Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Rotterdam Airport

(4/5)
 • Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam [Kaart]
 • 010 446 3444
 • https://www.rotterdamthehagueairport.nl/
  Uw link hier?
 • Zoomstraat (3.43 km.)
 • Meijersplein (1.54 km.)
 • Melanchthonweg Rotterdam (1.87 km.)
 • Rotterdam Noord (3.14 km.)
 • Marconistraat / M4H (4.99 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Rotterdam Airport en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Vliegveld met voornamelijk lijnvluchten naar Europese zakenbestemmingen. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Diergaarde Blijdorp, Van Nelle Fabriek, Sparta, Centraal Station, bevinden zich op slechts 3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Fletcher 0.98 km
van der Valk 2.93 km
Le Marin Boutique Hotel 4.06 km
Premier Suites Plus 4.23 km
Midtown Hotel 4.27 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Spazio 0.25 km
Vroesenpaviljoen 2.91 km
Statencafe 3.22 km
Restaurant aan de Zweth 3.26 km
La Cabane de Fabian 3.36 km
Rotterdam Airport

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Rotterdam The Hague Airport is een bruisende en dynamische luchthaven die jaarlijks duizenden reizigers uit binnen- en buitenland verwelkomt. Naast het bieden van uitstekende faciliteiten en diensten, heeft de luchthaven ook oog voor het creëren van een feestelijke sfeer bij speciale gelegenheden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met het Rotterdams Ballonnenbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het verzorgen van prachtige ballondecoraties.

Bij de Opening van diverse Winkels en hotels op Rotterdam The Hague Airport speelt het Rotterdams Ballonnenbedrijf een centrale rol. Hun meesterlijke ballondecoraties sieren de nieuwe vestigingen en dragen bij aan een warm en feestelijk welkom voor zowel bezoekers als personeel. Met een creatieve en op maat gemaakte aanpak slagen ze erin om elke locatie om te toveren tot een kleurrijke en gastvrije omgeving.

Een andere bijzondere plek waar het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn artistieke talenten tentoonspreidt, is Brasserie Spazio. Met een spectaculair uitzicht op de start- en landingsbaan is dit een unieke locatie om speciale gelegenheden te vieren. Of het nu gaat om een Verjaardagsfeest, jubileum of ander feestje, de ballonnen van het bedrijf voegen een vrolijke en feestelijke sfeer toe aan het evenement. Van elegante ballonboeketten tot indrukwekkende ballonbogen, elk arrangement wordt met precisie en zorg samengesteld om een onvergetelijke ervaring te creëren voor alle gasten.

De samenwerking tussen Rotterdam The Hague Airport en het Rotterdams Ballonnenbedrijf is een succesvolle combinatie gebleken. De luchthaven is trots om haar bezoekers een warm welkom te heten in een omgeving die doordrenkt is van levendigheid en gastvrijheid. Het ballonnenbedrijf draagt hier op zijn beurt aan bij door bijzondere gelegenheden en vieringen extra speciaal te maken met hun prachtige ballondecoraties.

Met hun creativiteit, vakmanschap en toewijding heeft het Rotterdams Ballonnenbedrijf een prominente rol gespeeld bij het versterken van de feestelijke en gastvrije sfeer op Rotterdam The Hague Airport. Of het nu gaat om het verwelkomen van nieuwe Winkels en hotels of het vieren van bijzondere momenten in Brasserie Spazio, hun ballonnen zorgen voor een betoverende en onvergetelijke ervaring voor iedereen die de luchthaven bezoekt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Rotterdam Airport

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Rotterdam Airport. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Sterk door kleinschaligheid. Parkeren voor de deur, snelle incheckbalies en security en direct bij de gate."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Foto's Rotterdam Airport

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Rotterdam Airport. Plan je binnenkort een event bij Rotterdam Airport en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Rotterdam Airport RTM Rotterdam
Cloudbuster Rond Rotterdam Airport RTM Rotterdam
Ballonpilaar Rond Opening Kiosk16 Rotterdam Airport
Ballonpilaar Rond Opening Kiosk16 Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Tafeldecoratie 5ballonnen Spazio Rotterdam Airport
Ballonboog 6m Opening Fletcher Hotel Rotterdam Airport Zestienhoven Rotterdam
Ballonboog 6m Opening Fletcher Hotel Rotterdam Airport Zestienhoven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Rotterdam Airport of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Rotterdam Airport zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.