Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Centrale Bibliotheek Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Centrale Bibliotheek Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Centrale Bibliotheek Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Centrale Bibliotheek

De Centrale Bibliotheek Rotterdam, ook wel bekend als de Bibliotheek Rotterdam, is een openbare bibliotheek gelegen in het hart van Rotterdam. Het is een van de grootste bibliotheekorganisaties in Nederland en biedt een breed scala aan diensten en activiteiten.

De bibliotheek heeft een enorme collectie boeken, tijdschriften, kranten, cd's, dvd's, e-books en meer. Naast het lenen van materialen kunnen bezoekers ook gebruik maken van de computers en wifi, en is er een speciale afdeling voor studie en werk.

Er worden ook regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, workshops, voorleesochtenden en filmvertoningen. Daarnaast heeft de bibliotheek een speciale afdeling voor kinderen en jongeren.

Het gebouw zelf is ook indrukwekkend, met een moderne architectuur en een glazen gevel die uitkijkt op de Binnenrotte. Binnen zijn er verschillende verdiepingen en ruimtes, waaronder een café en een grote zaal voor evenementen.

Kortom, de Centrale Bibliotheek Rotterdam is een belangrijke culturele instelling in de stad, waar bezoekers terecht kunnen voor lezen, leren, werken en ontspannen.

 

Feest bij Centrale Bibliotheek! Wat te zien en doen bij Centrale Bibliotheek.

Centrale Bibliotheek is een attractie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kubuswoningen, Markthal, Erasmus University College, Laurenskerk, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Kenmerken: Library, Point of interest, Establishment

 

Met korting naar Centrale Bibliotheek?

Met korting naar Centrale Bibliotheek? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Centrale Bibliotheek

 

 

Reviews

Berny Kos
09-03-2023
De tijden wat beter aangeven en ook online up-2-date houden. Vandaag weggestuurd....what-da-vla-flip had ik toen gedaan dacht ik....!!! Gast doe eens wat aan je manieren en zeker als "bewaking/security" zijnde... zo niet dan zoek je een adere baan....!!!!

 

Qurious Qat
05-12-2022
Vandaag is de bibliotheek zonder vooraankondiging om 16:00 gesloten. Dwingend door de luidsprekers werd dit kenbaar gemaakt. De "beveiliging" werd boos op studenten, die na buiten snacks gehaald te hebben hun spullen nog moesten inpakken of bezoekers die netjes hun stilteruimte hadden gereserveerd t/m 16:00 en zich hiervoor hadden ingeschreven aan het opruimen waren (voor 16:00!). Voelde erg onveilig en klant onvriendelijk! Ben dit niet van deze meestal hele fijne bibliotheek gewend. Jammer!

 

Mina Hamid
18-01-2023
als je 50 cent vraagt voor de wc moet je wel netjes schoonhouden. doe ook wat aan de stilte ruimte. mensen maken nog steeds herrie buiten en binnen de vergaderhokjes en vinden dat nog grappig ook... die waarschuwings alarm om de bieb te sluiten kunnen jullie ook wat korter maken. we hoeven niet een kwartier voor sluitingstijd 100 keer in verschillende talen te horen dat de bieb dichtgaat. sommige mensen willen hun werk zonder lawaai afmaken. we weten heus wel dat het bijna sluitingstijd is...

 

Bert de Jonge
09-05-2023
Bij binnenkomst direct een aantal medewerkers aanwezig. Nieuwe boeken worden op begane grond overzichtelijk en ruim op voorraad aanwezig neergezet. Worden regelmatig aangevuld, toont gastvrij. Reserveringen op begane grond goed gerangschikt. Wat meer aandacht voor rust en controle hierop zou fijn zijn. Zeer ruime en diverse sortering.

 

Sandra Moti
04-03-2023
Cool er was zelfs een plek om te gamen! Gamen voor jong en oud.

 

 


"Leuk en gezellig theater in de Centrale Bibliotheek Rotterdam voor alle leeftijden met een programma van allerlei culturele evenementen, van lezingen tot toneel en van interviews tot cabaret."


Hotels in de buurt van Centrale Bibliotheek Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Centrale Bibliotheek Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Centrale Bibliotheek Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Centrale Bibliotheek Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Centrale Bibliotheek Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Centrale Bibliotheek Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Centrale Bibliotheek kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Centrale Bibliotheek Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Centrale Bibliotheek  
Madam Chen (review) 0.12 km
Fitzgerald (review) 0.21 km
Pesca (review) 0.25 km
Hoy Kitchen (review) 0.28 km
Bar Blink (review) 0.36 km

 

Zaal Huren bij Centrale Bibliotheek

Interesse in een zaal huren bij Centrale Bibliotheek, eventueel met aankleding? Centrale Bibliotheek heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Centrale Bibliotheek en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Centrale Bibliotheek met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Foyer Theater 256 - - 70 50 - 200 - - - - - -
Bibliotheektheater 254 - - 174 - - - - - - - - -
Anna Blamanzaal 20 - - 15 - - - - 12 - - - -
Bob den Uylzaal 50 - - - - - - - 15 - - - -
Bordewijkzaal 60 - - 20 - - - - 15 - - - -
Schoolmeesterzaal 40 - - 22 - - - - 18 - - - -
Van Abcoudezaal 15 - - - - - - - 6 - - - -
Leopoldzaal 24 - - 15 - - - - 12 - - - -
Filmzaal 30 - - 40 - - - - 10 - - - -
Desideriuszaal 80 - - 50 - - - - 25 - - - -
Centrale Hal 250 - - 200 150 - 150 - - - - - -

 

 

 

Parkeren nabij Centrale Bibliotheek

Parkeren nabij Centrale Bibliotheek kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
Hoogstraat (op straat zone 10) ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00 € 4,26 per uur
Parkeergarage Kiphof (loopafstand 0.22 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 2.00 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.99 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Centrale Bibliotheek met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

010 281 6100

 

Openingstijden

Centrale Bibliotheek is nu gesloten.

maandag13:00–21:00
dinsdag10:00–21:00
woensdag10:00–21:00
donderdag10:00–21:00
vrijdag10:00–21:00
zaterdag10:00–17:00
zondag13:00–17:00

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam (Centrum) [Kaart]
Website   https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/
Parkeergarage   Kiphof (0.22 km.)
Metrostation    Blaak (0.17 km.)
Tramhalte    Station Blaak Rotterdam (0.17 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.15 km.)
Steiger Watertaxi   Boompjes (0.59 km.)

 

Meer artikelen over Centrale Bibliotheek

De 22 leukste Winkelstraten van Rotterdam

De 22 leukste Winkelstraten van Rotterdam

Rotterdam is de 2e grootste winkelstad van Nederland waar de winkels 7 dagen per week open zijn en je kunt shoppen tot je er bij neervalt. Rotterdam heeft tal van winkelstraten, winkelcentra en winkelgebieden., je vindt er een mix van unieke winkels van lokale ontwerpers en luxe warenhuizen waar exc...

 

Foto's Centrale Bibliotheek

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Centrale Bibliotheek. Plan je binnenkort een event bij Centrale Bibliotheek en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam Maatschappelijke Ontwikkeling Afdeling MOW ABV Het Timmerhuis Centrale Bibliotheek Bibliotheektheater Hoogstraat Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam Maatschappelijke Ontwikkeling Afdeling MOW ABV Het Timmerhuis Centrale Bibliotheek Bibliotheektheater Hoogstraat Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Centrale Bibliotheek of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.