti kunt vullen. Plak het luikje weer dicht en de pinata is klaar voor jullie Gender Reveal Party. Hang de pinata buiten aan een boom. Met een stok sla je de pinata kapot waardoor de roze of blauwe confetti uit de pinate valt. Je kunt je gasten geblindoekt om de beurt op de pinata laten slaan zodat je jullie gasten ook kunt betrekken bij de bekendmaking van het geslacht van jullie baby. Ook kun je natuurlijk het broertje of zusje van de kleine op de pinata laten slaan. Een Gender Reveal Pinata staat garand voor een hoop plezier.

  Bestel hier

Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower Aqua Asia Club Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower Aqua Asia Club Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Babyshower Gender Reveal Party Nesselande Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Babyshower Gender Reveal Party Nesselande Rotterdam
Gender Reveal Party Ballon Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Gender Reveal Party Ballon Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Ballonboeket Gender Reveal Party Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Ballonboeket Gender Reveal Party Babyshower Bibliotheek Zaal Hotel New York Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Babyshower Gender Reveal Party The Lake House Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Babyshower Gender Reveal Party The Lake House Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower MSC Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gender Reveal Party Babyshower MSC Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Babyshower Gender Reveal Party Dok 99 Hillegersberg Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Babyshower Gender Reveal Party Dok 99 Hillegersberg Rotterdam

FAQ

Wat kost een Gender Reveal Ballon?

Een heliumgevulde Gender Reveal Ballon ZONDER bedrukking kost 30 euro. Een heliumgevulde Gender Reveal Ballon MET bedrukking kost 35 euro. Een luchtgevulde Gender Reveal Ballon kost 15 euro.

Hoe kan ik een Gender Reveal Ballon bestellen?

Zodra je de echo hebt gehad kom je bij ons langs in Spijkenisse (maak wel even een afspraak) met een gesloten of reeds geopende envelop als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen. We maken de ballon dan klaar terwijl je wacht. Dus als je meteen vanaf het echo bureau met een gesloten envelop naar Spijkenisse komt, dan geef je de envelop af en wacht je even 10 minuten in de auto. Wij maken ondertussen de envelop met de echo open, kijken wat het geslacht van het kindje is, plakken de envelop weer dicht en vullen de gender reveal ballon met roze of blauwe heliumballonnen.

Hoe lang blijft de Gender Reveal Ballon zweven?

De ballon is maar liefst 90cm groot! En daarom gaat er veel helium in en duurt het wel 3-5 dagen voordat de helium uitgewerkt is en de ballon niet meer zweeft. De gender reveal ballon kun je dus best 1, 2 of zelfs 3 dagen voor de gender reveal party komen halen. PS. We bieden ook de goedkopere gender reveal ballon aan met lucht maar deze zweeft dus niet en zal je zelf moeten ophangen. Deze ballon kun je ook prima enkele dagen van te voren al afhalen.

Bezorgen jullie ook Gender Reveal Ballonnen?

Ja, wij bezorgen ook maar u moet begrijpen dat we niet voor 1 ballon kunnen rijden omdat dat niet rendabel is. Als u echt niet kunt afhalen of u bestelt extra ballonnen, dan kunnen we een in enkele gevallen een uitzondering maken maar dan komen er wel bezorgkosten bij van 0.50 euro per km vanaf Spijkenisse (viceversa).

Past de Gender Reveal Ballon in de auto?

Ja, wij hebben nog nooit eerder meegemaakt dat de ballon niet in de auto past. Hij past altijd wel op de achterbank of in de achterbak met de bank neergeklapt. Of anders in het ergste geval past hij altijd wel op de bijrijdersstoel. Zorg uiteraard wel dat de auto enigszins is opgeruimd van scherpe dingen en kom niet met 4 personen ;-) De ballon lijkt erg kwetsbaar maar kan best wel wat hebben.

Hoe wordt de Gender Reveal Ballon verpakt?

De ballon wordt niet verpakt maar krijg je gewoon los mee. Aan de ballon zit een lint waaraan je hem vast kunt houden zodat hij niet de lucht in gaat. Als je met de metro komt kunnen we de ballon eventueel nog in een zak doen zodat de ballon wat makkelijker te dragen is.

Wat als ikzelf het geslacht ook niet wil weten?

Geef dan de ongeopende envelop met daarin het geslacht van jullie baby (en eventueel de grote doos als jullie daarvoor kiezen) bij ons af in Spijkenisse en kom een half uurtje later de ballon weer ophalen. In de tussentijd vullen wij de grote (ondoorzichtige) ballon met roze of blauwe ballonnetjes. Zo ervaren jullie dezelfde verassing als de rest van het bezoek. Tip! Vraag het echobureau om na de echo het geslacht van jullie kindje aan ons te mailen of door te bellen. Onderweg hier naar toe maken wij alvast de gender reveal ballon. Geen wachttijd dus :-)

Uit welke Gender Reveal Ballonnen kan ik kiezen?

We bieden verschillende gender reveal ballonnen, met of zonder opdruk (zolang de voorraad strekt). We krijgen vaak de vraag of we ook andere kleuren gender reveal ballonnen kunnen leveren. Dat is geen enkel probleem, we hebben immers alle kleuren van de regenboog maar zwart is de enige kleur ballon waar je niet doorheen kunt kijken. Let op! De gender reveal ballonnen met de opdruk 'Hij of Zij Prik mij' en 'What do you think? Blue or Pink', heeft confetti er in en GEEN kleine heliumballonnen. Deze ballonnen zijn ook wat kleiner dan de rest (60cm i.p.v. 90cm.).

Kan ik ook doos laten vullen met heliumballonnen?

We kunnen eventueel een grote doos (door jullie zelf te versieren en mee te nemen) voor jullie vullen met heliumballonnen. Op het moment dat de doos geopend wordt, zweven de roze en/of blauwe ballonnen naar boven.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.