Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Rdm

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Rdm en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

RDM is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Drijvend Paviljoen, Onderzeebootloods, Delfshaven, Sparta, bevinden zich op slechts 1.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 3.32 km
Euromast 3.38 km
SS Rotterdam 3.69 km
Supernova Hotel 3.73 km
Le Marin Boutique Hotel 3.92 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Courzand 0.36 km
Soif 2.51 km
Vliegveld 2.78 km
Verhip 2.88 km
Restaurant Goud 2.93 km
Rdm

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
Op zoek naar een unieke en industriële locatie voor jouw volgende feest of evenement in Rotterdam? Zoek niet verder dan RDM, een inspirerende plek gelegen aan de Maas. Met zijn historische scheepswerven en moderne architectuur biedt RDM een bijzondere setting voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een Bedrijfsfeest, jubileumviering of bruiloft plant, RDM heeft alles wat je nodig hebt.

Een van de zalen bij RDM is een ruime en veelzijdige ruimte die perfect is voor het organiseren van jouw feestelijke bijeenkomst. Stel je voor dat je jouw gasten uitnodigt voor een avond vol plezier, omgeven door de indrukwekkende industriële elementen van de locatie. De zaal is voorzien van moderne faciliteiten en kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Of je nu een intiem diner, een dansfeest of een groot netwerkevenement wilt organiseren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

En wat is een feest zonder ballonnen? Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om de feestelijke sfeer bij RDM naar een hoger niveau te tillen. Met hun creatieve ontwerpen en vakmanschap kunnen ze prachtige ballondecoraties verzorgen die de zaal omtoveren tot een feestelijke en levendige omgeving. Stel je voor dat de ruimte wordt opgefleurd met een adembenemende ballonnenwand in de kleuren van jouw thema. Tafels zijn versierd met elegante ballonarrangementen die een feestelijke sfeer creëren. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpt de kracht van ballonnen om een ruimte te transformeren en zal ervoor zorgen dat jouw evenement bij RDM een visueel spektakel wordt.

Dus, als je een feest of evenement plant bij RDM, vertrouw dan op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de perfecte ballondecoraties te verzorgen. Hun professionele team zal samen met jou de ideale ballonarrangementen ontwerpen die passen bij het thema, de kleuren en de sfeer van jouw evenement. Of je nu kiest voor klassieke ballonbogen, kleurrijke ballonpilaren of op maat gemaakte balloninstallaties, het Rotterdams Ballonnenbedrijf zorgt ervoor dat jouw feest bij RDM een feest van kleur en vreugde wordt.

Maak van jouw feest bij RDM een onvergetelijke ervaring waarbij de unieke locatie en feestelijke ballondecoraties samenkomen. Vertrouw op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om jouw visie werkelijkheid te maken en je te helpen bij het creëren van een betoverende sfeer die jouw gasten versteld doet staan.

 

Zaal huren

De RDM in Rotterdam biedt een unieke locatie voor vergaderingen, evenementen en congressen. Met diverse inspirerende ruimtes, zoals De Loft, De Loft XL, De Commissariskamer, Het auditorium en De Marmeren Hal, is er voor elk type bijeenkomst een geschikte plek. Je wordt van A tot Z ontzorgd, met voorzieningen zoals koffie, snacks, lunch, wifi en gratis parkeren. Bovendien geldt een gereduceerd tarief voor bedrijven in het Rotterdam Makers District en Inside-leden. Of je nu een kleine vergadering, een grootschalig congres of een speciaal evenement plant, de RDM voorziet in alle behoeften en biedt technische ondersteuning en flexibele indelingsopties voor een geslaagde bijeenkomst.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij RDM, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij RDM

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij RDM. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Peter Grashoff
Peter Grashoff 12-05-2022
Mijn eerste bedrijf, Bemetel machine bankwerker gedaan en daarna 3 jaar in buiten bankwerkersploeg. Goede opleiding en top tijd gehad.

 

GuusGeluk 2012
GuusGeluk 2012 31-08-2022
Mooie plek om technische studie te volgen. Communicatie vanuit het RDM & Hogeschool Rotterdam is helaas wel ver bedenken niveau.

 

Schiedamfoto
Schiedamfoto 10-06-2020
👍

 

Pedro de Pedra
Pedro de Pedra 10-04-2023
Oude voormalige scheepswerf omgebouwd tot innovatie- en creativiteitscampus. Het kleine dorpje Heijplaat, in 1914 gebouwd voor scheepswerfarbeiders, direct naast de werf, is ook vanwege de architectuur een bezoek waard.

 

Aquila INFINITY Energy Eng. Jose Antonio

 

 

meer Reviews

 

Foto's RDM

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Rdm. Plan je binnenkort een event bij Rdm en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Verebus RDM Centre of Expertise Droogdok Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Bedrukt Bedrijfsfeest Verebus RDM Centre of Expertise Droogdok Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest AMROR RDM Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrukt Bedrijfsfeest AMROR RDM Rotterdam
Balloondrop Loft RDM Heijplaat Rotterdam
Balloondrop Loft RDM Heijplaat Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop RDM Loft Rotterdam
Balloondrop RDM Loft Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrukt RDM Loft Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrukt RDM Loft Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen RDM Loft Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen RDM Loft Rotterdam
Ballontoef RDM Rotterdam
Ballontoef RDM Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen RDM Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen RDM Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Hogeschool RDM kade Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Hogeschool RDM kade Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over RDM of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of RDM zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.