Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Mood Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Mood Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Mood Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Mood! Wat te zien en doen bij Mood Rotterdam.

Mood Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Lantarenvenster, Hotel New York, Vertical City De Rotterdam, Fenix Food Factory, Nieuwe Luxor, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Mood Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Mood Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Mood Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Mood Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Mood Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Mood Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Mood kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Mood Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Mood  
Mood 0.00 km website
By Ami 0.17 km website
Dudok aan de Maas 0.20 km website
Aqua Asia 0.20 km website
Fenix Food Factory 0.34 km website

 

Foto's Mood Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Mood. Plan je binnenkort een event bij Mood en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

 

Parkeren nabij Mood

Parkeren nabij Mood kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Mood is World Port Center (WPC). Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.15 km bij Mood vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (3.35 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Mood met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Otto Reuchlinweg 999, 3072 MD Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   World Port Center (WPC) (0.15 km.)
Metrostation    Wilhelminaplein (0.48 km.)
Tramhalte    Wilhelminaplein Rotterdam (0.42 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Zuid (1.58 km.)
Steiger Watertaxi   Hotel New York (0.25 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Mood Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.