Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Onderzeebootloods Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Onderzeebootloods Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Onderzeebootloods Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Onderzeebootloods! Wat te zien en doen bij Onderzeebootloods Rotterdam.

Onderzeebootloods Rotterdam is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Onderzeebootloods, RDM, Drijvend Paviljoen, Delfshaven, Sparta, bevinden zich op slechts 1.1 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Onderzeebootloods Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Onderzeebootloods Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Onderzeebootloods Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Onderzeebootloods Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Onderzeebootloods Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Onderzeebootloods Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Onderzeebootloods kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Onderzeebootloods Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Onderzeebootloods  
Courzand 0.62 km website
Soif 2.36 km website
Eetcafe Verhip 2.82 km website
Restaurant Goud 2.88 km website
Chinese Boot 3.27 km website

 

Foto's Onderzeebootloods Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Onderzeebootloods. Plan je binnenkort een event bij Onderzeebootloods en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Balloondrop Bedrijfsfeest XXIe Lustrum Laurentius RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Deltalinqs RDM Onderzeebootloods Rotterdam

Onderzeebootloods

De Onderzeebootloods is een vroegere loods van de RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij) en is direct aan de Nieuwe Maas gelegen, midden in het havengebied op de Heijplaat in Rotterdam. Vroeger rolde hier onderzeers van de helling maar nu is het een unieke en industrile evenementenlocatie met ruimte voor evenementen tot 5000 bezoekers. De ruimtes in de loods hebben een totaal oppervlakte van 4.280m2. Achter de loods is een parkeerplaats voor 900 auto's en met de Spido, Waterbus en Watertaxi biedt de RDM voldoende mogelijkheden voor het snel en efficint vervoeren van grotere groepen over het water.

Zaal Huren

De Onderzeebootloods heeft 3 sfeervolle ruimtes met een industriel karakter, een indrukwekkend hoog stalen plafond en de glazen pui biedt een schitterend uitzicht op de haven van Rotterdam. Hal Oost heeft een oppervlakte van met 1510 m2, Hal midden voor heeft een oppervlakte van 1230 m2 en Hal midden achter heeft een oppervlakte van 540 m2. De zalen zijn voorzien van flexibele wanden, een bar en een kleedkamer.

De Rotterdamse Ahoy is verantwoordelijk voor de exploitatie van de Onderzeebootloods van de RDM en doet dat onder de naam RDM Events.

 

Zalenoverzicht

Hieronder een overzicht van het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

 

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
RDM Onderzeebootloods - - - - - 5000 - - - - - - -

 

 

Parkeren nabij Onderzeebootloods

Parkeren nabij Onderzeebootloods kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Onderzeebootloods is Parking Europoint. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 1.62 km bij Onderzeebootloods vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Pernis (3.03 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Onderzeebootloods met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   RDM-straat 3089, Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Parking Europoint (1.62 km.)
Metrostation    Marconiplein (1.83 km.)
Tramhalte    Marconiplein Rotterdam (1.82 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (4.48 km.)
Steiger Watertaxi   RDM / Heijplaat (0.21 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Onderzeebootloods Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.