- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Dit zijn de 57 bestemmingen vanaf Rotterdam Airport
©

Dit zijn de 57 bestemmingen vanaf Rotterdam Airport

door Marcel, 20 maart 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Vanaf Rotterdam Airport zijn er talloze mogelijkheden om de hele wereld te verkennen! Of je nu op zoek bent naar een zonnig strand, culturele hoogtepunten of avontuurlijke reizen, vanaf Rotterdam Airport vlieg je naar maar liefst 57 bestemmingen die aan al jouw verwachtingen voldoen. Van stedentrips tot exotische vakanties. Ontdek welke droombestemminggen binnen handbereik liggen en begin alvast met het inpakken van je koffer!

Akureyri

AKUREYRI

Ontdek het betoverende Akureyri vanaf Rotterdam Airport en geniet van een adembenemend uitzicht over de bergen en fjorden. Laat je betoveren door dit prachtige IJslandse stadje.

Al Hoceima

Ontdek de prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes van deze Marokkaanse parel.

AL HOCEIMA

Alicante

Ontdek het prachtige Alicante in zonnig Spanje. Verken de schilderachtige straatjes, geniet van heerlijk eten en drinken en ontspan op de mooie stranden.

ALICANTE

Almerïa

Geniet van de stralende zon, uitgestrekte stranden en schilderachtige stadjes in het prachtige Almería in het hart van Andalusië.

ALMERïA

Antalya

Vlieg zorgeloos vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende Antalya. Laat je verrassen door de prachtige stranden, adembenemende natuur en rijke cultuur van deze Turkse parel.

ANTALYA

Barcelona

Ontdek de adembenemende schoonheid van Barcelona. Geniet van deze bruisende stad vol cultuur, gastronomie en prachtige bezienswaardigheden.

BARCELONA

Bastia

Ontdek de prachtige stad Bastia. Vanaf Rotterdam Airport vlieg je zo naar deze schilderachtige havenstad in het zonnige Frankrijk en ben je binnen no-time op de mooiste plekjes van Corsica.

BASTIA

Bergerac

Ontdek de prachtige streek van de Dordogne. Proef heerlijke wijnen, wandel door pittoreske dorpjes en geniet van Franse levensstijl. Bon voyage!

BERGERAC

Brindisi

Vlieg van Rotterdam naar Brindisi en geniet van de prachtige uitzichten over de Adriatische Zee en ontdek het historische Brindisi.

BRINDISI

Corfu

Ontdek de Griekse parel Corfu vanaf Rotterdam Airport! Boordevol zon, zee en strand wacht dit betoverende eiland van de godin Athena op jou.

CORFU

Dubrovnik

Geniet van de zon, zee en cultuur in het adembenemende Dubrovnik aan de Adriatische kust. Ontdek zelf waarom Dubrovnik zo'n populaire bestemming is onder toeristen!

DUBROVNIK

Edinburgh

Ontdek de charmes van Edinburgh. Vanaf Rotterdam Airport zit je in no-time in de deze prachtige stad vol geschiedenis en cultuur. Beleef een onvergetelijke trip waarbij je kunt genieten van adembenemende uitzichten, gezellige pubs en natuurlijk de beroemde Edinburgh Castle.

EDINBURGH

Faro

Ontdek zonnig Faro met een rechtstreekste vlucht vanaf Rotterdam Airport! Geniet van de prachtige stranden, bruisende stad en overheerlijke Portugese gerechten.

FARO

Fez

Reis vanaf Rotterdam naar deze culturele hotspot in Marokko. Laat je verassen door de historische medina, waan je tussen duizenden specerijen op de traditionele markten of geniet van het lokale ambachtswerk. Ervaar zelf waarom deze stad zo betoverend is!

FEZ

Fuerteventura

Ontdek de betoverende Canarische eilanden vanaf Rotterdam naar Fuerteventura, een paradijs op aarde! Laat je meevoeren door het zonovergoten klimaat, indrukwekkende natuur en bruisende sfeer.

FUERTEVENTURA

Genève

Vlieg naar het prachtige Genève vanaf Rotterdam Airport! Ervaar de bruisende sfeer, proef de heerlijke lokale gerechten en bewonder het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen en het meer.

GENèVE

Girona

Ontdek het schilderachtige Girona vanaf de luchthaven Rotterdam Airport! Geniet van de pittoreske straatjes, historische monumenten en culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door de schoonheid van Catalonië.

GIRONA

Gran Canaria

Beleef je ultieme vakantie op dit zonovergoten eiland en geniet van de witte stranden, groene bergen en heerlijke lokale keuken.

GRAN CANARIA

Grenoble

Ontdek het adembenemende uitzicht vanaf de Alpen van Grenoble! Vanaf Rotterdam Airport vlieg je in no-time naar deze prachtige stad, waar skiën en snowboarden een avontuur wordt om nooit te vergeten.

GRENOBLE

Guernsey

Ontdek het prachtige Gran Guernsey vanaf Rotterdam Airport naar dit adembenemende eiland. Geniet van een zonnig avontuur in het hart van de Kanaaleilanden.

GUERNSEY

Hurghada

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar het zonnige en kleurrijke Hurghada! Geniet van de Egyptische gastvrijheid terwijl je ontspant op witte stranden, duikt in kristalheldere wateren of wandelt door de mysterieuze woestijn. Ontdek wat dit prachtige land te bieden heeft!

HURGHADA

Ibiza

Vlieg van Rotterdam naar het adembenemende eiland Ibiza en geniet in het ultieme paradijs van Europa van de heerlijke stranden, bruisende feestjes en onvergetelijke zonsondergangen.

IBIZA

Innsbruck

Ontdek de adembenemende schoonheid van deze Oostenrijkse stad! Vertrek vanaf Rotterdam Airport en laat je betoveren door de majestueuze bergen, idyllische dorpjes en historische bezienswaardigheden.

INNSBRUCK

Istanbul

Ontdek de magie van Istanbul en geniet van een onvergetelijke reis naar deze bruisende stad vol betoverende bezienswaardigheden en smaken, terwijl je uitkijkt naar een spectaculair uitzicht op de Bosporus. Laat je verrassen door deze unieke bestemming!

ISTANBUL

Jersey

Ontdek de prachtige kustlijn van Jersey en vlieg vanaf Rotterdam Airport naar dit adembenemende eiland. Laat je betoveren door de charme van Jersey!

JERSEY

Kayseri

Haal alles uit je vakantie in Turkije! Verken deze prachtige stad en geniet van alle culturele hoogtepunten.

KAYSERI

Kittilä

Ontdek het adembenemende Lapland! Binnen enkele uren bevind je je te midden van de feeërieke sneeuwlandschappen en het magische noorderlicht en beleef je een onvergetelijk winteravontuur!

KITTILä

Konya

Ontdek de mystieke charme van deze Turkse stad, bekend om haar prachtige moskeeën en historische architectuur.

KONYA

Kos

Ontdek het paradijs van de Egeïsche Zee! Geniet van een onvergetelijke vakantie vol zon, zee en strand op dit Griekse eiland.

KOS

Kreta

Vlieg naar de parel van de Middellandse Zee naar het zonnige eiland waar je altijd het vakantiegevoel hebt. Geniet gegarandeerd van een heerlijke tijd op dit prachtige Griekse eiland.

KRETA

Kuusamo

In slechts enkele uren in het adembenemende natuurschoon die Finland te bieden heeft. Geniet van de sfeer en charme van deze prachtige stad en begin aan een onvergetelijk avontuur!

KUUSAMO

Lanzarote

Vlieg vanaf Rotterdam naar het vulkanische eiland van de Canarische Eilanden. Geniet van de zon, ontdek prachtige stranden en baaien, en ontspan te midden van adembenemende landschappen en lokale cultuur.

LANZAROTE

Lissabon

Beleef de rijke geschiedenis en cultuur van Lisabon. Geniet van heerlijke gerechten en ontdek de charmante straatjes van de Portugese hoofdstad.

LISSABON

London

Vlieg rechtstreeks naar het bruisende Londen en ontdek deze iconische stad vol historie, cultuur en onvergetelijke ervaringen.

LONDON

Malaga

Vlieg van Rotterdam naar het bruisende Malaga en ontdek de zonovergoten kustlijn, de historische bezienswaardigheden en geniet van heerlijke tapas.

MALAGA

Marrakech

Vanaf Rotterdam Airport vlieg je rechtstreeks naar betoverende Marrakech! Ontdek de kleurrijke souks, proef heerlijke Marokkaanse gerechten en verken de prachtige paleizen in deze fascinerende Marokkaanse stad.

MARRAKECH

Milaan

Vlieg direct vanaf Rotterdam Airport naar het mode- en designwalhalla Milaan! Ontdek de prachtige stad met haar imposante kathedraal, beroemde winkelstraten en heerlijke Italiaanse keuken. Laat je betoveren door deze indrukwekkende Italiaanse parel.

MILAAN

Montpellier

Ervaar de charme van deze prachtige Zuid-Franse stad en ontdek zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en heerlijk eten. Bienvenue à Montpellier!

MONTPELLIER

Nador

Ontdek het kleurrijke Nador en geniet van deze prachtige stad in Marokko. Verken de ongerepte stranden, historische bezienswaardigheden en authentieke souks.

NADOR

Oujda

Ontdek deze prachtige stad in Marokko en maak kennis met de lokale cultuur, keuken en natuur. Geniet van een onvergetelijke reiservaring vol avontuur in het magische Oujda!

OUJDA

Palma De Mallorca

Reis van Rotterdam naar het zonnige Palma de Mallorca. Steek je tenen in het warme zand, geniet van de prachtige stranden en ontdek de rijke cultuur van dit prachtige Spaanse eiland. Genieten van adembenemende uitzichten, heerlijk eten en de ultieme vakantievibes.

PALMA DE MALLORCA

Perugia

Ontdek het verborgen juweel van Umbrië en vlieg rechtstreeks vanaf Rotterdam Airport naar deze prachtige stad vol historie, cultuur en gastronomie. Stort jezelf in een onvergetelijk avontuur in het hart van Italië!

PERUGIA

Pula

Beleef een vakantie vol zon, zee en cultuur! Beleef een onvergetelijke reis naar deze prachtige stad aan de Adriatische kust.

PULA

Rhodos

Beleef de ultieme zonvakantie op het adembenemende eiland Rhodos! Geniet van witte stranden, kristalhelder water en bruisende party's. Verken de rijke geschiedenis van deze unieke Griekse bestemming terwijl je ondergedompeld wordt in cultuur en tradities.

RHODOS

Rome

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar deze indrukwekkende stad vol geschiedenis en cultuur. Ontdek de eeuwenoude ruïnes, prachtige kunstwerken en geniet van heerlijk eten en wijn in de gezellige trattoria's.

ROME

Rovaniemi

Ontdek het winterwonderland van het magische Rovaniemi! Pak je koffers en geniet van adembenemende uitzichten, huskytochten, noorderlichtjachten en andere onvergetelijke ervaringen in deze unieke bestemming in Lapland.

ROVANIEMI

Salzburg

Ervaar een onvergetelijk charmant Oostenrijks avontuur. Geniet van adembenemende landschappen, culturele ontdekkingen en smaakvolle delicatessen. Vlieg van Rotterdam naar dit prachtige juweeltje in de Alpen!

SALZBURG

Sharm-El Sheik

Ervaar de magie van Sharm-El Sheik en geniet van de prachtige stranden, snorkel tussen kleurrijke tropische vissen en ontdek de mysterieuze onderwaterwereld.

SHARM-EL SHEIK

Sicilië

Geniet van de heerlijke Italiaanse zon, cultuur en gastronomie. Ervaar het beste dat Sicilië te bieden heeft!

SICILIë

Skellefteå

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar het prachtige Skellefteå! Ontdek de betoverende natuur, cultuur en ambachtelijke lekkernijen die deze Zweedse stad te bieden heeft. Geniet van een onvergetelijke vakantie in het hoge noorden!

SKELLEFTEå

Split

Ontdek de pracht van Kroatië en beleef een onvergetelijke reiservaring. Of het nu de stranden zijn of de historische bezienswaardigheden, alles wat je zoekt vind je in deze geweldige stad aan de Adriatische Zee.

SPLIT

Tanger

Laat je meeslepen door de onweerstaanbare charme van deze Marokkaanse parel. Geniet van een adembenemende ervaring in deze bruisende stad aan de kust. Verblijf tussen oude medina's, verse vismarkten, kleurrijke souks en historische bezienswaardigheden.

TANGER

Tenerife

Vlieg vanaf Rotterdam naar de zonovergoten stranden van Tenerife en geniet van een onvergetelijke vakantie op dit prachtige Canarische eiland!

TENERIFE

Toulon

Ontdek de Zuid-Franse kustlijn van Toulon en geniet binnen no-time van het zonnige Zuiden. Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar deze prachtige bestemming vol historie en cultuur. In Toulon wachten mooie stranden, heerlijk eten en een adembenemend uitzicht op jou!

TOULON

Valencia

Beleef een heerlijk verblijf in deze Spaanse stad vol zon, cultuur en lekker eten. Geniet van de prachtige omgeving en onvergetelijke bezienswaardigheden in deze geweldige stad vol avontuur!

VALENCIA

Zadar

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar de ongerepte parel aan de Adriatische kust! Zadar is heerlijk genieten van het prachtige Kroatische landschap, historische bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en een stralende zon. Ontdek de magie van Zadar.

ZADAR

Zakynthos

Vertrek vanaf Rotterdam Airport rechtstreeks naar dit prachtige Griekse eiland. Geniet van de turquoise wateren, adembenemende uitzichten en bruisende sfeer. Pak je koffers en maak je klaar voor wat Zorba's dans in deze idyllische mediterrane bestemming!

ZAKYNTHOS

 

Disclaimer: Alle foto's op deze pagina zijn is gelicenseerd onder CC BY-ND 2.0.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

rotterdam airport

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad