- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

59 Toplocaties voor Zaal Huren in Rotterdam
©

59 Toplocaties voor Zaal Huren in Rotterdam

door Marcel, 13 september 2023

Inhoudsopgave

  1. Amrâth Airport Hotel Rotterdam, BW Signature Collection
  2. Bed, Bites & Business Hotel Rotterdam
  3. Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  4. Campanile Hotel & Restaurant Rotterdam Oost
  5. citizenM Rotterdam
  6. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
  7. H2OTEL Rotterdam
  8. Hilton Rotterdam
  9. Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station, an IHG Hotel
  10. Hotel New York
  11. Maashotel Rotterdam Centre
  12. Mainport Hotel Rotterdam
  13. Marriott Hotel
  14. Morgan & Mees Rotterdam
  15. NH Atlanta Rotterdam Hotel
  16. nhow Rotterdam
  17. Novotel Rotterdam Brainpark
  18. Postillion Hotel WTC Rotterdam
  19. Room Mate Bruno
  20. SS Rotterdam
  21. Suitehotel Pincoffs
  22. Supernova Hotel
  23. The James Rotterdam
  24. The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel
  25. The Social Hub Rotterdam
  26. Thon Hotel Rotterdam City Centre
  27. Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp
  28. Bonus 1: 1NUL8 Basement
  29. Bonus 2: Ahoy
  30. Bonus 3: BITTER
  31. Bonus 4: BlueCity
  32. Bonus 5: Cruise Terminal Rotterdam
  33. Bonus 6: Depot Boijmans Van Beuningen
  34. Bonus 7: Diergaarde Blijdorp
  35. Bonus 8: Dudok Aan De Maas
  36. Bonus 9: Euromast
  37. Bonus 10: HAL4 aan de Maas
  38. Bonus 11: Heineken Gebouw Rotterdam
  39. Bonus 12: Hollywood Event Center
  40. Bonus 13: Hulstkamp Gebouw
  41. Bonus 14: Laurenskerk Rotterdam
  42. Bonus 15: Lommerrijk
  43. Bonus 16: Maassilo - Now&Wow Club
  44. Bonus 17: Meet Tuesday
  45. Bonus 18: RDM Kantine
  46. Bonus 19: RDM Next
  47. Bonus 20: Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)
  48. Bonus 21: Schiecentrale Events
  49. Bonus 22: Sparta Stadion 'Het Kasteel'
  50. Bonus 23: SPAZIO
  51. Bonus 24: Spido
  52. Bonus 25: Square '47
  53. Bonus 26: The Sandbox Rotterdam
  54. Bonus 27: The Villy | Terraced Tower
  55. Bonus 28: Theater Rotterdam
  56. Bonus 29: Theater Zuidplein
  57. Bonus 30: Trattoria Sophia
  58. Bonus 31: Van Nelle Fabriek
  59. Bonus 32: Wereldmuseum Rotterdam

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Ben je op zoek naar een prachtige locatie voor een bruiloft, vergadering, workshop, babyshower, familiefeest of bedrijfsfeest in het bruisende Rotterdam? Terwijl het zaaltje aan de overkant van de straat wellicht een overweging is, waarom zou je je gasten niet trakteren op een werkelijk luxueuze ervaring? Het huren van een zaal bij een gerenommeerde hotelketen biedt niet alleen een schitterende ruimte, maar ook een reeks voordelen die je evenement naar een hoger niveau tillen.

Van de mogelijkheid voor gasten van veraf om direct te overnachten tot de professionele dienstverlening en de moderne voorzieningen, hotels in Rotterdam bieden een complete ervaring voor feesten, vergaderingen, workshops en andere zakelijke evenementen. Maar de keuze voor een feestlocatie hoeft niet beperkt te blijven tot hotels. Rotterdam herbergt ook een scala aan unieke en sfeervolle feestlocaties die geen hotels zijn, maar die een even onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis langs de meest opmerkelijke Rotterdamse locaties waar je een zaal kunt huren. Terwijl we beginnen met de elegantie en gemakken van hotels, verkennen we vervolgens de charme van andere bijzondere feestlocaties in de stad. Of je nu kiest voor de verfijning van een hotelomgeving of de unieke sfeer van een alternatieve locatie, één ding is zeker: Rotterdam biedt een overvloed aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, bruiloften, babyshowers en meer om jouw evenement onvergetelijk te maken. Dus, stap binnen en ontdek de perfecte plek voor jouw speciale gelegenheid.

Amrâth Airport Hotel Rotterdam, BW Signature Collection

ZAAL HUREN AMRâTH AIRPORT HOTEL ROTTERDAM, BW SIGNATURE COLLECTION

Ontdek de veelzijdigheid van het Amrâth Airport Hotel Rotterdam, gelegen op Rotterdam The Hague Airport, voor zowel zakelijke als privé-evenementen. Met 9 multifunctionele zalen, variërend van intieme bijeenkomsten tot grootschalige evenementen met maximaal 1,000 personen, biedt het hotel de perfecte setting voor jouw specifieke behoeften. Alle zalen zijn uitgerust met essentiële voorzieningen zoals een beamer, flip-over en whiteboard, en je hebt zelfs de optie om klimaatneutraal te vergaderen. Geniet van een overvloed aan daglicht, een groen en inspirerend uitzicht, comfortabele stoelen en een duurzaam klimaatsysteem dat jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tilt. Het feit dat het hotel strategisch is gelegen op Rotterdam The Hague Airport biedt bovendien het voordeel dat gasten van veraf meteen kunnen blijven overnachten, waardoor jouw evenement nog toegankelijker wordt.>

meer info Check Beschikbaarheid

Bed, Bites & Business Hotel Rotterdam

ZAAL HUREN BED, BITES & BUSINESS HOTEL ROTTERDAM

Beleef de unieke sfeer van Bed, Bites & Business, gevestigd in de historische Fenixloodsen aan de Veerlaan op Katendrecht, Rotterdam. Deze iconische loodsen uit 1923, ooit de grootste havenopslagloodsen ter wereld, vormen nu het decor voor een bijzondere evenementenlocatie. Of je nu een bruiloft, receptie of ander feest organiseert, Bed, Bites & Business biedt de perfecte setting. Met de mogelijkheid om het hele hotel te boeken, is het ook een ideale locatie voor trouwrecepties, waarbij gasten zelfs gebruik kunnen maken van de nabijgelegen overdekte parkeerplaats. Het hotel, op slechts 7 minuten loopafstand van station Rijnhaven, biedt een prachtig uitzicht op de Euromast, de haven van Rotterdam en meer. De vergaderruimte, met een industriële en stijlvolle uitstraling, is ideaal voor kleine workshops, lezingen en vergaderingen, en biedt een inspirerend uitzicht over de stad. Met een capaciteit voor evenementen tot 60 personen en professioneel afgestemde muziek door een DJ, zorgt Bed, Bites & Business voor een onvergetelijke ervaring.

meer info Check Beschikbaarheid

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

ZAAL HUREN BILDERBERG PARKHOTEL ROTTERDAM

Trouwen in het hart van Rotterdam wordt een onvergetelijke ervaring bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam. De unieke sfeer van het hotel, gecombineerd met eigentijds design, maakt het de perfecte trouwlocatie. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, de stijlvolle Boijmans van Beuningen zaal en de prachtige stadstuin bieden de gewenste ambiance. Dineer in de gezellige Lobby-Bar, dans onder de sterrenhemel tijdens een feestavond in de stadstuin, en geniet van een romantische nacht in de Penthouse Wedding Suites op de 14e etage met uitzicht over de skyline van Rotterdam. De centrale ligging, naast het Museumpark en op loopafstand van het centrum, maakt het hotel ideaal voor bruiloften en evenementen. Ontdek de vergaderruimtes, het Restaurant The Park, en de sfeervolle stadstuin met de virtuele rondleiding en laat je begeleiden door de meeting- en event regisseurs van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Met 6 vergaderruimtes, tot 100 personen in theateropstelling, veel privacy en inspiratie uit Rotterdamse kunstenaars, biedt het hotel een ideale setting voor zakelijke bijeenkomsten.

meer info Check Beschikbaarheid

Campanile Hotel & Restaurant Rotterdam Oost

ZAAL HUREN CAMPANILE HOTEL & RESTAURANT ROTTERDAM OOST

Voor jouw volgende zakelijke evenement in Rotterdam biedt Campanile Hotel & Restaurant Rotterdam Oost de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, cocktails en recepties. De goed uitgeruste vergaderruimte, met voorzieningen zoals een videoprojector, WiFi, cateringdiensten en smakelijke pauzes, is afgestemd op jouw specifieke behoeften. De ruimte profiteert van veel natuurlijk daglicht en biedt veelzijdige configuraties, met capaciteit voor maximaal 35 personen in een theateropstelling, 20 personen in een klaslokaalopstelling en 20 personen voor zowel banket als cocktail. Of je nu een zakelijke bijeenkomst of een bedrijfsevenement organiseert, vraag een persoonlijke offerte aan voor een naadloze en efficiënte service.

meer info Check Beschikbaarheid

citizenM Rotterdam

ZAAL HUREN CITIZENM ROTTERDAM

Bij citizenM Rotterdam ontdek je de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of je nu een boardroom-stijlruimte voor 12 personen, een vergaderruimte voor 10 personen, of een theater-stijlruimte voor 25 personen nodig hebt, er zijn diverse ruimtes beschikbaar met moderne voorzieningen zoals een smart TV, whiteboard wall, superfast Wi-Fi, en onbeperkte koffie, thee en water. De perfecte ligging nabij iconische bezienswaardigheden zoals de Kubushuizen en de Erasmusbrug, in combinatie met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, maakt citizenM Rotterdam de ultieme setting voor succesvolle en inspirerende bijeenkomsten.

meer info Check Beschikbaarheid

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

ZAAL HUREN FLETCHER HOTEL-RESTAURANT WINGS-ROTTERDAM

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam, strategisch naast Rotterdam The Hague Airport gelegen, biedt een veelzijdige "one-stop venue" met meer dan 42 multifunctionele vergaderruimtes en een totale eventoppervlakte van ruim 3500m². Met inspirerend uitzicht op The Hague Airport, een scala aan break-out rooms, en de 900 m² grote Hangar, is het de perfecte locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten, van vergaderingen tot grootschalige evenementen. Het hotel, met 137 comfortabele kamers, onderscheidt zich door een hoger serviceniveau, flexibiliteit en een culinair à la carte restaurant, waardoor het ontzorgt zoals je mag verwachten in businessclass. Van kleinschalige vergaderingen tot seminars, deze locatie biedt karakteristieke zalen, een culinair restaurant en de unieke Hangar, waarmee je klaar bent voor een succesvolle take-off!

meer info Check Beschikbaarheid

H2OTEL Rotterdam

ZAAL HUREN H2OTEL ROTTERDAM

H2OTEL Rotterdam biedt een unieke locatie voor het organiseren van jouw evenement. Gelegen op een historisch fundament van Amerikaanse lashbakken, is het hotel de perfecte plek voor verjaardagen, bruiloften, vergaderingen, teamuitjes en meer. Met verschillende arrangementen, waaronder groepskortingen, groepsdiners en volledig verzorgde verblijven, creëert het drijvende restaurant op het water een sfeervolle setting voor afsluitende drankjes. Of je nu een zakelijk evenement plant met vergaderruimtes en catering of een ontspannen bijeenkomst zoekt, H2OTEL Rotterdam staat garant voor een unieke ervaring bij het organiseren van jouw speciale gelegenheid.

meer info Check Beschikbaarheid

Hilton Rotterdam

ZAAL HUREN HILTON ROTTERDAM

Hilton Rotterdam, gelegen in het bruisende stadscentrum, biedt een veelzijdige evenementenlocatie op één verdieping, met zeven functionele ruimtes voorzien van moderne audiovisuele technologie en veel natuurlijk daglicht. De faciliteiten kunnen conferenties tot 350 deelnemers, sociale evenementen voor 750 gasten en intieme vergaderingen accommoderen. Met in totaal 1.567 vierkante meter aan evenementenruimte, inclusief een zaal van 483 vierkante meter, beschikt het hotel over acht goed uitgeruste vergaderruimtes en 254 gastenkamers. De directe reserveringsoptie maakt het eenvoudig om tussen de 10-25 hotelkamers te boeken. Ontdek het "Meet with Purpose" programma dat mindful meetings stimuleert, met eco-vriendelijke ruimtes, gebalanceerde menukeuzes en zelfs yogasessies om de concentratie en energieniveaus te verhogen. Of men nu ruimte nodig heeft voor maximaal 35 personen of een aangepaste evenementenwebsite wilt creëren, Hilton Rotterdam biedt uitgebreide evenementenoplossingen.

meer info Check Beschikbaarheid

Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station, an IHG Hotel

ZAAL HUREN HOLIDAY INN EXPRESS ROTTERDAM - CENTRAL STATION, AN IHG HOTEL

Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station, gelegen in het hart van de stad, biedt moderne faciliteiten voor groepen en evenementen. Met één vergaderzaal, een capaciteit van maximaal acht personen, gratis Wi-Fi en behulpzaam personeel is het de ideale locatie voor intieme seminars, conferenties of zakelijke bijeenkomsten in Rotterdam. De totale oppervlakte van de vergaderruimte is 20m2. Voor beschikbaarheid en prijsinformatie kan een offerte worden aangevraagd of het evenement online worden geboekt. Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station biedt alle benodigde faciliteiten en apparatuur voor een succesvolle bijeenkomst.

meer info Check Beschikbaarheid

Hotel New York

ZAAL HUREN HOTEL NEW YORK

Hotel New York, gevestigd in het historische hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam, biedt een unieke sfeer voor overnachtingen, dineren, bruiloften, vergaderingen en feesten. De nostalgische uitstraling herinnert aan de duizenden landverhuizers die hier vertrokken naar Noord-Amerika. Of het nu gaat om een intiem diner, een feestelijke Afternoon Tea of een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft, Hotel New York is dé plek voor een bijzonder feest. Met diverse zalen, waaronder het trendy NY Basement, en een prachtige locatie op de Wilhelminapier, biedt Hotel New York diverse mogelijkheden voor evenementen en vieringen. Trouwen op deze iconische locatie is een unieke ervaring, waar gasten volmondig "ja" kunnen zeggen tegen elkaar. Voor extra entertainment is er de mogelijkheid om samen te werken met verschillende artiesten, variërend van bandjes tot DJ's, om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

meer info Check Beschikbaarheid

Maashotel Rotterdam Centre

ZAAL HUREN MAASHOTEL ROTTERDAM CENTRE

Maashotel Rotterdam Centre, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, biedt een centrale locatie in Rotterdam met een metro- en tramhalte voor de deur. Ervaar de betoverende zonsondergang vanaf de Erasmusbrug op slechts enkele minuten afstand of geniet van het panoramische uitzicht vanaf de Euromast, die minder dan 2 kilometer verderop ligt. Het hotel beschikt over een wellnessclub met een verwarmd binnenzwembad en fitnessruimte. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn er negen vergaderzalen beschikbaar, met in totaal 879 vierkante meter evenementenruimte. De grootste zaal, Panorama 5-9, biedt een veelzijdige ruimte voor banketten, conferenties, recepties en meer, met een maximale capaciteit van 350 gasten in receptieopstelling. Maashotel Rotterdam Centre heeft 265 kamers, en het is mogelijk om direct 10-25 hotelkamers te reserveren voor groepen. Organisatoren kunnen ook een evenement aanvragen en een gratis op maat gemaakte pagina creëren om gasten de mogelijkheid te bieden hun kamers te boeken.

meer info Check Beschikbaarheid

Mainport Hotel Rotterdam

ZAAL HUREN MAINPORT HOTEL ROTTERDAM

Mainport Hotel Rotterdam, een luxueus 5-sterrenverblijf aan de oevers van de Maas, biedt een adembenemend uitzicht op het water en de skyline van Rotterdam. Meer dan alleen een hotel, is Mainport een lifestyle-ervaring die wereldklasse uitstraalt en een unieke sfeer biedt. Elke kamer en suite is ontworpen voor een ongeëvenaarde ervaring, inclusief een eigen sauna en/of whirlpool. Als vergaderlocatie biedt Mainport sensationele zalen met een indrukwekkend uitzicht op de Rotterdamse skyline, uitstekende bereikbaarheid en de mogelijkheid om zalen aan te passen op basis van het aantal gasten en de gewenste opstelling. Of het nu gaat om vergaderingen, evenementen of bijeenkomsten, Mainport Hotel Rotterdam creëert de perfecte setting voor diverse gelegenheden.

meer info Check Beschikbaarheid

Marriott Hotel

ZAAL HUREN MARRIOTT HOTEL

Bij het Rotterdam Marriott Hotel wordt het succes van de bijeenkomst vooropgesteld. Moderne vergaderzalen, waaronder de recent gerenoveerde Rotterdam Room en boardrooms met prachtig uitzicht, bieden een uitnodigende omgeving voor zakelijke evenementen. Met 7 evenementruimtes en in totaal 476 m² aan ruimte, wordt een professionele setting gecreëerd voor vergaderingen, conferenties en incentives. Het toegewijde team zorgt voor hygiëne en veiligheid. Profiteer van het Marriott Bonvoy Events-programma voor VIP-ervaringen en verblijven. Voor bruiloften en speciale gelegenheden wordt creatieve planning en ervaren ondersteuning geboden.

meer info Check Beschikbaarheid

Morgan & Mees Rotterdam

ZAAL HUREN MORGAN & MEES ROTTERDAM

Morgan & Mees Rotterdam, gelegen nabij de Nieuwe Binnenweg, biedt een uniek boutique hotelervaring. Gehuisvest in een prachtig Bauhaus-stijl monument uit 1938, beschikt het hotel over 20 kamers en suites, een penthouse, een ruim restaurant, cocktailbar en overdekt terras. Voor evenementen en bijeenkomsten zijn er twee opmerkelijke ruimtes beschikbaar: The Exclusive One, een ruime privé-eetruimte op de begane grond, en The Top One, een indrukwekkend penthouse met dakterras, ideaal voor diverse gelegenheden. Het hotel staat garant voor op maat gemaakte ervaringen, van intieme diners tot grootschalige evenementen, met een toegewijd team om alles soepel te laten verlopen.

meer info Check Beschikbaarheid

NH Atlanta Rotterdam Hotel

ZAAL HUREN NH ATLANTA ROTTERDAM HOTEL

NH Atlanta Rotterdam Hotel, gelegen in het hart van de stad, biedt een Art Deco-stijl ervaring met nabijheid tot winkels, restaurants en het bruisende nachtleven. Voor zakelijke reizigers zijn conferentiecentra in de directe omgeving beschikbaar. Het hotel beschikt over diverse vergaderzalen, geschikt voor evenementen van 12 tot 200 gasten. Sommige kamers zijn modern, terwijl andere originele kenmerken uit de jaren 1930 hebben, allemaal voorzien van natuurlijk daglicht. De recent geopende fitnessruimte biedt de mogelijkheid voor een snelle workout. Het dakterras met panoramisch uitzicht is ideaal voor VIP-evenementen. De menu-opties variëren van cocktailrecepties en buffetten tot uitgebreide, meer-gangen maaltijden, afgestemd op uw wensen. Met centrale verwarming, airconditioning en overvloedig daglicht bieden de vergaderzalen, waaronder Caland, Merwede, Maas en Waal, flexibiliteit voor diverse evenementen. Een toegewijde evenementenplanner staat klaar om te assisteren bij elk detail.

meer info Check Beschikbaarheid

nhow Rotterdam

ZAAL HUREN <a href='https://www.rotterdamsballonnenbedrijf.nl/plaatsen/nhow'>NHOW</a> ROTTERDAM

nhow Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminapier, biedt een opvallende locatie in het door Rem Koolhaas ontworpen gebouw De Rotterdam. Met een fantastische ligging aan het water en nabij de metro, is dit hotel ideaal voor evenementen en vergaderingen. De 11 functionele ruimtes, waaronder de indrukwekkende Loft ontworpen door Rem Koolhaas, bieden daglicht en uitzicht op de rivier, terwijl de geluiddichte en van airconditioning voorziene ruimtes volledig zijn uitgerust met moderne voorzieningen. Van vergaderingen tot evenementen, nhow Rotterdam biedt een eigentijdse en veelzijdige setting, waarbij zelfs koffiepauzes genoten kunnen worden op het terras op de 7e verdieping.

meer info Check Beschikbaarheid

Novotel Rotterdam Brainpark

ZAAL HUREN NOVOTEL ROTTERDAM BRAINPARK

Novotel Rotterdam Brainpark, gelegen nabij Business Park Brainpark, biedt een gastvrije omgeving voor zowel zakenreizigers als gezinnen. Met vier sterren en een gunstige ligging, maakt het hotel deel uit van het Novotel-netwerk, waardoor het organiseren van succesvolle evenementen een zekerheid wordt. De 210 kamers, waaronder doubles, twins, triples en executive kamers, zijn modern, ruim en baden in natuurlijk licht. De gratis wifi in het hele hotel, proactieve service en uitgebreide vergaderfaciliteiten, waaronder 9 vergaderruimtes variërend van 21m2 tot 656m2, maken Novotel Rotterdam Brainpark een ideale keuze voor vergaderingen en evenementen, geschikt voor maximaal 400 personen.

meer info Check Beschikbaarheid

Postillion Hotel WTC Rotterdam

ZAAL HUREN POSTILLION HOTEL WTC ROTTERDAM

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, centraal gelegen aan de Coolsingel, biedt een unieke en veelzijdige omgeving voor zakelijke evenementen. Ooit dienend als graanbeurs, onderscheidt het zich met een lichtdoorlatend plafond en een adembenemend uitzicht over het stadscentrum. Met 30 moderne ruimtes is het de perfecte locatie voor vergaderingen, beurzen en congressen, variërend van intieme bijeenkomsten tot evenementen voor 1100 gasten. Of je nu een meerdaagse vergadering plant of een congres organiseert, het toegewijde team van Postillion staat klaar om je evenement tot leven te brengen. Het hotel, gelegen aan de Coolsingel, vormt ook een ideale uitvalsbasis voor zakelijke bezoeken of stedentrips, met uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer en nabijgelegen parkeermogelijkheden. Na afloop van je evenement biedt het restaurant een gezellige plek voor een maaltijd of zakelijke bespreking.

meer info Check Beschikbaarheid

Room Mate Bruno

ZAAL HUREN ROOM MATE BRUNO

In het voormalige theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie bevindt zich Room Mate Bruno, een designhotel in het hart van Rotterdam. Het hotel biedt een unieke locatie voor evenementen en vergaderingen met meerdere veelzijdige ruimtes, waaronder de kleurrijke event hall van 400 m2 en diverse vergaderruimtes. Ontworpen door het Teresa Sapey-studio combineert Bruno traditionele en innovatieve elementen voor een unieke sfeer. Met een ontbijtrestaurant, een loungebar en trendy Foodhallen biedt Bruno een complete ervaring. Perfect bereikbaar en omringd door architectonische hoogtepunten, maakt Room Mate Bruno zaalhuur tot een onvergetelijke belevenis in Rotterdam.

meer info Check Beschikbaarheid

SS Rotterdam

ZAAL HUREN SS ROTTERDAM

Het ss Rotterdam is meer dan alleen een hotel; het is een unieke bestemming waar je niet alleen comfortabel kunt overnachten, maar ook kunt genieten van uitstekende dinerervaringen, onvergetelijke bruiloften en goed georganiseerde evenementen. Het schip biedt een historische en maritieme sfeer die je nergens anders vindt. Naast 254 hotelkamers beschikt het ss Rotterdam over authentieke zalen, waaronder de indrukwekkende Grand Ballroom en de La Fontaine dinerzaal. Deze unieke locatie voegt een vleugje nostalgie toe aan elk evenement. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant, een bruiloft organiseert of wilt genieten van een culinaire ervaring, het ss Rotterdam biedt diverse mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen. Ontdek de charme van het schip en maak je verblijf, diner, bruiloft of evenement op het ss Rotterdam een onvergetelijke ervaring.

meer info Check Beschikbaarheid

Suitehotel Pincoffs

ZAAL HUREN SUITEHOTEL PINCOFFS

Suite Hotel Pincoffs biedt een hartveroverende locatie aan het water, ideaal voor stijlvolle en duurzame meetings. De vergaderruimtes in dit rijksmonument zijn inspirerend en comfortabel, geschikt voor groepen van 2 tot 17 personen. Met veel privacy en de mogelijkheid om ook buiten te vertoeven, biedt Pincoffs een prachtige omgeving langs de rivier en tussen oude havens en moderne architectuur. Bovendien wordt voor elk gezelschap dat duurzaam vergadert, gratis een boom geplant via het Hotels for Trees-programma. Meerdaagse vergaderingen, ook wel Urban Hei Sessies genoemd, zijn de specialiteit van Pincoffs, waarbij je het hart van de stad ervaart gecombineerd met de rustgevende ruimte van waterpartijen. Met 17 kamers en suites voelt het al snel als thuis, waarbij sessies kunnen worden gecombineerd met verschillende activiteiten te voet, met de fiets, of per boot. Er zijn twee verschillende vergaderkamers beschikbaar, de Stijlkamer en de Studio, geschikt voor 2 tot 17 personen.

meer info Check Beschikbaarheid

Supernova Hotel

ZAAL HUREN SUPERNOVA HOTEL

Bij Supernova Hotel word je verwelkomd in een omgeving waar de Rotterdamse cultuur tot in de kleinste details zichtbaar is. Elke kamer onderscheidt zich met unieke kenmerken, zoals een balkon, directe toegang tot de tuin, een platenspeler of een comfortabele loungeplek. De huiselijke inrichting, luxe Emma matrassen en persoonlijke accenten creëren een sfeer die eerder aanvoelt als een thuis dan een hotel. Het ontbijtbuffet in bar Supper of de on-the-go ontbijttas bieden heerlijke opties om je dag te beginnen. De Library Lounge is een perfecte plek om te werken, terwijl je de dag afsluit met homemade bar bites en speciale Supernova cocktails in de Supper. Voor onderweg zijn er snacks en souvenirs beschikbaar in de Superette. Leer alles over het hotel via de Supernova-app en maak van Supernova Hotel je thuis weg van huis. In de Library Lounge bieden we flexibele vergaderruimte voor presentaties tot 15 personen of vergaderingen tot 8 personen, inclusief ontbijt, lunch en after-work borrels.

meer info Check Beschikbaarheid

The James Rotterdam

ZAAL HUREN THE JAMES ROTTERDAM

The James Rotterdam, gelegen in het bruisende hart van de stad, verwelkomt gasten met een unieke combinatie van stijlvol design, hoogwaardige gastvrijheid en een duurzame benadering. Of het nu gaat om zakelijke afspraken, reserveringen of groepsbijeenkomsten, het hotel biedt vergaderzalen voor maximaal 12 personen, uitgerust met moderne voorzieningen. De veelzijdige lounge is ideaal voor informele bijeenkomsten of evenementen en kan worden aangepast aan de behoeften van de gasten, geschikt voor maximaal 70 personen. Ontdek de perfecte ruimte voor jouw vergaderingen en vieringen bij The James Rotterdam.

meer info Check Beschikbaarheid

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel

ZAAL HUREN THE SLAAK ROTTERDAM, A TRIBUTE PORTFOLIO HOTEL

Beleef de unieke charme van de jaren 50 gecombineerd met eigentijds comfort in Hotel The Slaak Rotterdam, een rijksmonument en voormalige krantendrukkerij. Dit boetiekhotel, onderdeel van het Tribute Portfolio van Marriott International, biedt ruime luxe kamers, intieme vergaderruimtes en een culinaire ervaring in Restaurant & Bar Didot34. Met levendige publieke ruimtes is The Slaak de ideale plek voor onvergetelijke evenementen, zoals verjaardagen, borrels, zakelijke lunches of succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Laat The Slaak deel uitmaken van jouw unieke verhaal en ontdek de karaktervolle ambiance van dit historische hotel.

meer info Check Beschikbaarheid

The Social Hub Rotterdam

ZAAL HUREN THE SOCIAL HUB ROTTERDAM

The Social Hub Rotterdam, voorheen bekend als The Student Hotel, is dé plek waar reizigers, locals en studenten samenkomen om te leren, verblijven, werken en genieten. Of je nu op zoek bent naar een coworking space, een kamer voor een dag tot een jaar, of een restaurant om een feest te organiseren, The Social Hub heeft ruimtes voor al je behoeften. Strategisch gelegen nabij de Maas en op slechts 20 minuten lopen van de Markthal, biedt deze veelzijdige locatie volledig uitgeruste vergaderzalen en evenementenruimtes, waardoor het de ideale plek is voor alles, van zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke evenementen.

meer info Check Beschikbaarheid

Thon Hotel Rotterdam City Centre

ZAAL HUREN THON HOTEL ROTTERDAM CITY CENTRE

Thon Hotel Rotterdam, gelegen in het hart van de stad met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas, biedt uitstekende faciliteiten voor vergaderingen en conferenties. De Stuurboardroom, met een oppervlakte van 100 m² en diverse opstellingen zoals Kino (60 pers), Klasserom (30 pers), Mottakelse (60 pers), en U-bord (28 pers), is voorzien van moderne faciliteiten zoals een projector, flip-over, draadloos netwerk en meer. Daarnaast biedt de Bakboardroom, gelegen op de eerste etage met daglicht en uitzicht op de Maas, een inspirerende ruimte van 36 m² met capaciteit voor Kino (36 pers), Klasserom (21 pers), Mottakelse (30 pers), en U-bord (16 pers). Beide vergaderzalen zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen, waaronder projectoren, schermen, en draadloos netwerk, waardoor ze ideaal zijn voor diverse zakelijke bijeenkomsten in Rotterdam.

meer info Check Beschikbaarheid

Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

ZAAL HUREN VAN DER VALK HOTEL ROTTERDAM - BLIJDORP

Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp, gelegen naast Diergaarde Blijdorp, biedt luxe kamers, een gezellig restaurant, trendy hotelbar en inspirerende zalen voor diverse bijeenkomsten. Met een persoonlijke en gastvrije benadering, garandeert het hotel een uitstekende service bij het organiseren van meetings & events. De 7 inspirerende zalen bieden capaciteit voor groepen van 2 tot 240 personen. Twee boardrooms zijn beschikbaar voor 2 tot 10 personen in een vaste opstelling, terwijl de overige 5 zalen flexibele opstellingen mogelijk maken. Met comfortabele stoelen en daglicht in de zalen is Van der Valk Rotterdam-Blijdorp de perfecte locatie voor je vergadering of evenement.

meer info Check Beschikbaarheid

 

Bonussen!

Hoewel de volgende locaties niet exclusief hotels zijn, verdienen ze zeker je aandacht, want ze bieden inspirerende zalen, adembenemende uitzichten en uitstekende faciliteiten. Of je nu een vergadering, bruiloft, feest of ander evenement plant, deze Rotterdamse plekken combineren het beste van beide werelden - een geweldige evenementenruimte en de nabijheid van comfortabele accommodaties. Verken Rotterdam en maak je volgende bijeenkomst onvergetelijk op een van deze bijzondere locaties.

Bonus 1: 1NUL8 Basement

ZAAL HUREN 108 BASEMENT

1NUL8 Basement, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam aan 1e Westewagenhof, biedt een veelzijdige locatie voor diverse evenementen, van bedrijfsborrels tot walking dinners. Met een sterrenclassificatie, onderscheidt de locatie zich door de perfecte combinatie van heerlijke hapjes en drankjes in een hotel chic en modern design setting. De kracht van 1NUL8 Basement ligt in maatwerk en een persoonlijke touch, waarbij het team streeft naar een huiselijke sfeer waar iedere gast zich direct welkom voelt. Of het nu gaat om een intieme verjaardag of een grootschalig bedrijfsevenement, de ruimte is flexibel aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Met moderne faciliteiten, waaronder geluidsapparatuur en projectiemogelijkheden, is de locatie tevens geschikt voor zakelijke evenementen. Het toegewijde team staat garant voor een persoonlijke aanpak, ervaring, en een soepel verloop van uw evenement. Bij 1NUL8 Basement bent u verzekerd van een complete, op maat gemaakte beleving. Neem contact op en ontdek hoe deze locatie uw speciale gelegenheid kan verrijken met gastvrijheid en flexibele mogelijkheden.

meer info

Bonus 2: Ahoy

ZAAL HUREN AHOY

Rotterdam Ahoy, gelegen aan Ahoyweg 10, 3084BA Rotterdam, is al sinds 1971 een veelzijdige evenementenaccommodatie in Nederland. Met de Ahoy Arena, met een capaciteit van meer dan 16.500 bezoekers, biedt het een podium voor grote concerten, sportevenementen en conferenties. Daarnaast huisvest het Beurs- & Evenementenhallen die variëren van 3.000 m2 tot 30.000 m2, geschikt voor diverse evenementen zoals beurzen en bedrijfsfeesten. Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage, geopend in 2020, voegen nog meer mogelijkheden toe met 35 vergaderruimtes en een indrukwekkend auditorium/theater. Duurzaamheid staat centraal, ondersteund door zonnepanelen en diverse groene initiatieven. Met uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid biedt Ahoy ruimte voor diverse evenementen, van bedrijfsfeesten en congressen tot concerten en exposities.

meer info

Bonus 3: BITTER

ZAAL HUREN BITTER

Bitter Rotterdam, gevestigd in een voormalig bordeel in het hart van de oude haven M4H, biedt een unieke en rauwe evenementenlocatie met een rijke geschiedenis. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor diverse evenementen, variërend van bedrijfsevenementen, diners en congressen tot privéfeesten en bruiloften die tot laat in de nacht duren. Met een 24-uurs vergunning, een openschuivend dak voor perfect weer bij zon en regen, eenvoudige bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid, catering op locatie of een uitgeruste keuken, grote binnenplaats en de mogelijkheid tot bezoek aan het BRUTUS Art Center, biedt Bitter Rotterdam alles wat nodig is voor een geslaagd evenement. De locatie is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenactiviteiten en biedt duurzame opties, zoals biologische catering, lokale gerechten, seizoensgebonden catering en het tegengaan van voedselverspilling. Technische faciliteiten zoals een basis AV-set, bekabeld internet en externe AV-specialisten zijn beschikbaar. Entertainmentopties variëren van achtergrondmuziek tot complete DJ-sets en live bands.

meer info

Bonus 4: BlueCity

ZAAL HUREN BLUECITY

BlueCity, gelegen aan de Maasboulevard in Rotterdam, biedt een unieke en duurzame evenementenlocatie in het voormalige tropische zwembad Tropicana. Met diverse ruimtes zoals de Dome, Balzaal, Skybox en Studio, heeft BlueCity een rauw randje en een hoog serviceniveau. De locatie ademt een bijzondere geschiedenis en biedt een prachtig uitzicht over de Maas en de stad, wat elk event onvergetelijk maakt. Geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, waaronder bedrijfsfeesten, festivals, beurzen, borrels en ceremonies. BlueCity is niet alleen circulair en aardgasvrij, maar biedt ook faciliteiten zoals een professionele livestreamstudio, diverse cateringopties, en is goed bereikbaar per auto of watertaxi.

meer info

Bonus 5: Cruise Terminal Rotterdam

ZAAL HUREN CRUISE TERMINAL ROTTERDAM

De Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade met een spectaculair uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam, biedt een indrukwekkende evenementenlocatie met een rijke historie. De 100 meter lange raampartij zorgt voor het mooiste uitzicht van de stad en maakt elke bijeenkomst een unieke ervaring. Met ruim 4000m2 aan vrij in te delen ruimte, hoge plafonds en veel daglicht is de Cruise Terminal geschikt voor diverse evenementen, van congressen en beurzen tot spetterende feesten. De locatie fungeerde ooit als vertrekpunt voor landverhuizers en is nu een icoon in Rotterdam. De mogelijkheden zijn veelzijdig, van strak en zakelijk tot kleurrijk en frivool. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, gala, netwerkevenement of promotiefeest, de Cruise Terminal biedt de ideale setting.

meer info

Bonus 6: Depot Boijmans Van Beuningen

ZAAL HUREN DEPOT BOIJMANS VAN BEUNINGEN

Depot Boijmans Van Beuningen, gelegen in het Museumpark 24 te Rotterdam, is 's werelds eerste publiek toegankelijke kunstdepot. Hier worden meer dan 151.000 kunstwerken tentoongesteld die in de afgelopen 173 jaar zijn verzameld en opgeslagen. Het depot biedt niet alleen een schitterend exterieur maar ook een spectaculair interieur, waar bezoekers in veertien depotruimten met vijf verschillende klimaten een indrukwekkende kunstcollectie kunnen ervaren. Op de zesde verdieping bevinden zich het restaurant Renilde en de evenementenruimte Coert, beide gelegen in een groene oase met een adembenemend uitzicht over de stad. Coert is afzonderlijk te boeken voor evenementen, maar de hele zesde etage kan ook exclusief worden gereserveerd, waardoor de capaciteit stijgt tot 300 gasten. Met een focus op duurzaamheid, biedt de eigen keukenbrigade van Renilde culinaire invulling met lokale en seizoensgebonden producten. Het depot, met zijn unieke mix van comfort, exclusiviteit, en duurzaamheid, biedt een bijzondere setting voor vergaderingen, borrels, diners en andere evenementen.

meer info

Bonus 7: Diergaarde Blijdorp

ZAAL HUREN DIERGAARDE BLIJDORP

Bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam worden evenementen een onvergetelijke ervaring. De sfeervolle locaties bieden bijzondere ontmoetingen, of je nu vergadert met uitzicht op haaien in de Haaienzaal, borrelt naast de leeuwen in de Poort van Azië of wandelt over de Savanne tijdens Blijdorp by Night. De aanwezigheid van dieren en gethematiseerde locaties voegt een uniek karakter toe aan elke gelegenheid. Of het nu gaat om een kleinschalig diner voor 20 personen of een groots evenement voor wel 10,000 personen, de diverse en unieke locaties bieden eindeloze mogelijkheden. Diergaarde Blijdorp streeft niet alleen naar uitmuntendheid in evenementenfaciliteiten, maar ook naar een leidende positie op het gebied van natuurbehoud en educatie. Ontdek de veelzijdigheid van deze locatie die geschikt is voor uiteenlopende evenementen, van bedrijfsfeesten en beurzen tot intieme vergaderingen en feestelijke diners.

meer info

Bonus 8: Dudok Aan De Maas

ZAAL HUREN DUDOK AAN DE MAAS

Dudok Aan De Maas, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, biedt als onderdeel van de Cruise Terminal Rotterdam een unieke evenementenlocatie met een iconische glazen pui en adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Voor zowel zakelijke als particuliere evenementen staat Dudok Aan De Maas bekend om haar culinaire invulling, variërend van rijkelijk belegde broodjes tot uitgebreide driegangendiners. De locatie, voorheen bekend als Café Rotterdam, beschikt over een industrieel karakter en is geschikt voor diverse gelegenheden, met de skyline van Rotterdam als perfecte achtergrond.

meer info

Bonus 9: Euromast

ZAAL HUREN EUROMAST

De Euromast in Rotterdam, gelegen aan Parkhaven 20, biedt niet alleen een iconisch uitzicht op de stad en de haven, maar is tevens een veelzijdige locatie voor diverse zakelijke evenementen. Met exclusief af te huren ruimtes op 100 meter hoogte, inclusief een Brasserie met adembenemend panorama, is de Euromast ideaal voor inspirerende bijeenkomsten, diners, borrels of knalfeesten. Duurzaamheid staat centraal met LED-verlichting, gescheiden afvalinzameling en seizoensgebonden catering. Technische faciliteiten en entertainmentopties maken het plaatje compleet, terwijl de bereikbaarheid per auto of watertaxi en de aanwezigheid van laadpalen voor elektrische auto's het organiseren van evenementen nog gemakkelijker maken.

meer info

Bonus 10: HAL4 aan de Maas

ZAAL HUREN HAL4 AAN DE MAAS

HAL4 aan de Maas, gelegen aan de Nieuwe Maas met een indrukwekkend uitzicht op de skyline, is een veelzijdige evenementenlocatie in Rotterdam. Deze industriële locatie, oorspronkelijk een machinewerkplaats, behoudt zijn karakter en biedt een all-inclusive ervaring, inclusief licht, geluid, meubilair, podium, kleedkamers en airconditioning. De Theater Zaal, geschikt voor congressen, diners en feesten tot 450 personen, is uitgerust met een vast podium, theaterlicht en projectieapparatuur. De Maas Lounge op de eerste etage biedt een prachtig uitzicht over de Maas en is geschikt voor evenementen tot 150 personen. HAL4 aan de Maas is goed bereikbaar, inclusief gratis parkeergelegenheid, en is ideaal voor bedrijfsfeesten, congressen, beurzen, borrels, brainstormsessies en meer.

meer info

Bonus 11: Heineken Gebouw Rotterdam

ZAAL HUREN HEINEKEN GEBOUW ROTTERDAM

Het Heineken Gebouw Rotterdam, gevestigd aan de Crooswijksesingel 50, is een markante en stijlvolle evenementenlocatie doordrenkt van de rijke geschiedenis van een van 's werelds meest bekende merken. Met 9 diverse ruimtes, waaronder The Office, The Boardroom, The Freddy, The Secret Bar, The Lab, The Worldbrand, The Family, The Walk-in discobar en een Koffiebar | Shop, biedt deze locatie een veelzijdige omgeving voor vergaderingen, presentaties, diners, brainstormsessies, en bedrijfs- of privéfeesten. Het Heineken Gebouw heeft niet alleen state-of-the-art vergaderfaciliteiten maar ook nostalgische elementen uit de begindagen van het biermerk. Het dakterras biedt een prachtig uitzicht op de stad Rotterdam. Duurzame en culinaire mogelijkheden zijn beschikbaar, inclusief lokale catering en seizoensgebonden opties. De locatie is goed bereikbaar per auto, watertaxi, en biedt parkeermogelijkheden.

meer info

Bonus 12: Hollywood Event Center

ZAAL HUREN HOLLYWOOD EVENT CENTER

Hollywood Event Center, gelegen aan het Cor Kieboomplein 513 in Rotterdam, biedt een uniek concept met ruim 4000 m2 aan leisure-activiteiten, horecagelegenheden en vergaderruimtes. Deze veelzijdige locatie is geschikt voor diverse evenementen, van bedrijfsfeesten tot vergaderingen en productlanceringen. Met moderne leisure-activiteiten, waaronder sim-racen, interactieve minigolf, escape rooms en meer, wordt entertainment gegarandeerd. Geniet van de Amerikaanse keuken in het film gethematiseerde Hollywood Café of de nieuwe Hollywood Sportsbar. De locatie beschikt over diverse loungehoeken, een cocktailbar en een groot podium voor artiesten en dj's. Voor zakelijke bijeenkomsten is er de RedBull Racing vergaderruimte, volledig ingericht als een pitbox van RedBull Racing.

meer info

Bonus 13: Hulstkamp Gebouw

ZAAL HUREN HULSTKAMP GEBOUW

Het Hulstkamp Gebouw, gelegen aan de oever van de Maas op het Noordereiland in Rotterdam, is een iconische en veelzijdige evenementenlocatie met een rijke geschiedenis. Dit historische rijksmonument, voorheen een distilleerderij en maritiem museum, biedt een tijdloze allure en flexibele ruimtes voor diverse zakelijke evenementen, zoals bedrijfsfeesten, presentaties en diners. Met vijf unieke zalen, variërend van chique en modern tot industrieel en historisch, is het Hulstkamp Gebouw in staat om zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen te faciliteren. De locatie, exclusief te huur, is rolstoeltoegankelijk en beschikt over gastronomisch niveau catering.

meer info

Bonus 14: Laurenskerk Rotterdam

ZAAL HUREN LAURENSKERK ROTTERDAM

De Laurenskerk in hartje centrum Rotterdam, tussen de Markthal en het Stadhuis, is een monumentaal middeleeuws gebouw dat geschiedenis ademt en de perfecte ambiance biedt voor diverse evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, congressen, diners, exposities, gala's, awardshows, netwerkevenementen of huwelijken, deze klassieke locatie kan het allemaal faciliteren. Met een capaciteit tot 2000 personen, rolstoeltoegankelijkheid en technische voorzieningen, waaronder een basis AV-set en professioneel licht, wordt uw evenement in de Laurenskerk onvergetelijk.

meer info

Bonus 15: Lommerrijk

ZAAL HUREN LOMMERRIJK

Lommerrijk, gelegen aan Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam, biedt een unieke locatie aan het water, ideaal voor diverse evenementen zoals vergaderingen, cursussen, trainingen, seminars, lezingen, borrels, diners en feesten. Met vijf sfeervolle zalen, waaronder de recent verbouwde bovenverdieping met mobiele wanden, kan Lommerrijk ruimte bieden aan 15 tot 350 personen. De locatie ligt aan de Bergse Plas in Hillegersberg, op slechts 5 minuten van snelweg A20, met gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's op het terrein. Tram 4 stopt voor de deur, en het station Rotterdam-Noord is op loopafstand. Lommerrijk biedt ook de mogelijkheid om zakelijke bijeenkomsten te combineren met buitenactiviteiten. Duurzaamheid is een focus, met onder andere een warmtepomp en recyclinginitiatieven. Met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en een prachtige ligging aan het water is Lommerrijk een ideale keuze voor diverse evenementen.

meer info

Bonus 16: Maassilo - Now&Wow Club

ZAAL HUREN MAASSILO - NOW&WOW CLUB

Maassilo, gelegen aan de Maashaven in Rotterdam, biedt een unieke evenementenlocatie in een voormalige graansilo uit 1910. Met 12 veelzijdige zalen, variërend in capaciteit van 50 tot 4000 personen, is het geschikt voor diverse evenementen. De Now&Wow Club op 40 meter hoogte biedt een adembenemend uitzicht op de skyline. Flexibele cateringopties, duurzaamheid, moderne technologie en diverse entertainmentmogelijkheden maken Maassilo een ideale keuze.

meer info

Bonus 17: Meet Tuesday

ZAAL HUREN MEET TUESDAY

Meet Tuesday op de 23e etage, recht tegenover het Centraal Station, biedt een inspirerende vergaderlocatie met een adembenemend uitzicht op de Rotterdamse skyline. De unieke zalen, ondersteund door diverse meetingtools, creëren een dynamische en plezierige vergaderervaring. Of het nu gaat om een vergadering, training, bedrijfsfeest of ander evenement, Meet Tuesday is de ideale locatie. Het ervaren team staat klaar om aan alle wensen te voldoen en een onvergetelijke ervaring te garanderen. Met diverse mogelijkheden voor lunch, diner en borrel, die op aanvraag tot in de late uren beschikbaar zijn, wordt elk evenement op deze locatie een succes. Neem contact op voor meer informatie en om specifieke wensen te bespreken.

meer info

Bonus 18: RDM Kantine

ZAAL HUREN <a href='https://www.rotterdamsballonnenbedrijf.nl/plaatsen/rdm'>RDM</a> KANTINE

RDM Kantine, gelegen op het historische terrein van het voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM), biedt een unieke evenementenlocatie in het hart van de haven van Rotterdam aan de Heijplaatstraat 3. Deze voormalige kantine, ooit het trefpunt voor havenarbeiders, is nu een inspirerende omgeving met een ruime zaal, hoge plafonds en authentieke details. De locatie is ideaal voor diverse evenementen, waaronder presentaties, workshops, borrels, en diners. De RDM Kantine beschikt over twee ruimtes die, door grote glazen schuifdeuren te openen, kunnen worden samengevoegd om de capaciteit te vergroten tot 200 personen. Het terras en de buitenruimtes dragen bij aan de veelzijdigheid van de locatie. De Kantine is rolstoeltoegankelijk en biedt faciliteiten zoals lokale catering en mogelijkheden voor barbecue en privé-dining. Met een industriële en minimalistische stijl is de RDM Kantine een uitstekende keuze voor bedrijfsfeesten, borrels, brainstormsessies, diners, exposities, feesten, en kick-off evenementen.

meer info

Bonus 19: RDM Next

ZAAL HUREN <a href='https://www.rotterdamsballonnenbedrijf.nl/plaatsen/rdm'>RDM</a> NEXT

RDM Next, gelegen aan Scheepsbouwweg 8, 3089JW Rotterdam, is een innovatief bedrijf dat organisaties helpt bij het versnellen en verbeteren van innovaties. Ze bieden workshops, begeleiding en advies op het gebied van techniek en innovatie. RDM Next heeft twee locaties op de RDM in Rotterdam, namelijk De Loft en het congrescentrum, die gehuurd kunnen worden voor congressen, vergaderingen en (online) evenementen. De ruimtes zijn geschikt voor diverse doeleinden, waaronder 1-op-1 sessies, bedrijfsfeesten, bedrijfsfestivals, beurzen, borrels, brainstormsessies, brunches en ceremonies. De faciliteiten zijn inclusief een lift, rolstoeltoegankelijkheid, culinaire opties zoals barbecue en private dining, duurzaamheidsinitiatieven zoals elektrische oplaadpalen en zonnepanelen, technische voorzieningen zoals een basis AV-set en glasvezelinternet, en entertainmentmogelijkheden zoals live muziek en een podium.

meer info

Bonus 20: Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC)

ZAAL HUREN ROTTERDAM AHOY CONVENTION CENTRE (RACC)

Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) in Rotterdam, gelegen aan Ahoyweg 10, is niet alleen bekend als podium voor wereldsterren en grote beurzen, maar herbergt tevens een state-of-the-art congrescentrum. Met 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) voor maximaal 4.400 personen, en meer dan 90.000 m2 aan flexibele ruimtes, biedt RACC een veelzijdige locatie voor diverse evenementen. Duurzaamheid staat centraal, ondersteund door 5200 zonnepanelen en diverse milieuvriendelijke initiatieven. Goed bereikbaar en geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, van 1-op-1 sessies tot grootschalige bedrijfsfeesten en congressen.

meer info

Bonus 21: Schiecentrale Events

ZAAL HUREN SCHIECENTRALE EVENTS

Schiecentrale Events, gelegen in het Lloydkwartier te Rotterdam aan de voet van de Euromast, biedt een unieke evenementenlocatie in de voormalige energiecentrale die ooit de Rotterdamse haven van elektriciteit voorzag. Met een capaciteit voor 50-1000 personen en een huiselijke en industriële stijl, is de locatie ideaal voor diverse evenementen zoals congressen, vergaderingen, presentaties en diners. De faciliteiten omvatten een lift op alle verdiepingen, rolstoeltoegankelijkheid, lokale catering, duurzaamheidsinitiatieven, en een scala aan technische en entertainmentopties. Locatiemanager Arno Minderhoud staat klaar om te assisteren bij vragen en boekingen, waardoor Schiecentrale Events een veelzijdige en gastvrije keuze is voor diverse gelegenheden.

meer info

Bonus 22: Sparta Stadion 'Het Kasteel'

ZAAL HUREN SPARTA STADION 'HET KASTEEL'

Sparta Stadion 'Het Kasteel' is een unieke locatie midden in Rotterdam met een industriële en authentieke uitstraling. In het Hoofdgebouw biedt de Jupiler Lounge plaats aan 250 personen in theateropstelling, terwijl Het Kasteel met haar Ridderzaal een sfeervolle locatie is voor plenaire sessies tot 100 personen. Het stadion biedt een ultieme stadionbeleving met diverse zalen, waaronder de Bestuurskamer, Perskamer en skyboxen, perfect voor subsessies en workshops. Daarnaast is er de mogelijkheid voor unieke outdoor presentaties op de tribunes met ruimte voor meer dan 10.000 zitplaatsen en een groot speelveld, geschikt voor zakelijke evenementen en feesten. Met unieke kleine en ruime zalen, een veelzijdige locatie en goede bereikbaarheid, zorgen we ervoor dat jouw evenement scoort. Van de Brasserie tot de Ridderzaal bieden we veelzijdige ruimtes voor diverse soorten bijeenkomsten.

meer info

Bonus 23: SPAZIO

ZAAL HUREN SPAZIO

SPAZIO | American Italian, gelegen aan Malpensabaan 3, 3045AL Rotterdam, is een unieke en stijlvolle evenementenlocatie nabij Rotterdam-The Hague Airport. Met een warme huiskamersfeer biedt SPAZIO ruimte voor diverse gelegenheden, van bedrijfsfeesten tot vergaderingen. De locatie, strategisch gelegen bij de A20 en A13, beschikt over een Restaurant/Bar, Terras, Boardrooms, Multi Purpose Zalen, en een groot buitenterrein. SPAZIO combineert Italiaanse tradities met Amerikaanse invloeden, focust op duurzaamheid en biedt maatwerk voor evenementen tot 2000 personen, met gratis parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid per auto, metro en bus.

meer info

Bonus 24: Spido

ZAAL HUREN SPIDO

Koninklijke Spido BV, gevestigd aan Willemsplein 85, 3000 AV Rotterdam, biedt een unieke evenementenlocatie op het water. Met een veelzijdige vloot van luxe passagiersschepen, is Spido geschikt voor diverse bijeenkomsten, variërend van productpresentaties tot bedrijfsfeesten. Het culinaire aspect wordt verzorgd door vakbekwame medewerkers, en entertainment varieert van live-muziek aan boord tot het bezoeken van theatervoorstellingen. De schepen zijn nieuw en modern, bieden comfort en kunnen ook elders als gastheer fungeren. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, inclusief P+R mogelijkheden. Spido staat voor kwaliteit, maatwerk, en een heldere koers.

meer info

Bonus 25: Square '47

ZAAL HUREN SQUARE '47

Square '47, een modern en stijlvol restaurant in het hart van Rotterdam, biedt een unieke private dining room op de eerste verdieping. Met 50 comfortabele zitplaatsen, een eigen bar, een dakterras en een hoogwaardige beamer met scherm, is deze ruimte ideaal voor presentaties, productlanceringen en workshops. Het restaurant levert uitsluitend maatwerk en past zich aan de wensen van elke groep aan, zonder standaardpakketten. De private dining room is zeven dagen per week beschikbaar voor zakelijke meetings, lunch, borrel en diner. Voor grotere gezelschappen bestaat de mogelijkheid om het gehele restaurant te boeken. Geniet van de luxe menukaart en de culinaire mogelijkheden, waaronder gastronomisch dineren en barbecue-opties. Duurzaamheid staat centraal, met gescheiden inzameling van afval en seizoensgebonden catering. Technische faciliteiten zoals AV-specialisten, glasvezelinternet en professionele verlichting zijn beschikbaar.

meer info

Bonus 26: The Sandbox Rotterdam

ZAAL HUREN THE SANDBOX ROTTERDAM

The Sandbox Rotterdam, gevestigd in Little C, biedt een veelzijdige en creatieve ruimte die zich aanpast aan verschillende behoeften en plaats biedt aan 1-45 personen met een modern, rustig en licht interieur. Verdeeld in de keuken/lounge, de Standard-vergaderruimte en de Creative-vergaderruimte, gescheiden door geluidsdichte glazen wanden, kan de dynamische indeling worden aangepast aan verschillende opstellingen. De faciliteit omvat onder andere razendsnel wifi, een Samsung Flip digitaal whiteboard, een fysiek whiteboard, een uitgebreide toolkit, kwaliteitsdranken en snacks. Extra diensten zoals catering, event hosting, digitale vergaderingen, lockers en exclusieve boekingen zijn beschikbaar. The Sandbox is rolstoeltoegankelijk, heeft handige parkeergelegenheid en is geschikt voor diverse evenementen zoals teamdagen, brainstormsessies, vergaderingen, workshops en meer.

meer info

Bonus 27: The Villy | Terraced Tower

ZAAL HUREN THE VILLY | TERRACED TOWER

The Villy Terraced Tower, gelegen aan Boompjes 60, 3011XC Rotterdam, biedt een veelzijdige en inspirerende omgeving in het bruisende hart van de stad. Deze dorpslocatie is ideaal voor diverse zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen, workshops, lunches, presentaties, en borrels. Met goed uitgeruste ruimtes, waaronder een ruim restaurant, creëert The Villy de perfecte balans tussen werk en ontspanning. De locatie is exclusief te huur, rolstoeltoegankelijk, en biedt diverse faciliteiten zoals een terras, restaurant, en technologische voorzieningen. Duurzaamheid staat centraal, en het gastvrije team staat klaar om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

meer info

Bonus 28: Theater Rotterdam

ZAAL HUREN THEATER ROTTERDAM

Theater Rotterdam verwelkomt u op twee unieke locaties: TR25 - Locatie Schouwburg, gelegen in het culturele hart van Rotterdam, biedt eigentijdse ruimtes voor zowel intieme als grootschalige evenementen met hoogwaardige technische faciliteiten en duurzame uitstraling. TR8 - William Boothlaan, gehuisvest in het historische voormalige Ro Theater, biedt een artistieke omgeving met een intiem karakter, een zaal voor 250 personen en twee studio's. Beide locaties garanderen een full-service aanpak met ontzorging, professionele publieksservice, catering door Café Restaurant Floor, en technische ondersteuning door gespecialiseerde theatertechnici, waarbij duurzaamheid centraal staat en alle opbrengsten bijdragen aan de groei van het theater en de culturele sector.

meer info

Bonus 29: Theater Zuidplein

ZAAL HUREN THEATER ZUIDPLEIN

Theater Zuidplein, gelegen aan de Gooilandsingel 95 in Rotterdam, is niet alleen een locatie maar een onvergetelijke ervaring. Het fungeert als een culturele hotspot in het hart van Rotterdam-Zuid, waar inspiratie, verrassing en verbinding centraal staan. Bij binnenkomst word je begroet door een uniek lichtspel in de hal, veroorzaakt door de bijzondere gevel. De centrale hal, ook wel de huiskamer van Rotterdam Zuid genoemd, is een levendige ruimte waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen voor diverse activiteiten. Met zeven verschillende ruimtes is het theater veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende evenementen, van een-op-een sessies tot bedrijfsfeesten, festivals en ceremonies. Moderne faciliteiten, zoals een lift, rolstoeltoegankelijke gebieden en diverse cateringopties, dragen bij aan de veelzijdigheid van de locatie. Duurzaamheidsinitiatieven, waaronder LED-verlichting, een groen dak en afval scheiden, onderstrepen het milieuvriendelijke karakter van de locatie.

meer info

Bonus 30: Trattoria Sophia

ZAAL HUREN TRATTORIA SOPHIA

Trattoria Sophia, gelegen in Rotterdam-West, biedt een authentieke Italiaanse culinaire ervaring in een gemoedelijke sfeer. Met aandacht voor versheid, eenvoud en liefde serveert het restaurant heerlijke gerechten voor lunch en diner. De twee zalen en het dakterras zijn flexibel inzetbaar voor diverse gelegenheden, waaronder vergaderingen, borrels, diners, en exposities. Rolstoeltoegankelijk en voorzien van moderne faciliteiten, belichaamt Trattoria Sophia duurzaamheid door voedselverspilling tegen te gaan.

meer info

Bonus 31: Van Nelle Fabriek

ZAAL HUREN VAN NELLE FABRIEK

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam biedt een historische en industriële setting voor eigentijdse evenementen. Met meer dan 10.000 m2 aan ruimte is de locatie geschikt voor bedrijfsevenementen, beurzen, vergaderingen, feesten en congressen met capaciteit voor 16 tot 7.000 personen. De nostalgische zalen zijn uitgerust met modern meubilair, geavanceerde technologie en snelle WiFi. Of je nu een bedrijfsfeest, beurs, congres of diner organiseert, de Van Nelle Fabriek biedt een veelzijdige omgeving met moderne voorzieningen. De locatie is rolstoeltoegankelijk en biedt cateringmogelijkheden, inclusief barbecue en foodtrucks. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met LED-verlichting en gescheiden inzameling van afval. Basis AV-set en bekabeld internet zijn beschikbaar, evenals de mogelijkheid voor eigen catering. De Van Nelle Fabriek ligt aan het water, nabij de snelweg, en is bereikbaar per auto, watertaxi en heeft parkeermogelijkheden. Huisdieren zijn toegestaan, en er zijn laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar.

meer info

Bonus 32: Wereldmuseum Rotterdam

ZAAL HUREN WERELDMUSEUM ROTTERDAM

Wereldmuseum Rotterdam, gelegen aan de Willemskade, is niet alleen een boeiend museum met indrukwekkende tentoonstellingen en activiteiten die de diversiteit van meer dan 170 culturen in Rotterdam weerspiegelen, maar tevens een unieke evenementenlocatie. De drie zalen, doordrenkt van Rotterdamse historie, bieden moderne faciliteiten en een veelzijdige inrichting. Of het nu gaat om een intieme vergadering in de Elie van Rijckevorselzaal, een groots congres of feest in de Balzaal, of een combinatie met de Salon, het Wereldmuseum creëert een atmosfeer waar Rotterdamse historie en een eigentijdse setting samenkomen. Het culinaire team, geïnspireerd door de diverse stad, biedt gastronomische hoogstandjes op maat voor evenementen tot 450 personen. Met een centrale ligging, goede bereikbaarheid en een missie om wereldburgerschap te inspireren, draagt het Wereldmuseum bij aan maatschappelijke doelen met opbrengsten bestemd voor tentoonstellingen, educatie en activiteiten.

meer info

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

zaal huren hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad