Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Onderzeebootloods

(4.5/5)
 • RDM-straat 3089, Rotterdam [Kaart]
 • https://www.rdmrotterdam.nl
  Uw link hier?
 • Parking Europoint (1.62 km.)
 • Marconiplein (1.83 km.)
 • Marconiplein Rotterdam (1.82 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (4.48 km.)
 • RDM / Heijplaat (0.21 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Onderzeebootloods en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als RDM, Drijvend Paviljoen, Stadshaven Brouwerij, Delfshaven, bevinden zich op slechts 0.8 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel 3.26 km
Euromast 3.32 km
Supernova Hotel 3.58 km
SS Rotterdam 3.69 km
Morgan and Mees 3.70 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Courzand 0.62 km
Soif 2.36 km
Verhip 2.81 km
Restaurant Goud 2.88 km
Vliegveld 3.01 km
Onderzeebootloods

 

Inhoudsopgave

 1. Zaal huren
 2. Foto's
 3. Reviews
 4. FAQ
De RDM Onderzeebootloods in Rotterdam, gelegen in de bruisende Stadshavens, biedt een unieke en industriële setting voor het organiseren van diverse feesten en evenementen. Met een oppervlakte van maar liefst 4.280 vierkante meter en de mogelijkheid om tot 5.000 bezoekers te ontvangen, is deze locatie ideaal voor grootschalige bijeenkomsten.

Vroeger diende de Onderzeebootloods als lanceerplaats voor onderzeeërs, maar tegenwoordig is het een veelzijdige evenementenlocatie die inspiratie biedt voor uiteenlopende zakelijke en culturele gelegenheden. Van dancefeesten tot beurzen en diners, de combinatie van historie, haven, industrie en innovatie zorgt voor een unieke sfeer die elk evenement memorabel maakt.

Als toevoeging aan de bijzondere ambiance van de Onderzeebootloods kunnen ballondecoraties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf een extra feestelijke touch geven aan het evenement. Of het nu gaat om kleurrijke boeketten, opvallende bogen of unieke creaties die passen bij het thema van het feest, de ballonnen voegen een speels en levendig element toe aan de industriële omgeving van de loods.

Met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving en een uitstekende bereikbaarheid per auto, is de RDM Onderzeebootloods gemakkelijk te vinden voor zowel gasten als leveranciers. Bovendien biedt de centrale ligging, direct aan de Nieuwe Maas, een prachtig uitzicht over het water en een verrassend dichtbij gevoel ten opzichte van de stad Rotterdam.

Kortom, voor wie op zoek is naar een unieke en inspirerende locatie voor het organiseren van een onvergetelijk feest of evenement, is de RDM Onderzeebootloods de ideale keuze. Met zijn rauwe en industriële karakter, moderne faciliteiten en mogelijkheden voor creatieve inrichting, staat deze locatie garant voor een geslaagde en memorabele bijeenkomst. En met de toevoeging van feestelijke ballondecoraties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf wordt het evenement helemaal compleet.

 

Zaal huren

De RDM Onderzeebootloods in Rotterdam, gelegen in de haven, biedt een unieke industriële feestlocatie met een rijke geschiedenis. De loods behoudt zijn rauwe en industriële uitstraling met een hoog plafond van bijna 20 meter en zichtbare historische elementen zoals roestige plekken en zware balken. Het enorme glazen raam van 250m² verbindt het evenement met de bruisende haven. Met een oppervlakte van ongeveer 4.280 m² en flexibele inrichtingsmogelijkheden biedt deze locatie plaats aan maximaal 5.000 bezoekers. Bovendien kunnen bezoekers per schip arriveren, wat de ervaring nog indrukwekkender maakt. Of je nu een personeelsfeest, jubileum, bedrijfsevenement of themafeest organiseert, de RDM Onderzeebootloods biedt een inspirerende setting voor een geslaagd evenement. Neem contact op met Leukefeesten.nl voor professionele ondersteuning bij het organiseren van je evenement.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Onderzeebootloods, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Onderzeebootloods

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Onderzeebootloods. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Onderzeebootloods

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Onderzeebootloods. Plan je binnenkort een event bij Onderzeebootloods en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Bedrukt Deltalinqs Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Deltalinqs Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Onderzeebootloods of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Onderzeebootloods zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.