Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Onderzeebootloods

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Onderzeebootloods en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als RDM, Drijvend Paviljoen, Stadshaven Brouwerij, Delfshaven, bevinden zich op slechts 0.8 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 3.26 km
Euromast 3.32 km
Supernova Hotel 3.58 km
SS Rotterdam 3.69 km
van der Valk 3.73 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Courzand 0.62 km
Soif 2.36 km
Verhip 2.81 km
Restaurant Goud 2.88 km
Vliegveld 3.01 km
Onderzeebootloods

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
De Onderzeebootloods in Rotterdam is een unieke en industriële locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Deze voormalige loods, die ooit diende als thuishaven voor onderzeeërs, ademt nog steeds de historische sfeer uit. Met zijn ruime opzet, hoge plafonds en rauwe karakter biedt de Onderzeebootloods een bijzondere setting voor jouw speciale gelegenheid.

Eén van de Zalen in de Onderzeebootloods is een indrukwekkende ruimte waar je jouw feest tot leven kunt brengen. Met zijn uitgestrekte oppervlakte en stoere uitstraling biedt deze zaal talloze mogelijkheden voor creatieve inrichtingen en thematische decoraties. Of je nu een jubileumfeest, een productpresentatie of een galadiner organiseert, deze zaal kan worden getransformeerd naar jouw wensen en creëert een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

En wat is een feest zonder ballonnen? Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat klaar om jouw evenement in de Onderzeebootloods nog feestelijker te maken met hun prachtige ballondecoraties. Of je nu op zoek bent naar imposante ballonpilaren die de entree markeren, elegante ballonbogen die de dansvloer omlijsten of kleurrijke balloninstallaties die de ruimte transformeren, het team van het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Stel je voor: je betreedt de zaal van de Onderzeebootloods en wordt verwelkomd door een adembenemende ballonnenboog die de entree siert. Terwijl je verder de ruimte verkent, zie je opvallende ballonpilaren die een feestelijke sfeer creëren. De dansvloer is omringd door kleurrijke ballonbogen die een magisch tintje aan de ambiance geven. De tafels zijn gedecoreerd met elegante balloncenterpieces die een speelse touch toevoegen aan de setting. De ballondecoraties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn niet alleen visueel verbluffend, maar zorgen ook voor een feestelijke en uitnodigende atmosfeer waarin jouw gasten zich direct thuis zullen voelen.

Dus, als je een feest of evenement organiseert in de Onderzeebootloods, vertrouw dan op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de perfecte ballondecoraties te verzorgen. Hun ervaren team zal met jou samenwerken om de ideale ballonarrangementen te creëren die passen bij het thema, de kleuren en de sfeer van jouw evenement. Met hun oog voor detail en vakmanschap zorgen ze ervoor dat jouw feest in de Onderzeebootloods een unieke en adembenemende ervaring wordt die nog lang in de herinnering van jouw gasten zal voortleven.

 

Zaal huren

De RDM Onderzeebootloods in Rotterdam, gelegen in de haven, biedt een unieke industriële feestlocatie met een rijke geschiedenis. De loods behoudt zijn rauwe en industriële uitstraling met een hoog plafond van bijna 20 meter en zichtbare historische elementen zoals roestige plekken en zware balken. Het enorme glazen raam van 250m² verbindt het evenement met de bruisende haven. Met een oppervlakte van ongeveer 4.280 m² en flexibele inrichtingsmogelijkheden biedt deze locatie plaats aan maximaal 5.000 bezoekers. Bovendien kunnen bezoekers per schip arriveren, wat de ervaring nog indrukwekkender maakt. Of je nu een personeelsfeest, jubileum, bedrijfsevenement of themafeest organiseert, de RDM Onderzeebootloods biedt een inspirerende setting voor een geslaagd evenement. Neem contact op met Leukefeesten.nl voor professionele ondersteuning bij het organiseren van je evenement.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Onderzeebootloods, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Onderzeebootloods

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Onderzeebootloods. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Wessel Bottenberg
Wessel Bottenberg 08-11-2023
Voor een groot studentenfeest mochten wij een tent opbouwen binnenin de onderzeebootloods. Het was een grote verassing voor de studenten. De grote schuifdeur ging halverwege het feest open en de tent stond direct bomvol. Gaaf om hier te mogen werken. Geweldige locatie en alles piekfijn geregeld. Hopelijk tot snel.

 

Niels de Zwarte
Niels de Zwarte 11-02-2023
Goede ligging als je met de auto komt, lekker groot en weer eens wat anders. Maar... Voor concerten niet heel geschikt waar ik er voor was, de akoestiek is dan erbarmelijk. Dus de 3 sterren zijn voor die ervaring, wellicht voor andere feesten prima (maar ook dan vraag ik me wel af hoe de akoestiek is...)

 

Eline
Eline 07-10-2023
Techno festival voor de liefhebbers. Ruim opgezet, gratis parkeren maar wel heel druk.

 

Kees van Maastricht
Kees van Maastricht 06-11-2023
Leuke feest/party gelegenheid. Sommige hoogteverschillen zijn beetje trikkie als je zit. Goed opletten bij het opstaan. Voldoende beveiliging en EHBO aanwezig verder. Garderobe werkte prima, de 2 bars gingen ook goed.

 

Constantijn Talens
Constantijn Talens 13-02-2023
Prachtige locatie, ademt echt een geweldige sfeer, maar helaas echt beroerd geluid. Het galmt ondanks de kleden/doeken die aan het plafond hingen. Achter in de zaal hoorde je het geluid van de zaal er achter Locatie is goed te bereiken en waar zie je dat nog: gratis parkeren. Qua voedsel vond ik het prima: voor elk wat wils: vlees en vega en natuurlijk ook gewoon friet. Ik zou eigenlijk 4,5 sterren willen geven maar door het geluid toch maar 3

 

 

meer Reviews

 

Foto's Onderzeebootloods

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Onderzeebootloods. Plan je binnenkort een event bij Onderzeebootloods en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Bedrukt Deltalinqs Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Deltalinqs Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Onderzeebootloods of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Onderzeebootloods zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.