- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

De 5 Beste Hotels op Rotterdam Airport
©

De 5 Beste Hotels op Rotterdam Airport

door Marcel, 26 september 2022

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam Airport (of Rotterdam The Hague Airport zoals ons vliegveld in het buitenland wordt genoemd) is een passagiersvliegveld, 5 kilometer ten noorden van het centrum van Rotterdam en wordt gebuikt voor lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. Heel af en toe vindt er een vrachtvlucht plaats. Daarnaast wordt het vliegveld ook gebruikt voor lesvluchten, sportvluchten, rondvluchten en voor regeringsvluchten. Rondom de vakantieperiode wordt het vliegveld ook vaker gebruikt door Corendon en TUI voor vakantievluchten van en naar Europese bestemmingen, Turkije en Marokko.

Of je nu op vakantie gaat, een weekendje er tussen uit of op zakenreis gaat, vliegen via Rotterdam Airport is comfortabel, makkelijk en levert veel tijdwinst op. Om je verblijf op het vliegveld zo aangenaam mogelijk te maken biedt Rotterdam Airport je een tal van faciliteiten aan op het gebied van winkelen, eten en drinken, ontspanning en zakelijk reizen. Voor vragen kun je altijd terecht bij de informatiebalie in de centrale hal. Zij staan je graag te woord. Voor je vertrekt kun je nog even ontspannen aan de bar of na de veiligheidscontrole op het loungeterras. In de vertrekhal kun je gebuik maken van gratis wifi.

Kom je alleen iemand ophalen of wegbrengen, dan kun je hem / haar tegemoet - of uitzwaaien vanaf het Panoramaterras en genieten van de activiteiten op het platform. Het Grand Café/Restaurant Horizon is voor iedereen die het vliegveld bezoekt toegankelijk en bevindt zich op de tussenverdieping in de terminal van het luchthavengebouw.Je kunt er terecht om af te halen, lunch, diner of gewoon een kopje koffie.

Vlieg je vroeg of kom je laat aan op Rotterdam Airport? Het vliegveld heeft verschillende hotels direct naast of zelfs op het vliegveld. Erg handig want zo ben je altijd op tijd voor je vlucht. Hieronder vind je alle hotels in de direct omgeving van Zestienhoven. Dit zijn allemaal prima hotels waar je uitgerust aan je vliegreis kunt beginnen. Deze hotels hebben allemaal een eigen parkeerplaats, en wekservice en de hotels buiten de luchthaven bieden een haal- en brengservice naar de airport. Je wilt toch niet moeten haasten of door iemand anders je vlucht missen? Voorkom dat je voor je reis naar Rotterdam Airport in de file komt te staan en reserveer voor vetrek een hotelkamer. Vetrek uitgerust op reis, vergelijk hieronder alle hotels en boek je overnachting op of bij Rotterdam Airport vandaag nog eenvoudig online.

Ibis Budget Rotterdam The Hague Airport

IBIS BUDGET ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Dit eenvoudige 2 sterren luchthavenhotel ligt direct tegenover de terminal van Rotterdam Airport. Relax in de trendy, eigentijdse en kleurrijke IBIS budgetkamers met airconditioning, gratis WiFi en een comfortabele badkamer. Geniet van een betaalbaar en onbeperkt continentaal ontbijtbuffet met uitzicht op de luchthaventerminal. Er is een bar in de lobby, een businesscentrum en er staan verkoopautomaten met drankjes en snacks.

Check de beschikbaarheid bij Ibis Budget Rotterdam The Hague Airport via Booking.com

Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam

FLET CHER HOTEL RESTAURANT WINGS ROTTERDAM

Het 4 sterren Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam ligt direct naast de terminal op Rotterdam Airport. Het hotel heeft een moderne inrichting en beschikt over verschillende kamertypes die van alle gemakken zijn voorzien zoals aircondition en een zithoek. Extra's zijn een bureau en een kluisje voor je laptop. In het hotel bevindt zich ook een culinair à la carte restaurant, waar je onbezorgd kunt genieten van een heerlijke lunch, gezellige High Tea, borrel met hapjes of van een smaakvol diner. Na het diner is het mogelijk om je favoriete sportwedstrijd te bekijken onder het genot van een hapje en drankje in de gezellige Sportsbar. Het Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam hotel beschikt ook over een uitgebreide fitnessruimte.

Check de beschikbaarheid bij FLETCHER Hotel Restaurant Wings Rotterdam via Booking.com

Fletcher Hotel Rotterdam Airport

FLET CHER HOTEL ROTTERDAM AIRPORT

Direct tegenover de terminal op Rotterdam Aiport vind je het splinternieuwe 3 sterren Fletcher Hotel Rotterdam-Airport. Er is gratis WIFI beschikbaar. De omfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en zijn uitgerust met een flatscreen TV, een kluisje en een eigen badkamer. In het hotel serveren ze uitsluitend een continentaal ontbijt maar je kunt in de mini-market wel de gehele dag genieten van diverse snacks en kleine maaltijden. In de kamer zijn thee- en koffie faciliteiten.

Check de beschikbaarheid bij FLETCHER Hotel Rotterdam Airport via Booking.com

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

AMRÂTH AIRPORT HOTEL ROTTERDAM

Het 4 sterren Amrâth Airport Hotel Rotterdam is gelegen in een verrassend parkachtige omgeving tegenover Rotterdam Airport. De sfeervol ingerichte hotelkamers zijn uitgerust met airconditioning, een eigen badkamer met douche, toilet, haardroger, bureau, kluis, telefoon, flatscreen televisie, gezellig zitje, waterkoker en gratis internet. De luxe kamers en suites hebben ook nog een minibar. In het moderne restaurant met terras aan het water kun je terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch en diner en kun je genieten van een prachtig uitzicht op de Overschiese Plassen, een begrip in Rotterdam en omstreken. De coffee corner is de ideale plek om even te relaxen in een grote loungebank met een lekker bakkie koffie. De gratis shuttlebus brengt je in enkele minuten naar de terminal.

Check de beschikbaarheid bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam via Booking.com

Van Der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

VAN DER VALK HOTEL ROTTERDAM BLIJDORP

Het 4 sterren Hotel Rotterdam-Blijdorp ligt direct naast Diergaarde Blijdorp op slechts 10 minuten afstand van het vliegveld en is een leuke en gezellige locatie om te overnachten. Het hotel beschikt over 189 kamers en suites en heeft een eigen gratis shuttle service van en naar Rotterdam Airport. In het hotel is een smaakvoll restaurant en gezellig ruim terras. Je eet en drinkt er heerlijk in een rustige en groene omgeving. Om de hoek ligt een modern wellness center met luxury gym en een riant binnenzwembad. Je kunt er stijlvol ontspannen. Er is voldoende parkeergelegenheid op de nabij gelegen parkeerplaats van Diergaarde Blijdorp. Uitrijkaarten zijn tegen een gereduceerd tarief van €4,00 verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.

Check de beschikbaarheid bij Van Der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp via Booking.com

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

rotterdam airport hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad