Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Walhalla Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Walhalla Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Walhalla Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Theater Walhalla

Theater Walhalla is een klein theater op de Kaap in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Walhalla heeft 3 locaties rondom het centraal gelegen Deliplein waar men voor de oorlog in Dancing Walhalla danste op de muziek van een draaiorgel. Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Werkplaats Walhalla. Alle Zalen van Theater Walhalla zijn te huur voor diverse zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle locaties met een uniek, historisch karakter en een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Kantine Walhalla

Kantine Walhalla was vroeger de kantine van het havenpersoneel wat in de loodsen werkten op het Deliplein. De zaal heeft een authentieke uitstraling en de vele ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en bieden een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam met o.a. de Wilhelminapier, de Maas en de Rijnhaven. Kantine Walhalla is uitermate geschikt als TV studio of voor een congres, vergadering, lunch, diner, optreden, presentatie, receptie en diverse andere evenementen.

Foyercafé Walhalla

Foyercafé Walhalla (oftewel FC Walhalla) is foyercafe op de begane grond van Kantine Walhalla. Het cafe heeft een industriële maar kleurrijke uitstraling en er staat een leuk rond podium in de ruimte. Voor en na de voorstelling kun je hier wat komen drinken maar het Foyercafe is ook uitermate geschikt als evenementenlocatie voor vergaderingen, lunches, diners, feestjes, recepties of ander evenementen.

Werkplaats Walhalla

Werkplaats Walhalla is gevestgd in een voormalige gymzaal aan de Tolhuisstraat en doet dienst als het productiehuis van Theater Walhalla. De zaal heeft een vlakke vloer met een inschuifbare tribune en is uitermate geschikt om (culturele) presentaties of workshops te geven of voor (try-out) voorstellingen en montage.

 

Feest bij Walhalla! Wat te zien en doen bij Walhalla.

Walhalla is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Walhalla, Fenix Food Factory, Hotel New York, Lantarenvenster, Vertical City De Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Met korting naar Walhalla?

Met korting naar Walhalla? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Walhalla

 

Hotels in de buurt van Walhalla Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Walhalla Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Walhalla Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Walhalla Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Walhalla Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Walhalla Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Walhalla kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Walhalla Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Walhalla  
Fenix Food Factory (review) 0.20 km
Rodeo (review) 0.43 km
Mood (review) 0.46 km
By Ami (review) 0.59 km
Dudok aan de Maas (review) 0.64 km

 

Zaal Huren bij Walhalla

Interesse in een zaal huren bij Walhalla, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Walhalla en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Walhalla met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Theater Walhalla - - - 90 - - - - - - - - -
Kantine Walhalla - - - - - - - - 150 - - - -

 

 

Parkeren nabij Walhalla

Parkeren nabij Walhalla kan gewoon op straat. Sumatraweg is parkeerzone 350 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Walhalla is Fenix. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.29 km bij Walhalla vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.13 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Walhalla met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Sumatraweg 9, 3072 ZR Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Fenix (0.29 km.)
Metrostation    Maashaven (0.86 km.)
Tramhalte    Maashaven Rotterdam (0.47 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Zuid (1.85 km.)
Steiger Watertaxi   Fenix / Walhalla (0.16 km.)

 

Foto's Walhalla

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Walhalla. Plan je binnenkort een event bij Walhalla en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Sinterklaas Sint en Piet en Cadeau Kantine Walhalla Rotterdam
Ballonpilaar Sinterklaas Sint en Piet en Cadeau Kantine Walhalla Rotterdam
Heliumballonnen Ballonnenplafond Walhalla Theater Rotterdam
Heliumballonnen Ballonnenplafond Walhalla Theater Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Walhalla Theater Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Walhalla Theater Rotterdam
Ballontoef Walhalla Theater Rotterdam
Ballontoef Walhalla Theater Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Walhalla of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.