Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Rotterdam Airport

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Rotterdam Airport en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Vliegveld met voornamelijk lijnvluchten naar Europese zakenbestemmingen. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Diergaarde Blijdorp, van Nelle Fabriek, Sparta, Centraal Station, bevinden zich op slechts 3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Fletcher 0.98 km
van der Valk 2.93 km
Le Marin Boutique Hotel 4.06 km
Premier Suites Plus 4.23 km
Midtown Hotel 4.27 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Spazio 0.25 km
Vroesenpaviljoen 2.91 km
Statencafe 3.22 km
Restaurant aan de Zweth 3.26 km
Facet Eten en Drinken 3.75 km
Rotterdam Airport

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Rotterdam The Hague Airport is een bruisende en dynamische luchthaven die jaarlijks duizenden reizigers uit binnen- en buitenland verwelkomt. Naast het bieden van uitstekende faciliteiten en diensten, heeft de luchthaven ook oog voor het creëren van een feestelijke sfeer bij speciale gelegenheden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met het Rotterdams Ballonnenbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het verzorgen van prachtige ballondecoraties.

Bij de Opening van diverse Winkels en hotels op Rotterdam The Hague Airport speelt het Rotterdams Ballonnenbedrijf een centrale rol. Hun meesterlijke ballondecoraties sieren de nieuwe vestigingen en dragen bij aan een warm en feestelijk welkom voor zowel bezoekers als personeel. Met een creatieve en op maat gemaakte aanpak slagen ze erin om elke locatie om te toveren tot een kleurrijke en gastvrije omgeving.

Een andere bijzondere plek waar het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn artistieke talenten tentoonspreidt, is Brasserie Spazio. Met een spectaculair uitzicht op de start- en landingsbaan is dit een unieke locatie om speciale gelegenheden te vieren. Of het nu gaat om een Verjaardagsfeest, jubileum of ander feestje, de ballonnen van het bedrijf voegen een vrolijke en feestelijke sfeer toe aan het evenement. Van elegante ballonboeketten tot indrukwekkende ballonbogen, elk arrangement wordt met precisie en zorg samengesteld om een onvergetelijke ervaring te creëren voor alle gasten.

De samenwerking tussen Rotterdam The Hague Airport en het Rotterdams Ballonnenbedrijf is een succesvolle combinatie gebleken. De luchthaven is trots om haar bezoekers een warm welkom te heten in een omgeving die doordrenkt is van levendigheid en gastvrijheid. Het ballonnenbedrijf draagt hier op zijn beurt aan bij door bijzondere gelegenheden en vieringen extra speciaal te maken met hun prachtige ballondecoraties.

Met hun creativiteit, vakmanschap en toewijding heeft het Rotterdams Ballonnenbedrijf een prominente rol gespeeld bij het versterken van de feestelijke en gastvrije sfeer op Rotterdam The Hague Airport. Of het nu gaat om het verwelkomen van nieuwe Winkels en hotels of het vieren van bijzondere momenten in Brasserie Spazio, hun ballonnen zorgen voor een betoverende en onvergetelijke ervaring voor iedereen die de luchthaven bezoekt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Rotterdam Airport

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Rotterdam Airport. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Sterk door kleinschaligheid. Parkeren voor de deur, snelle incheckbalies en security en direct bij de gate."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Martin Simonis
Martin Simonis 26-09-2023
Een klein maar prettig vliegveld tussen Rotterdam en Den Haag. Korte wachttijden, snelle afhandeling van bagage en controles. Mooie ruime winkel met kleding, parfum, elektronische apparatuur, dranken, tijdschriften, boeken, souvenirs, eetwaren, etc. Ruime vernieuwde wachtruimte met buffet.

 

L. Alberga
L. Alberga 08-10-2023
Kleinschalige vliegveld. Het verloopt hier relaxter dan vergeleken met schiphol. Winkel, restaurant, koffiezaak en dat is het eigenlijk wel. Je kan na het inchecken bij een winkel of automaat flesjes drinken halen. Ze hebben ook een panorama view. Ter beleving.

 

Chris Dort
Chris Dort 24-09-2023
25 jaar geleden voor het laatst gevlogen via Rotterdam Super bevallen, erg vriendelijk en vlotte Is me erg goed bevallen

 

Paul de Widt
Paul de Widt 21-10-2023
Als je dan toch wilt/moet vliegen, is dit een fijne, overzichtelijke luchthaven met relatief korte wachttijden bij de balies en de securitycheck. Een stuk overzichtelijker en rustiger dan op Schiphol ...

 

Dario Mulder
Dario Mulder 11-07-2023
Hele fijne kleinschalige airport. Je bent zo door de bagage check in en douane heen. Hierdoor hoef je niet net als bij Schiphol te stressen over het missen van je vlucht of de lange rijen.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Rotterdam Airport

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Rotterdam Airport. Plan je binnenkort een event bij Rotterdam Airport en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Rotterdam Airport RTM Rotterdam
Cloudbuster Rond Rotterdam Airport RTM Rotterdam
Ballonpilaar Rond Opening Kiosk16 Rotterdam Airport
Ballonpilaar Rond Opening Kiosk16 Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Ballonboog 6m Opening Fletcher Hotel Rotterdam Airport Zestienhoven Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Fletcher Hotel Rotterdam Airport Zestienhoven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Rotterdam Airport of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Rotterdam Airport zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.