- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Naar deze 41 Vakantiebestemmingen vlieg je vanaf Rotterdam
© Ralf Roletschek

Naar deze 41 Vakantiebestemmingen vlieg je vanaf Rotterdam

door Marcel, 12 maart 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Op zoek naar een stressvrije start van je vakantie? Rotterdam The Hague Airport biedt niet alleen gemak, maar ook een scala aan fantastische bestemmingen binnen handbereik. Waarom kiezen voor Rotterdam? Het antwoord is eenvoudig: deze luchthaven staat bekend om zijn efficiëntie en toegankelijkheid. Met snelle check-ins, korte loopafstanden en uitstekende parkeervoorzieningen begint jouw vakantie vanaf het moment dat je de luchthaven binnenstapt. En met bestemmingen variërend van exotische eilanden tot bruisende metropolen, is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar zon, zee en strand, culturele ontdekkingen of gewoon een leuke stedentrip, Rotterdam The Hague Airport maakt het allemaal mogelijk. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en laat je avontuur beginnen vanaf deze handige en vriendelijke luchthaven.

Of je nu op zoek bent naar zon, zee en strand, culturele ontdekkingen of gewoon een leuke stedentrip, Rotterdam The Hague Airport maakt het allemaal mogelijk. Vanuit deze handige luchthaven heb je toegang tot een breed scala aan bestemmingen die voldoen aan elke reiswens. Benieuwd naar waar je naartoe kunt vliegen vanaf Rotterdam? Ontdek hieronder enkele van de meest opwindende vakantiebestemmingen die binnen handbereik liggen.

Barcelona Spanje

BARCELONA SPANJE

Stap aan boord voor een vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat je betoveren door de bruisende energie van Barcelona, de levendige hoofdstad van Catalonië. Met recht een van Europa's meest geliefde steden, Barcelona is een schatkamer van architectonische pracht, culturele diversiteit en culinaire verleidingen. Van de iconische werken van Gaudí, zoals de Sagrada Família en Park Güell, tot aan de kronkelende straatjes van de Gotische wijk en de levendige sfeer van de Ramblas, elke hoek van Barcelona biedt een nieuw avontuur om te ontdekken. Geniet van de zon op de uitgestrekte stranden, proef de heerlijke tapas in lokale tavernes en laat je verrassen door het levendige nachtleven van de stad. Met recht een bestemming die alle zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Barcelona je hart veroveren.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Tenerife Spanje

TENERIFE SPANJE

Laat je vakantie vanaf Rotterdam Airport je naar het betoverende Tenerife brengen, het grootste van de Canarische Eilanden. Met zijn eindeloze zonneschijn, weelderige landschappen en adembenemende kustlijnen, belooft Tenerife een onvergetelijke ontsnapping te zijn. Verken de majestueuze vulkanen van het eiland, waaronder de iconische El Teide, Spanje's hoogste berg. Ontspan op de gouden stranden van Playa de las Américas of ontdek de charmante dorpjes en historische steden die de rijke cultuur van het eiland belichamen. Voor avonturiers biedt Tenerife ook een schat aan buitenactiviteiten, van wandelen en watersporten tot walvisspotten en sterrenkijken. En vergeet niet te genieten van de heerlijke lokale gerechten en wijnen in de sfeervolle restaurants en bars. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Tenerife je hart veroveren met zijn onweerstaanbare charme en schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Mallorca Spanje

MALLORCA SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport en laat je vakantie je naar het zonnige Mallorca brengen, het grootste eiland van de Balearen. Mallorca staat bekend om zijn adembenemende stranden, kristalheldere wateren en levendige cultuur. Verken de schilderachtige dorpjes met hun kronkelende straatjes en charmante pleinen, of ontdek de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca met zijn prachtige kathedraal en levendige straatmarkten. Voor de natuurliefhebbers biedt Mallorca een divers landschap, variërend van groene valleien en heuvels tot ruige kliffen en verborgen baaien. Ontspan op de uitgestrekte zandstranden, geniet van heerlijke tapas in lokale tavernes en proef de lokale wijnen in sfeervolle bodega's. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een mix van beide, Mallorca biedt voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Mallorca je betoveren met zijn mediterrane charme en warme gastvrijheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Algarve Portugal

ALGARVE PORTUGAL

Stap aan boord voor je vakantie vanaf Rotterdam Airport en ontdek de betoverende schoonheid van de Algarve, een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Portugal. Met zijn adembenemende kliffen, gouden stranden en schilderachtige vissersdorpjes biedt de Algarve een onvergetelijke ervaring voor elke reiziger. Verken de charmante straatjes van historische steden zoals Lagos, Faro en Albufeira, waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten in gezellige restaurants en cafés. Ontspan op de idyllische stranden, neem deel aan avontuurlijke watersporten zoals surfen en duiken, of verken de prachtige natuurlijke landschappen langs de kust. Met een mild klimaat het hele jaar door is de Algarve de perfecte bestemming voor zowel zomer- als winterzon. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de Algarve je verleiden met zijn warme gastvrijheid en ongerepte natuurlijke schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Costa Del Sol Spanje

COSTA DEL SOL SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport en laat je betoveren door de stralende Costa del Sol, een schitterende kuststrook aan de zuidelijke kust van Spanje. Met zijn zonovergoten stranden, glinsterende Middellandse Zee en bruisende sfeer biedt de Costa del Sol een onvergetelijke vakantie-ervaring. Ontdek de levendige badplaatsen zoals Marbella, Torremolinos en Fuengirola, waar je kunt genieten van heerlijke tapas, levendige strandclubs en een bruisend nachtleven. Verken de pittoreske bergdorpjes in het achterland, waar de tijd lijkt stil te staan, of ontdek de fascinerende cultuur en geschiedenis van steden als Malaga en Nerja. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een mix van beide, de Costa del Sol heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de Costa del Sol je betoveren met zijn warme charme en onweerstaanbare schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Lissabon Portugal

LISSABON PORTUGAL

Waan je in de magie van Lissabon, de betoverende hoofdstad van Portugal, na een vlucht vanaf Rotterdam Airport. Lissabon, gebouwd op zeven heuvels aan de oevers van de rivier de Taag, is een stad die geschiedenis ademt terwijl ze naar de toekomst kijkt. Verlies jezelf in de smalle geplaveide straatjes van de historische wijk Alfama, waar de Fado-muziek je ziel zal raken. Ontdek de pracht van de sierlijke architectuur, van de Moorse invloeden in het Castelo de São Jorge tot aan de majestueuze Praça do Comércio. Proef de smaken van Portugal in de lokale markten en restaurants, waar verse zeevruchten en heerlijke pasteis de nata op je wachten. En vergeet niet de adembenemende uitzichten te bewonderen vanaf de schilderachtige uitkijkpunten over de stad. Of je nu op zoek bent naar cultuur, gastronomie of gewoon een ontspannen sfeer, Lissabon heeft het allemaal. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Lissabon je verleiden met haar tijdloze schoonheid en warme gastvrijheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Gran Canaria Spanje

GRAN CANARIA SPANJE

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar het zonovergoten Gran Canaria, een eiland vol contrasten en ongerepte natuurpracht. Gran Canaria, een parel in de Atlantische Oceaan, verwelkomt je met zijn uitgestrekte gouden stranden, dramatische berglandschappen en bruisende steden. Verken de levendige hoofdstad Las Palmas, waar de oude stad en de moderne boulevards samenkomen in een harmonieus geheel. Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland in het binnenland, met zijn vulkanische landschappen en weelderige valleien. Proef de heerlijke lokale gerechten en wijnen in gezellige restaurants en tavernes, waar de Spaanse gastvrijheid altijd centraal staat. En vergeet niet te genieten van de vele activiteiten die het eiland te bieden heeft, van windsurfen en duiken tot wandelen en golfen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een combinatie van beide, Gran Canaria heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Gran Canaria je betoveren met zijn onweerstaanbare charme en eindeloze mogelijkheden voor avontuur.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Dubai Verenigde Arabische Emiraten

DUBAI VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar het sprankelende Dubai, een stad van ongekende luxe, futuristische architectuur en eindeloze mogelijkheden voor avontuur. Dubai, gelegen aan de kust van de Perzische Golf, staat bekend om zijn indrukwekkende wolkenkrabbers, weelderige winkelcentra en prachtige stranden. Verken de iconische bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Burj Khalifa, 's werelds hoogste gebouw, en het kunstmatige eiland Palm Jumeirah. Ontdek de traditionele souks en markten, waar je kunt onderhandelen over handgemaakte sieraden, exotische kruiden en luxe goederen. Geniet van de zon op de uitgestrekte zandstranden of maak een spannende jeepsafari door de omliggende woestijn. En vergeet niet te genieten van de heerlijke gastronomie van Dubai, van lokale lekkernijen tot internationale culinaire hoogstandjes. Dubai is een bestemming die al je zintuigen prikkelt en je keer op keer blijft verrassen. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Dubai je verblinden met zijn ongeëvenaarde pracht en praal.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Ibiza Spanje

IBIZA SPANJE

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende eiland Ibiza, een plek waar de zon altijd schijnt en de feesten nooit eindigen. Ibiza, gelegen in de Middellandse Zee, staat bekend om zijn bruisende nachtleven, idyllische stranden en relaxte sfeer. Verken de levendige straten van Ibiza-stad, waar historische gebouwen en moderne boetieks samenkomen in een charmante mix van oud en nieuw. Ontdek de verborgen baaien en afgelegen stranden langs de kust, waar kristalhelder water en zacht zand op je wachten. Geniet van heerlijke gerechten in de lokale restaurants, van traditionele tapas tot verse zeevruchten rechtstreeks uit de oceaan. En natuurlijk, duik in het bruisende nachtleven van Ibiza, waar wereldberoemde dj's de beste beats draaien tot in de vroege uurtjes. Ibiza is een eiland dat leeft van dag tot nacht en elke bezoeker betovert met zijn unieke charme. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Ibiza je verleiden met zijn onweerstaanbare vibe en relaxte levensstijl.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Rome Italië

ROME ITALIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de eeuwige stad Rome, waar geschiedenis, cultuur en gastronomie samenkomen in een betoverende mix. Rome, de hoofdstad van Italië, staat bekend om zijn indrukwekkende monumenten, sfeervolle pleinen en overheerlijke gerechten. Verken de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon, waar je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis van het oude Rome. Wandel door de pittoreske straatjes van de historische wijken zoals Trastevere en Monti, waar verborgen juweeltjes en gezellige trattoria's op elke hoek te vinden zijn. Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten, van verse pasta en pizza tot smaakvolle gelato, en proef de lokale wijnen in gezellige en authentieke enotecas. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de prachtige Vaticaanse Musea en de adembenemende Sixtijnse Kapel, waar kunst en spiritualiteit samenkomen in een onvergetelijke ervaring. Rome is een stad die je hart zal veroveren met zijn tijdloze schoonheid en charme. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Rome je betoveren met zijn eeuwenoude geschiedenis en levendige cultuur.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Rhodos Griekenland

RHODOS GRIEKENLAND

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport en laat je meevoeren naar het prachtige eiland Rhodos, een juweel in de Egeïsche Zee. Rhodos, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door azuurblauwe wateren, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Verken de oude stad van Rhodos, een UNESCO-werelderfgoed, waar eeuwenoude architectuur en smalle steegjes je terugvoeren naar de tijd van de ridders. Ontdek de betoverende kustlijn van het eiland, met zijn idyllische stranden en verborgen baaien, perfect om te zwemmen, te zonnebaden en te ontspannen. Maak een tocht naar het pittoreske dorpje Lindos, met zijn iconische witgekalkte huisjes en de indrukwekkende Akropolis bovenop de heuvel. Proef de heerlijke lokale gerechten, van verse vis en zeevruchten tot traditionele mezedes en zoete baklava, en geniet van de warme gastvrijheid van de Griekse bevolking. Rhodos is een eiland dat je zal betoveren met zijn natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en authentieke charme. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Rhodos je hart veroveren met zijn tijdloze magie en Griekse gastvrijheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Costa Blanca Spanje

COSTA BLANCA SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de zonnige Costa Blanca, een paradijs aan de oostkust van Spanje waar de Middellandse Zee zachtjes tegen gouden zandstranden kabbelt. Costa Blanca, wat 'Witte Kust' betekent, staat bekend om zijn idyllische landschappen, bruisende steden en warme mediterrane sfeer. Verken de levendige badplaatsen zoals Benidorm, Alicante en Torrevieja, waar je kunt genieten van de levendige boulevards, bruisende markten en uitstekende eetgelegenheden. Ontdek de pittoreske dorpjes in het binnenland, waar de tijd lijkt stil te staan en traditionele Spaanse cultuur nog steeds bloeit. Geniet van de heerlijke lokale gerechten, van paella en tapas tot verse zeevruchten en sangria, en proef de uitstekende wijnen uit de regio. Met zijn zachte klimaat het hele jaar door is de Costa Blanca de perfecte bestemming voor zowel zomer- als winterzon. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de Costa Blanca je verleiden met zijn ontspannen sfeer, prachtige landschappen en eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Madeira Portugal

MADEIRA PORTUGAL

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende Madeira, een juweel van een eiland gelegen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Portugal. Madeira, ook wel bekend als het 'Bloemeneiland', verwelkomt je met zijn weelderige landschappen, adembenemende uitzichten en warme gastvrijheid. Verken de schilderachtige hoofdstad Funchal, waar kleurrijke straatjes, gezellige markten en historische bezienswaardigheden op elke hoek te vinden zijn. Maak een ontspannende wandeling door de beroemde levada's, de traditionele irrigatiekanalen die het eiland doorkruisen en die je leiden naar verborgen watervallen en prachtige natuurlijke landschappen. Proef de heerlijke lokale gerechten, van verse vis en exotisch fruit tot heerlijke Madeira-wijnen, en geniet van de levendige sfeer in de lokale restaurants en bars. Ontdek de natuurlijke schoonheid van het eiland, met zijn weelderige bossen, ruige kliffen en uitgestrekte bloemenvelden, en laat je betoveren door de rust en sereniteit die overal te vinden is. Madeira is een bestemming die al je zintuigen prikkelt en je keer op keer blijft verrassen. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Madeira je hart veroveren met zijn tijdloze charme en natuurlijke schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Kreta Griekenland

KRETA GRIEKENLAND

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende Kreta, het grootste eiland van Griekenland en een bestemming vol mythen, legendes en adembenemende landschappen. Kreta verwelkomt je met zijn warme mediterrane klimaat, kristalheldere wateren en eindeloze mogelijkheden voor avontuur. Verken de charmante steden en dorpen, zoals het bruisende Heraklion, het schilderachtige Chania en het cultureel rijke Rethymnon, waar oude beschavingen samenkomen met moderne levensstijlen. Ontdek de rijke geschiedenis van het eiland door een bezoek te brengen aan de oude Minoïsche paleizen van Knossos en Phaistos, de Venetiaanse forten en de Byzantijnse kerken die overal verspreid liggen. Geniet van de heerlijke lokale keuken, met zijn verse vis, olijven, feta en oregano, en proef de lokale raki in gezellige tavernes en restaurants. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Kreta, met zijn idyllische stranden, indrukwekkende kloven en adembenemende berglandschappen, perfect om te wandelen, te fietsen en te verkennen. Kreta is een eiland dat je zal betoveren met zijn tijdloze charme, gastvrijheid en buitengewone schoonheid. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Kreta je hart veroveren met zijn eeuwenoude cultuur en ongerepte natuur.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Sharm El Sheikh Egypte

SHARM EL SHEIKH EGYPTE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de exotische bestemming van Sharm El Sheikh, gelegen aan de prachtige kust van de Rode Zee in Egypte. Sharm El Sheikh verwelkomt je met zijn schitterende zandstranden, kristalheldere wateren en betoverende onderwaterwereld. Verken de levendige badplaats, waar luxe resorts en levendige boulevards samenkomen met traditionele bazaars en kleurrijke souks. Duik in de spectaculaire onderwaterwereld van de Rode Zee, waar kleurrijke koraalriffen en exotische vissen wachten om ontdekt te worden. Maak een tocht door de woestijn, waar je kunt genieten van een spectaculaire zonsondergang boven de zandduinen en een traditioneel Bedoeïenenfeest onder de sterrenhemel. Proef de heerlijke lokale gerechten, van vers gevangen vis tot geurige kruiden en specerijen, en geniet van de levendige sfeer in de lokale restaurants en cafés. Sharm El Sheikh is een bestemming die je zal betoveren met zijn ongeëvenaarde schoonheid, gastvrijheid en avontuurlijke mogelijkheden. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Sharm El Sheikh je hart veroveren met zijn exotische charme en onvergetelijke ervaringen.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Kust van Barcelona Spanje

KUST VAN BARCELONA SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de adembenemende kust van Barcelona, een schitterend stukje Spanje waar de zon altijd schijnt en de Middellandse Zee glinsterend op je wacht. De kust van Barcelona strekt zich uit langs de betoverende Costa Brava, bekend om zijn prachtige stranden, schilderachtige baaien en bruisende badplaatsen. Verken de levendige stad Barcelona, waar historische architectuur, culturele bezienswaardigheden en moderne levensstijl harmonieus samenkomen. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden zoals de Sagrada Família, Park Güell en La Rambla, of geniet gewoon van een ontspannen dagje aan het strand in populaire badplaatsen zoals Sitges, Calella en Lloret de Mar. Proef de heerlijke lokale gerechten, van verse zeevruchten en paella tot tapas en Catalaanse specialiteiten, en geniet van de levendige sfeer in de vele bars, restaurants en strandclubs langs de kust. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wat zon, zee en zand, de kust van Barcelona heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de betoverende kust van Barcelona je hart veroveren met zijn mediterrane charme en eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Dubrovnik Kroatië

DUBROVNIK KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de betoverende stad Dubrovnik, gelegen aan de prachtige Adriatische kust van Kroatië. Dubrovnik, ook wel bekend als de 'Parel van de Adriatische Zee', verwelkomt je met zijn middeleeuwse stadsmuren, geplaveide straatjes en adembenemende uitzichten. Verken de oude stad, een UNESCO-werelderfgoed, waar historische monumenten, zoals de imposante stadsmuren en de prachtige Onofrio-fontein, je terugvoeren naar de tijd van de Renaissance. Wandel langs de schilderachtige straatjes en ontdek charmante pleinen, verborgen steegjes en gezellige cafés. Geniet van een ontspannen dagje aan zee op een van de prachtige kiezelstranden of maak een boottocht langs de schilderachtige kustlijn, waar verborgen baaien en kristalhelder water op je wachten. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse zeevruchten, gegrilde vis en traditionele Kroatische lekkernijen, en geniet van een glas lokale wijn terwijl je de zon ziet ondergaan achter de oude stadsmuren. Dubrovnik is een stad die je zal betoveren met zijn unieke charme, rijke geschiedenis en adembenemende schoonheid. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Dubrovnik je hart veroveren met zijn onvergetelijke ervaringen en tijdloze allure.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Amalfikust Italië

AMALFIKUST ITALIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de schilderachtige Amalfikust, een betoverende kuststrook in het zuiden van Italië die bekend staat om zijn adembenemende landschappen, kleurrijke dorpjes en heerlijke culinaire tradities. De Amalfikust strekt zich uit langs de kust van de Tyrrheense Zee, met steile kliffen die aflopen naar azuurblauwe wateren en idyllische baaien. Verken de charmante dorpjes zoals Positano, Amalfi en Ravello, waar smalle straatjes, kleurrijke huizen en schitterende uitzichten op elke hoek te vinden zijn. Wandel langs de kronkelende kustwegen en ontdek verborgen stranden, historische kerken en prachtige tuinen. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis, zelfgemaakte pasta en heerlijke limoncello, en geniet van een glas lokale wijn terwijl je de zon ziet ondergaan over de glinsterende zee. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wat tijd wilt doorbrengen in de prachtige natuur, de Amalfikust heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de betoverende Amalfikust je hart veroveren met zijn tijdloze schoonheid en onvergetelijke charme.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Kust van Valencia Spanje

KUST VAN VALENCIA SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de prachtige kust van Valencia, een betoverend stukje Spanje waar de Middellandse Zee samenkomt met bruisende steden, pittoreske dorpjes en adembenemende natuur. De kust van Valencia staat bekend om zijn uitgestrekte stranden, kristalhelder water en levendige sfeer. Verken de bruisende stad Valencia, waar moderne architectuur, historische bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven samenkomen. Bezoek het futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias, wandel door de historische straten van de oude binnenstad en geniet van heerlijke tapas in lokale bars en restaurants. Ontdek de charmante kustplaatsen zoals Cullera, Gandia en Denia, waar je kunt ontspannen op prachtige stranden, watersporten kunt beoefenen of kunt genieten van heerlijke visgerechten in gezellige restaurants aan zee. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals paella, fideuà en horchata, en geniet van een glas lokale wijn terwijl je de zon ziet ondergaan over de glinsterende zee. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wat tijd wilt doorbrengen in de prachtige natuur, de kust van Valencia heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de betoverende kust van Valencia je hart veroveren met zijn mediterrane charme en levendige cultuur.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Apulië Italië

APULIë ITALIë

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar het adembenemende Apulië, een regio in het zuiden van Italië die bekend staat om zijn betoverende landschappen, historische steden en verrukkelijke keuken. Apulië, ook wel bekend als Puglia, biedt een unieke mix van prachtige stranden, eeuwenoude cultuur en traditionele levensstijl. Verken de sfeervolle steden zoals Bari, Lecce en Alberobello, waar je kunt dwalen door kronkelende straatjes, genieten van lokale gerechten in gezellige trattoria's en de unieke architectuur bewonderen, waaronder de beroemde trulli-huizen. Ontspan op de schitterende stranden langs de kust van de Adriatische en Ionische Zee, waar kristalhelder water en gouden zand op je wachten. Proef de heerlijke streekgerechten, zoals orecchiette met broccoli rabe, verse zeevruchten en lokale olijfolie, en geniet van een glas primitivo of negroamaro-wijn terwijl je de zon ziet ondergaan over de Middellandse Zee. Apulië is een bestemming die je zal betoveren met zijn authentieke charme, gastvrijheid en ongerepte schoonheid. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Apulië je hart veroveren met zijn tijdloze allure en onvergetelijke ervaringen.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Eiland Kos Griekenland

EILAND KOS GRIEKENLAND

Reis vanaf Rotterdam Airport naar het idyllische eiland Kos, een betoverende bestemming in Griekenland die bekend staat om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en levendige sfeer. Kos, gelegen in de Egeïsche Zee, biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur voor elke reiziger. Verken de charmante stad Kos, waar oude ruïnes samenkomen met levendige tavernes en schilderachtige steegjes. Bezoek de beroemde Asklepieion, een oude geneeskundige site, en bewonder de historische bezienswaardigheden zoals het kasteel van de Johannieters en de Agora. Ontspan op de prachtige stranden langs de kust, waar kristalhelder water en zacht zand op je wachten. Proef de heerlijke Griekse gerechten, van souvlaki en moussaka tot verse vis en lokale specialiteiten, en geniet van een verfrissend glas ouzo terwijl je de zon ziet ondergaan over de Egeïsche Zee. Kos is een eiland dat je zal betoveren met zijn natuurlijke schoonheid, vriendelijke sfeer en eeuwenoude geschiedenis. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Kos je hart veroveren met zijn onvergetelijke charme en Griekse gastvrijheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Paguera Spanje

PAGUERA SPANJE

Ontdek vanaf Rotterdam Airport het charmante Paguera, een idyllische badplaats aan de prachtige kust van Mallorca, Spanje. Paguera, gelegen aan de Middellandse Zee, verwelkomt je met zijn schitterende stranden, azuurblauwe wateren en ontspannen sfeer. Verken de levendige boulevard, waar gezellige cafés, restaurants en winkels langs de promenade liggen. Ontspan op de gouden zandstranden of verken de nabijgelegen baaien en inhammen, perfect om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Geniet van heerlijke mediterrane gerechten in de lokale restaurants en proef de vers gevangen vis en zeevruchten. Maak een wandeling langs de schilderachtige kustpaden of verken het prachtige landschap van het eiland. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wat tijd wilt doorbrengen in de natuur, Paguera heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Paguera je betoveren met zijn onweerstaanbare charme en ontspannen levensstijl.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Guía de Isora Spanje

GUíA DE ISORA SPANJE

Reis vanaf Rotterdam Airport naar het schilderachtige Guía de Isora, een verborgen parel aan de westkust van Tenerife, Spanje. Guía de Isora, gelegen tussen majestueuze bergen en de glinsterende Atlantische Oceaan, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn adembenemende landschappen, rustige stranden en authentieke Canarische sfeer. Verken de charmante straatjes van het historische centrum, waar kleurrijke gebouwen, traditionele huizen en gezellige pleinen te vinden zijn. Ontspan op de rustige stranden van Playa San Juan en Playa de Alcalá, waar gouden zand en kristalhelder water uitnodigen tot zwemmen en zonnebaden. Geniet van heerlijke Canarische gerechten in de lokale restaurants, van verse vis en zeevruchten tot traditionele stoofpotjes en geroosterd vlees. Verken de omliggende natuurlijke schoonheid, waaronder het prachtige landschap van het Teno-gebergte en de adembenemende kliffen van Los Gigantes. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of avontuurlijke activiteiten in de natuur, Guía de Isora biedt voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Guía de Isora je betoveren met zijn natuurlijke pracht en authentieke charme.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Begur Spanje

BEGUR SPANJE

Reis vanaf Rotterdam Airport naar het pittoreske Begur, een charmant stadje aan de Costa Brava in Spanje, dat bekend staat om zijn betoverende kustlandschap, historische charme en mediterrane levensstijl. Begur, gelegen tussen de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee en groene heuvels, verwelkomt je met zijn smalle geplaveide straatjes, historische gebouwen en adembenemende uitzichten. Verken het oude centrum van Begur, waar middeleeuwse ruïnes, kleurrijke huizen en gezellige pleinen te vinden zijn. Ontdek de prachtige baaien en stranden rondom Begur, zoals Sa Riera, Aiguablava en Sa Tuna, waar je kunt zwemmen, snorkelen en genieten van de zonsondergang. Proef de heerlijke lokale gerechten in de traditionele restaurants, van verse vis en zeevruchten tot lokale specialiteiten zoals suquet de peix en fideuà. Verken de nabijgelegen natuurlijke schoonheid, waaronder het natuurpark Montgrí, de Medes-eilanden en het bergachtige achterland van de Empordà. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of gewoon wilt genieten van de mediterrane levensstijl, Begur biedt voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Begur je betoveren met zijn tijdloze schoonheid en authentieke charme.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Cala Millor Spanje

CALA MILLOR SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het prachtige Cala Millor, een idyllische badplaats aan de oostkust van Mallorca, Spanje. Cala Millor, gelegen aan de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee, verwelkomt je met zijn schitterende stranden, levendige boulevard en ontspannen sfeer. Verken de bruisende straten, waar winkels, restaurants en bars zich bevinden en geniet van de levendige sfeer. Ontspan op de gouden zandstranden of maak een wandeling langs de kustpromenade, die zich uitstrekt over kilometers prachtige kustlijn. Proef de heerlijke lokale gerechten in de gezellige restaurants en geniet van een verfrissend drankje terwijl je uitkijkt over de zee. Maak een boottocht naar nabijgelegen baaien en ontdek de verborgen schoonheid van de kustlijn. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of gewoon wilt genieten van de mediterrane levensstijl, Cala Millor heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Cala Millor je betoveren met zijn prachtige stranden en ontspannen sfeer.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Brela Kroatië

BRELA KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende Brela, een prachtige badplaats gelegen aan de Dalmatische kust van Kroatië. Brela, omringd door kristalhelder water en weelderige mediterrane vegetatie, verwelkomt je met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en ontspannen sfeer. Verken de idyllische kiezelstranden en verborgen baaien langs de kustlijn, perfect om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Wandel over de kilometerslange promenade, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de Adriatische Zee en de omliggende eilanden. Ontdek de historische bezienswaardigheden van Brela, waaronder de middeleeuwse kerk van St. Nicholas en de oude watermolens langs de rivier de Vrulja. Proef de heerlijke lokale gerechten in de gezellige restaurants en tavernes, van verse vis en zeevruchten tot traditionele Dalmatische specialiteiten. Verken de nabijgelegen natuurparken en wandelpaden, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten en ongerepte natuur. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of gewoon wilt genieten van de mediterrane levensstijl, Brela heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Brela je betoveren met zijn tijdloze charme en ongerepte schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Monte Gordo Portugal

MONTE GORDO PORTUGAL

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het zonnige Monte Gordo, een betoverende badplaats gelegen aan de prachtige Algarvekust van Portugal. Monte Gordo, omgeven door gouden zandstranden en turquoise wateren, verwelkomt je met zijn relaxte sfeer en idyllische omgeving. Verken de uitgestrekte stranden en geniet van de warme zonnestralen terwijl je ontspant op het zachte zand. Maak een wandeling over de levendige boulevard, waar je kunt winkelen, dineren in gezellige restaurants en genieten van livemuziek op straat. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis en zeevruchten, en geniet van een verfrissend glas vinho verde terwijl je uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Verken de nabijgelegen natuurlijke schoonheid, waaronder het beschermde natuurgebied van de Ria Formosa, waar je kunt wandelen, vogels kijken en genieten van de ongerepte natuur. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke watersporten wilt beoefenen of gewoon wilt genieten van de Portugese gastvrijheid, Monte Gordo heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Monte Gordo je betoveren met zijn prachtige stranden en ontspannen sfeer.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Brac Kroatië

BRAC KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende eiland Brac, een parel van de Adriatische Zee gelegen voor de kust van Kroatië. Brac, omgeven door kristalhelder water en adembenemende landschappen, verwelkomt je met zijn rustige sfeer en ongerepte schoonheid. Verken de idyllische baaien en afgelegen stranden langs de kustlijn, perfect om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Bezoek de historische stadjes zoals Supetar en Bol, waar je kunt dwalen door geplaveide straatjes, traditionele huizen kunt bewonderen en kunt genieten van authentieke Kroatische gerechten in lokale tavernes. Ontdek de natuurlijke wonderen van het eiland, waaronder het beroemde Zlatni Rat-strand, dat bekend staat om zijn opmerkelijke vorm en kristalheldere water. Maak een wandeling door de weelderige bossen en olijfgaarden van het binnenland, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de omliggende eilanden en de azuurblauwe zee. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of gewoon wilt genieten van de rustige sfeer van een eilandparadijs, Brac heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Brac je betoveren met zijn tijdloze charme en natuurlijke pracht.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Capri Italië

CAPRI ITALIë

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende eiland Capri, een juweel van de Tyrreense Zee gelegen voor de kust van Italië. Capri, wereldwijd bekend om zijn natuurlijke schoonheid en glamoureuze sfeer, verwelkomt je met zijn adembenemende kliffen, kristalhelder water en weelderige vegetatie. Verken de charmante straatjes van de hoofdstad, Capri-stad, waar chique boetieks, gezellige cafés en exclusieve restaurants te vinden zijn. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden zoals de Blauwe Grot, de tuinen van Augustus en de rotsformatie Faraglioni, die majestueus uit de zee oprijst. Ontspan op de idyllische stranden van Marina Piccola en Marina Grande, waar je kunt zwemmen, zonnebaden en genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis, pasta en limoncello, en geniet van een aperitivo terwijl je de zon ziet ondergaan over de Tyrrheense Zee. Capri is een eiland dat je zal betoveren met zijn tijdloze charme, weelderige landschappen en onvergetelijke ervaringen. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Capri je hart veroveren met zijn Italiaanse allure en mediterrane schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Sorrento kust Italië

SORRENTO KUST ITALIë

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar de adembenemende Sorrento kust, een betoverende kustlijn in het zuiden van Italië die bekend staat om zijn spectaculaire kliffen, azuurblauwe wateren en pittoreske dorpjes. De Sorrento kust verwelkomt je met zijn mediterrane charme en adembenemende uitzichten op de Baai van Napels en de Vesuvius. Verken de charmante stad Sorrento, waar smalle straatjes, historische pleinen en gezellige trattoria's je terugvoeren naar de tijd van de oude Romeinen. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Sorrento, de Villa Comunale en het klooster van San Francesco. Ontspan op de prachtige stranden langs de kust, zoals Marina Grande en Marina di Puolo, waar je kunt zwemmen, zonnebaden en genieten van de warme mediterrane zon. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis, pasta en limoncello, en geniet van een spectaculair uitzicht op de kust terwijl je dineert in een van de vele restaurants aan zee. De Sorrento kust is een bestemming die je zal betoveren met zijn natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en authentieke Italiaanse cultuur. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de Sorrento kust je hart veroveren met zijn tijdloze charme en mediterrane sfeer.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Murcia Spanje

MURCIA SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het zonnige Murcia, een prachtige regio in het zuidoosten van Spanje die bekend staat om zijn warme klimaat, uitgestrekte stranden en rijke culinaire tradities. Murcia verwelkomt je met zijn mediterrane charme en levendige sfeer, perfect voor een ontspannen vakantie onder de Spaanse zon. Verken de historische stad Murcia, waar indrukwekkende architectuur, zoals de kathedraal van Murcia en het Real Casino de Murcia, naast gezellige pleinen en bruisende markten te vinden zijn. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving van de regio, waaronder het spectaculaire natuurpark Sierra Espuña en de Mar Menor, een uniek binnenzee met ondiep, warm water. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals zarangollo, paparajote en caldero, en geniet van een glas lokale wijn uit de Jumilla- of Yecla-wijngaarden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of wilt genieten van de bruisende cultuur van de stad, Murcia heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Murcia je betoveren met zijn warme gastvrijheid en ongeëvenaarde schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Korčula Kroatië

KORČULA KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het schilderachtige eiland Korčula, een juweel van de Adriatische Zee gelegen voor de kust van Kroatië. Korčula, gehuld in een rijke geschiedenis en omgeven door kristalhelder water, verwelkomt je met zijn betoverende landschappen en charmante middeleeuwse stad. Verken de historische stad Korčula, omringd door imposante stadsmuren, waar geplaveide straatjes je leiden naar prachtige pleinen, oude kerken en indrukwekkende paleizen. Ontdek de culturele en historische bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van St. Mark, het huis van Marco Polo en het traditionele Moreška-zwaardgevecht. Ontspan op de idyllische stranden en baaien rondom het eiland, waar je kunt zwemmen, snorkelen en genieten van de warme mediterrane zon. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis, olijfolie en lokale wijnen, en ervaar de unieke smaken van de Dalmatische keuken. Verken de ongerepte natuurlijke schoonheid van het eiland, van glooiende wijngaarden en olijfgaarden tot dichte bossen en kristalheldere baaien. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, cultuur of avontuur, Korčula biedt voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Korčula je betoveren met zijn tijdloze charme en ongerepte schoonheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Lokva Rogoznica Kroatië

LOKVA ROGOZNICA KROATIë

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar het schilderachtige Lokva Rogoznica, een verborgen juweeltje aan de Dalmatische kust van Kroatië. Lokva Rogoznica, gelegen tussen de majestueuze bergen en de kristalheldere Adriatische Zee, verwelkomt je met zijn rustige charme en adembenemende natuurlijke schoonheid. Verken de schilderachtige straatjes van het historische dorp, waar oude stenen huizen en traditionele tavernes je terugvoeren in de tijd. Ontdek de prachtige stranden en afgelegen baaien langs de kust, perfect om te zwemmen, snorkelen en ontspannen onder de warme mediterrane zon. Maak een wandeling door het weelderige landschap van olijfgaarden en dennenbossen, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de Adriatische Zee en de nabijgelegen eilanden. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals gegrilde vis, octopus salade en lokale wijnen, en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke wandelingen in de natuur of gewoon wilt genieten van de rust en sereniteit van een authentiek Kroatisch dorp, Lokva Rogoznica heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Lokva Rogoznica je betoveren met zijn tijdloze charme en ongerepte natuur.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Salerno Italië

SALERNO ITALIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het prachtige Salerno, een bruisende havenstad aan de prachtige Amalfikust van Italië. Salerno, met zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en levendige cultuur, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Verken de historische binnenstad, waar smalle straatjes, kleurrijke gebouwen en eeuwenoude pleinen een betoverend decor vormen. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Salerno, het middeleeuwse fort en de botanische tuinen van Villa Comunale. Ontspan op de prachtige stranden langs de kust, waar kristalhelder water en gouden zand uitnodigen tot zwemmen en zonnebaden. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis, pasta en limoncello, in de gezellige restaurants en trattoria's langs de waterkant. Verken de adembenemende natuurlijke omgeving van de regio, waaronder de prachtige bergen van de Cilento en de betoverende kustplaatsjes langs de Amalfikust. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke excursies in de natuur of wilt genieten van de bruisende sfeer van een Italiaanse havenstad, Salerno heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Salerno je betoveren met zijn tijdloze schoonheid en Mediterrane charme.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Split Kroatië

SPLIT KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het levendige Split, een prachtige stad gelegen aan de schitterende Adriatische kust van Kroatië. Split, met zijn eeuwenoude geschiedenis, levendige sfeer en adembenemende landschappen, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Verken het historische hart van de stad, waar de eeuwenoude Diocletianus' paleis het middelpunt vormt. Wandel door de smalle straatjes en pleinen, bewonder de indrukwekkende architectuur en geniet van de bruisende sfeer. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Sint-Domnius, het Peristil-plein en de Marjan-heuvel met zijn prachtige uitzichten over de stad en de zee. Ontspan op de prachtige stranden langs de kust, waar kristalhelder water en zacht zand uitnodigen tot zwemmen en zonnebaden. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals gegrilde vis, dalmatische pršut en verse olijven, in de gezellige restaurants en tavernes. Verken de betoverende eilanden en baaien in de omgeving van Split, waar je kunt genieten van rustige stranden en kristalhelder water. Of je nu op zoek bent naar cultuur, ontspanning aan het strand of avontuurlijke excursies, Split heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Split je betoveren met zijn unieke charme en gastvrijheid.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Palmanova Spanje

PALMANOVA SPANJE

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar het zonnige Palmanova, een prachtige badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Mallorca, Spanje. Palmanova, omringd door azuurblauwe wateren en zonovergoten stranden, verwelkomt je met zijn ontspannen sfeer en mediterrane charme. Verken de levendige promenade, waar je talloze restaurants, bars en winkels vindt die uitkijken op de glinsterende Middellandse Zee. Ontspan op de prachtige stranden van Palmanova, waar gouden zand en kalme wateren ideaal zijn om te zwemmen en te zonnebaden. Maak een wandeling langs de kustlijn en geniet van het spectaculaire uitzicht op de kust en de omliggende bergen. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals paella, tapas en verse zeevruchten, en geniet van een verfrissende sangria terwijl je de zon ziet ondergaan over de zee. Verken de nabijgelegen bezienswaardigheden, waaronder het historische centrum van Palma de Mallorca, de prachtige jachthavens en de schilderachtige dorpjes langs de kust. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wilt genieten van de mediterrane levensstijl, Palmanova heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Palmanova je betoveren met zijn prachtige stranden en relaxte sfeer.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Pompeï Italië

POMPEï ITALIë

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar het historische Pompeï, een fascinerende archeologische site gelegen aan de voet van de Vesuvius in Italië. Pompeï, wereldberoemd om zijn goed bewaard gebleven overblijfselen van een oude Romeinse stad die werd verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, verwelkomt je met zijn indrukwekkende geschiedenis en adembenemende ruïnes. Verken de oude straten van Pompeï, waar je de overblijfselen kunt zien van tempels, villa's, badhuizen en amfitheaters die meer dan tweeduizend jaar oud zijn. Bewonder de prachtig bewaard gebleven fresco's, mozaïeken en standbeelden die een fascinerend inzicht geven in het dagelijks leven in het oude Rome. Maak een wandeling langs de stadsmuren en geniet van het panoramische uitzicht op de omliggende landschappen en de imposante Vesuvius. Verken ook de nabijgelegen archeologische vindplaatsen, zoals Herculaneum en Oplontis, die ook werden verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, archeologie of gewoon wilt genieten van de unieke sfeer van een oude Romeinse stad, Pompeï biedt een onvergetelijke ervaring. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Pompeï je betoveren met zijn tijdloze schoonheid en historische betekenis.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Zakučac Kroatië

ZAKUČAC KROATIë

Stap aan boord van je vlucht vanaf Rotterdam Airport naar het pittoreske Zakučac, een charmant dorpje gelegen aan de adembenemende Dalmatische kust van Kroatië. Zakučac, verscholen tussen weelderige groene heuvels en de azuurblauwe wateren van de Adriatische Zee, verwelkomt je met zijn rustige sfeer en betoverende landschappen. Verken de kronkelende straatjes van het historische centrum, waar oude stenen huizen en traditionele kerken getuigen van de rijke geschiedenis van het dorp. Geniet van het panoramische uitzicht over de kustlijn vanaf de schilderachtige heuvels rondom Zakučac, perfect voor wandelingen en fotomomenten. Ontspan op de nabijgelegen stranden en baaien, waar kristalhelder water en rustige omgevingen uitnodigen tot zwemmen en zonnebaden. Proef de heerlijke lokale gerechten in de gezellige tavernes en restaurants, waar verse vis en zeevruchten de sterren van de menu's zijn. Verken de natuurlijke schoonheid van de omgeving, waaronder de nabijgelegen rivier de Cetina en het indrukwekkende Biokovo-gebergte. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wilt genieten van de rust en sereniteit van een authentiek Kroatisch dorp, Zakučac heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Zakučac je betoveren met zijn tijdloze charme en ongerepte natuur.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Costa Brava Spanje

COSTA BRAVA SPANJE

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de betoverende Costa Brava, een prachtige kuststrook gelegen in het noordoosten van Spanje. De Costa Brava verwelkomt je met zijn kristalheldere wateren, idyllische baaien en schilderachtige dorpjes, waardoor het de perfecte bestemming is voor een onvergetelijke vakantie. Verken de charmante kustplaatsjes zoals Tossa de Mar, Calella de Palafrugell en Cadaqués, waar smalle straatjes, kleurrijke huizen en gezellige pleinen wachten om ontdekt te worden. Ontspan op de prachtige stranden van de Costa Brava, waar gouden zand en azuurblauw water uitnodigen tot zwemmen, zonnebaden en watersporten. Proef de heerlijke lokale gerechten in de vele restaurants en tavernes langs de kust, waar verse vis, paella en tapas de smaakpapillen verwennen. Verken de natuurlijke schoonheid van de regio, waaronder de indrukwekkende kliffen van Cap de Creus, de groene heuvels van de Empordà en de charmante baaien van de Medes-eilanden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of wilt genieten van de levendige Spaanse cultuur, de Costa Brava heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat de Costa Brava je betoveren met zijn unieke charme en mediterrane sfeer.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Cavtat Kroatië

CAVTAT KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het betoverende Cavtat, een idyllische badplaats gelegen aan de prachtige Adriatische kust van Kroatië. Cavtat, omringd door azuurblauwe wateren en weelderige mediterrane vegetatie, verwelkomt je met zijn ontspannen sfeer en adembenemende natuurlijke schoonheid. Verken de schilderachtige straatjes van het historische centrum, waar oude stenen huizen, charmante pleinen en traditionele kerken je terugvoeren in de tijd. Ontdek de prachtige stranden en baaien rondom Cavtat, perfect om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Maak een wandeling langs de schilderachtige promenade, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de kustlijn en de nabijgelegen eilanden. Proef de heerlijke lokale gerechten in de gezellige tavernes en restaurants, waar verse vis, olijven en lokale wijnen de smaakpapillen verwennen. Verken de natuurlijke en culturele bezienswaardigheden van de regio, waaronder het nabijgelegen natuurpark Lokrum, het historische centrum van Dubrovnik en de vele eilanden voor de kust. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon wilt genieten van de rust en sereniteit van de Adriatische kust, Cavtat heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Cavtat je betoveren met zijn tijdloze charme en mediterrane sfeer.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Lopud Kroatië

LOPUD KROATIë

Vertrek vanaf Rotterdam Airport naar het idyllische eiland Lopud, een verborgen parel gelegen in de Adriatische Zee voor de kust van Kroatië. Lopud, omringd door turquoise wateren en weelderige groene landschappen, verwelkomt je met zijn serene schoonheid en ontspannen sfeer. Verken de rustige straatjes van het pittoreske dorpje Lopud, waar kleurrijke huizen en oude stenen gebouwen een charmante omgeving creëren. Ontspan op de prachtige stranden van het eiland, waar gouden zand en kristalhelder water uitnodigen tot zwemmen, zonnebaden en watersporten. Maak een wandeling door de weelderige citrusboomgaarden en olijfgaarden van het eiland, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten op de Adriatische Zee en de omliggende eilanden. Proef de heerlijke lokale gerechten in de gezellige tavernes en restaurants langs de kust, waar verse vis, zeevruchten en mediterrane specialiteiten worden geserveerd. Verken de historische bezienswaardigheden van Lopud, waaronder het middeleeuwse Franciscaner klooster en de ruïnes van het voormalige adellijke paleis. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning, avontuurlijke activiteiten in de natuur of gewoon wilt genieten van de ongerepte schoonheid van een Kroatisch eiland, Lopud heeft voor elk wat wils. Boek nu je vakantie vanaf Rotterdam Airport en laat Lopud je betoveren met zijn tijdloze charme en natuurlijke pracht.

Bekijk deze Vakantie vanaf Rotterdam

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

last minute rotterdam airport

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad