Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Heineken Gebouw Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Heineken Gebouw Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Heineken Gebouw Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Heinekengebouw

Het Heinekengebouw oftwel het Heinekenhuis is een bekende toeristische attractie in Rotterdam. Het werd gebouwd in 1932 als kantoor voor het bierbrouwerijconcern Heineken en is sinds 2007 open voor publiek en worden er allerlei Tours en culturele evenementen georganiseerd. Je kunt het gebouw bezoeken voor een lekker biertje in het Heineken café of op het terras met uitzicht op de skyline van de stad.

Wat te doen in het Heinekengebouw

In het Heinekengebouw in Rotterdam is er van alles te doen. Zo kun je hier een kijkje nemen in het brouwerijmuseum, genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant of een drankje drinken in de bar. Ook voor kinderen is er van alles te beleven, zoals rondleidingen en workshops. Kortom, er is voor ieder wat wils!

 

Feest bij Heineken Gebouw! Wat te zien en doen bij Heineken Gebouw.

Heineken Gebouw is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heineken Gebouw, Foodhallen, Erasmus University College, Timmerhuis, Meent, bevinden zich op slechts 0.6 km afstand.

 

Met korting naar Heineken Gebouw?

Met korting naar Heineken Gebouw? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Heineken Gebouw

 

Hotels in de buurt van Heineken Gebouw Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Heineken Gebouw Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Heineken Gebouw Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Heineken Gebouw Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Heineken Gebouw Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Heineken Gebouw Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Heineken Gebouw kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Heineken Gebouw Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Heineken Gebouw  
Foodhallen (review) 0.41 km
Jack Rotterdam (review) 0.70 km
La Mozza (review) 0.71 km
Bird (review) 0.74 km
Pesca (review) 0.85 km

 

Zaal Huren bij Heineken Gebouw

Interesse in een zaal huren bij Heineken Gebouw, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Heineken Gebouw en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Heineken Gebouw met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
The Office 30 50 24 70 60 25 16 26 18 - -
The Boardroom - - - - - - - - 12 - -
The Freddy 7 - - - - - - - - - -
The Secret Bar - - - 25 - - - - - - -
The Lab 14 24 - - - - - - 14 - -
The Worldbrand 8 - - - - - - - 8 - -
The Family - - - - - - - - 12 - -
The Walk in Discobar - - - 12 - - - - - - -
Koffiebar Shop - - - 40 40 - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Heineken Gebouw

Parkeren nabij Heineken Gebouw kan gewoon op straat. Edouard Jacobsstraat is parkeerzone 651 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Heineken Gebouw is Meent. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.80 km bij Heineken Gebouw vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.59 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Heineken Gebouw met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Crooswijksesingel 50, 3034 CJ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Meent (0.80 km.)
Metrostation    Oostplein (1.07 km.)
Tramhalte    Crooswijk Rotterdam (0.12 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Hofplein (0.62 km.)
Steiger Watertaxi   Oostplein (1.27 km.)

 

Foto's Heineken Gebouw

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Heineken Gebouw. Plan je binnenkort een event bij Heineken Gebouw en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonslinger Heineken Gebouw Rotterdam
Ballonslinger Heineken Gebouw Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Heineken Gebouw Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Heineken Gebouw Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Heineken Gebouw of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.