Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Centrale Bibliotheek

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Centrale Bibliotheek en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Centrale Bibliotheek is een attractie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kubuswoningen, Markthal, Erasmus University College, Laurenskerk, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Stayokay Hostel 0.18 km
Savoy 0.21 km
Motto by Hilton 0.22 km
Animathor 0.49 km
Postillion Hotel 0.55 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Madam Chen 0.12 km
Sumo 0.16 km
Fitzgerald 0.21 km
Pesca 0.25 km
Hoy Kitchen 0.28 km
Centrale Bibliotheek

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
De Centrale Bibliotheek in Rotterdam is niet alleen een plek voor het lenen van boeken en studeren, maar ook een unieke locatie om een feest of evenement te organiseren. Met zijn moderne architectuur en inspirerende sfeer biedt de bibliotheek een bijzondere setting voor jouw speciale gelegenheid.

Of je nu een Verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsevenement of een andere viering wilt organiseren, de Centrale Bibliotheek heeft diverse zalen en ruimtes beschikbaar die perfect zijn voor jouw evenement. Van intieme vergaderruimtes tot ruime zalen met prachtig uitzicht over de stad, er is altijd een passende locatie die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Stel je eens voor: een cocktailparty in de moderne evenementenzaal, waar gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over Rotterdam terwijl ze genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Of een themafeest in de multimediazaal, waar de nieuwste technologieën en faciliteiten beschikbaar zijn om jouw evenement tot leven te brengen. De Centrale Bibliotheek biedt talloze mogelijkheden om jouw feest uniek en memorabel te maken.

En wat is een feest zonder feestelijke decoraties? Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om de Centrale Bibliotheek te transformeren met prachtige ballondecoraties. Onze professionele ballonnenartiesten kunnen de ruimte omtoveren tot een feestelijk en kleurrijk spektakel. Met onze expertise en creativiteit kunnen we unieke ballondecoraties creëren die perfect passen bij de sfeer en het thema van jouw evenement.

Stel je voor: een elegante ballonnenboog bij de ingang van de zaal, tafeldecoraties die passen bij het thema van jouw feest, en zwevende ballonpilaren die een feestelijke ambiance creëren. Onze ballondecoraties voegen een speels en feestelijk element toe aan de Centrale Bibliotheek, waardoor jouw gasten zich meteen in de feeststemming bevinden zodra ze binnenkomen.

Met de Centrale Bibliotheek als locatie voor jouw feest of evenement en het Rotterdams Ballonnenbedrijf als leverancier van prachtige ballondecoraties, ben je verzekerd van een unieke en feestelijke ervaring. Samen maken we van jouw evenement in de Centrale Bibliotheek een onvergetelijke gelegenheid. Laat ons je helpen om van jouw feest een ware ballonnenfeest te maken!

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Centrale Bibliotheek

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Centrale Bibliotheek. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Leuk en gezellig theater in de Centrale Bibliotheek Rotterdam voor alle leeftijden met een programma van allerlei culturele evenementen, van lezingen tot toneel en van interviews tot cabaret."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Aad Bes
Aad Bes 07-08-2023
Wat een geweldig gebouw met zoveel mogelijkheden voor de bezoekers en erg goed ingedeeld. In juli twee keer geweest. Je kan er rustig wat rondlopen gaan zitten lezen, studeren, schaken, ruimte voor ouders met kinderen naar een bistro met terras of koffiecorner etc. Een minpuntje wat mij opviel was dat het op de bovenste verdiepingen erg warm was. Veel glas en deuren open waardoor je de warmte juist binnenhaalt.

 

B - KOS
B - KOS 09-03-2023
De tijden wat beter aangeven en ook online up-2-date houden. Vandaag weggestuurd....what-da-vla-flip had ik toen gedaan dacht ik....!!! Gast doe eens wat aan je manieren en zeker als "bewaking/security" zijnde... zo niet dan zoek je een adere baan....!!!!

 

Gaby Belder
Gaby Belder 06-09-2023
Groot, ruim, toegankelijk, toilet, restaurant, theater afhaalpunt Rotterdampas, folders, info, lees en studiepakket, computers, printers, mega schaakbord, en niet te vergeten, duizenden boeken

 

Bert de Jonge
Bert de Jonge 09-05-2023
Bij binnenkomst direct een aantal medewerkers aanwezig. Nieuwe boeken worden op begane grond overzichtelijk en ruim op voorraad aanwezig neergezet. Worden regelmatig aangevuld, toont gastvrij. Reserveringen op begane grond goed gerangschikt. Wat meer aandacht voor rust en controle hierop zou fijn zijn. Zeer ruime en diverse sortering.

 

MC
MC 02-06-2023
Er zijn altijd mensen bij de vergaderingsruimte die alles doen behalve rustig zijn. Je hoort altijd zakken snoep en chips openen en ze schreeuwen ALTIJD extreem hard. Voor een "stilte ruimte" mag het wat stiller....

 

 

meer Reviews

 

Foto's Centrale Bibliotheek

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Centrale Bibliotheek. Plan je binnenkort een event bij Centrale Bibliotheek en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam Maatschappelijke Ontwikkeling Afdeling MOW ABV Het Timmerhuis Centrale Bibliotheek Bibliotheektheater Hoogstraat Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrijfsfeest Gemeente Rotterdam Maatschappelijke Ontwikkeling Afdeling MOW ABV Het Timmerhuis Centrale Bibliotheek Bibliotheektheater Hoogstraat Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Centrale Bibliotheek of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Centrale Bibliotheek zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.