- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

De 41 Beste Sushi Restaurants in Rotterdam
© artursafronovvvv

De 41 Beste Sushi Restaurants in Rotterdam

door Marcel, 21 december 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Ontdek de culinaire parels van Rotterdam met onze samengestelde lijst van de 40 lekkerste sushi restaurants in de stad. Van sfeervolle eetcafés tot high-end eetgelegenheden, deze selectie biedt een breed scala aan sushi-ervaringen voor fijnproevers. Laat je verwennen door de meest verse ingrediënten, kunstzinnige presentaties en authentieke smaken die de Rotterdamse sushi-scene te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar traditionele nigiri, creatieve maki-rollen of andere Aziatische lekkernijen, deze lijst neemt je mee op een culinaire reis door de diverse wereld van sushi in Rotterdam. Laat je smaakpapillen genieten van de meesterlijke bereidingen en ontdek waarom Rotterdam de ultieme bestemming is voor sushi-liefhebbers.

Aqua Asia Club

Aqua Asia Club, gelegen in De Rotterdam, biedt een verfijnde culinaire ervaring met een prachtig uitzicht op de rivier en de Erasmusbrug. Het restaurant, dat zowel een loungegedeelte als een eetgedeelte heeft, is ideaal voor zowel lunch als diner, evenals ontspannen loungen en zakelijke bijeenkomsten. Het moderne interieur, in harmonie met het gebouw, kenmerkt zich door overheersende bruine en blauwe tinten, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Aqua Asia Club onderscheidt zich door het aanbieden van Aziatische fine dining, waarbij de basis ligt in de Japanse keuken. Het menu is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde wijn- en spijscombinaties.

naar Sushi restaurant

Shiki Sushi & Lounge

Shiki Sushi Rotterdam belooft een unieke ervaring op een verrassende locatie. Bij binnenkomst in de entree begint een buitengewone reis, waar dynamiek, innovatie, sfeer en stijl de kern vormen. Dit concept, ontwikkeld door gedurfde horecaprofessionals, straalt een eigen identiteit uit en staat garant voor een bijzondere beleving in de wereld van culinaire concepten.

naar Sushi restaurant

Japanese Cuisine Yama

In Japan, het thuisland van Yama, is er een spreekwoord afkomstig van de Japanse theeceremonie genaamd 'Ichi-go ichi-e', wat zich vertaalt naar 'elk moment is altijd eenmalig'. Wij koesteren dit begrip, aangezien het onze persoonlijke filosofie weerspiegelt ten opzichte van de Japanse keuken. We streven ernaar onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden om onze keuken te ontmoeten en te proeven. De maaltijden in ons restaurant worden persoonlijk gecreëerd door chef-kok Hiroaki Yamamoto. Bij Yama willen we u vermaken met onze prachtige en heerlijke Japanse gerechten, waarbij de bijzondere wereld gecreëerd door onze chefs een lust voor het oog zal zijn. We hopen dat u zult genieten van onze rijke seizoensgerechten, bereid met lokaal verkregen ingrediënten in Nederland.

naar Sushi restaurant

MISO SUSHI PLAZA

Onlangs geopend in het hart van Rotterdam is MISO SUSHI, een plek waar gasten kunnen genieten van lunch, diner en wijn met het beste uit Japan en andere Aziatische landen tegen een vaste prijs per persoon. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, en er wordt dagelijks verse waar beloofd. Neem een kijkje op het menu en ontdek de opwindende specialiteiten.

naar Sushi restaurant

Mori Sushi Bar

Geïnspireerd door de Japanse traditie, gedreven door precisie en uitgevoerd door vakmensen, introduceert Mori een eetervaring gebaseerd op het maximaliseren van smaak, textuur en balans. Met een focus op kwaliteit en eenvoud zal het koken van de gerechten simpel en natuurlijk zijn. Door Japanse en Europese invloeden te combineren, worden klassieke gerechten opnieuw bedacht en ontstaan gedurfde nieuwe smaakavonturen. Trouw aan onze belofte van de hoogste versheid en seizoensgebondenheid, zullen onze chefs putten uit de beste ingrediënten die op die dag beschikbaar zijn, waarbij lokale en internationale producten worden gecombineerd voor de best mogelijke ervaring, met nauwgezette aandacht voor presentatie, balans en smaak. Kleine details doen ertoe! Mori's missie is en blijft mensen een subtiele aanraking van de Japanse traditie te bieden, met oog op de toekomst, via een meeslepende culinaire ervaring.

naar Sushi restaurant

iYUMi

iYUMi is een authentiek Aziatisch sushi restaurant gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam, tegenover metrohalte Beurs. Exclusiviteit en verwennerij vormen het uitgangspunt. Voor de sushi en overige gerechten worden dagverse ingrediënten van topkwaliteit gebruikt, waarbij de sushi pas bereid wordt wanneer er een bestelling is geplaatst - verser dan dat wordt het niet! Laat de smaakpupillen verrassen met iYUMi’s zelf samengestelde ‘Specialty dishes’, geniet van eigenzinnige maar overheerlijke Bentoboxen en super verse sushi rolls. Afhalen, online bestellen of bij iYUMi lunchen of dineren is allemaal mogelijk!

naar Sushi restaurant

Restaurant Azura

RESTAURANT AZURA verwelkomt gasten om de authentieke Aziatische keuken te ontdekken. De ingrediënten worden gevonden in alle hoeken van de rijke Aziatische culinaire traditie, waarbij ook inspiratie wordt geput uit andere continenten. Hier worden authentieke en vernieuwende gerechten op een moderne manier geserveerd.

naar Sushi restaurant

Restaurant Three

Restaurant Three biedt haar gasten een unieke ervaring van de hedendaagse Aziatische keuken. De diverse opties van moderne Aziatische gerechten op het menu zorgen ervoor dat alle gasten genoeg keuzes hebben voor een heerlijk diner. De keuken van Three heeft 3 dinerstijlen: Aziatische gerechten, sushi en Robatayaki. De Robata is een soort grill waar het koken op lage temperatuur op houtskool gebeurt, wat het eten een karakteristieke smaak geeft. Het getal Three, 'san', is een geluksgetal in Japan en symboliseert harmonie en eenheid. Het brengt balans en heeft een magische kracht, en in China staat het voor heiligheid, loyaliteit, respect en verfijning. Three wordt gebruikt wanneer men een geheel, compleetheid of een cirkel wil creëren.

naar Sushi restaurant

Restaurant Mood Rotterdam

MOOD Club Rotterdam is dé plek voor een complete avond uit! Bij Mood Club zijn de mogelijkheden eindeloos. Gasten kunnen genieten van een voortreffelijk gangendiner, hun verjaardag vieren met een DJ, een zakelijke vergadering organiseren, een bedrijfsborrel houden, een babyshower vieren of zelfs een onvergetelijke bruiloft beleven. Restaurant Mood Rotterdam wordt sterk aanbevolen en staat bekend als een sushi- en sashimirestaurant met een stijlvol interieur dat perfect aansluit bij het heerlijke eten, waaronder verse oesters, zeevruchtengerechten, gevogelte, vleesgerechten en vegetarische opties.

naar Sushi restaurant

Shabu Shabu Rotterdam Centrum

Heeft men zin in heerlijke verse sushi? Dan is SHABU SHABU in Rotterdam Centrum de juiste bestemming. In dit sushi restaurant kan men genieten van de lekkerste sushi en warme gerechten van de grill. In het all you can eat restaurant dineert men in Aziatische sferen. Ontdek het unieke all you can taste menu voor een smaakvolle ervaring.

Sushi restaurant "Shabu Shabu" is a popular Japanese meal consisting of small pieces of rice with various ingredients that are often cooked on or between the rice. These ingredients are always fresh, with predominantly vegetables, eggs and (raw) seafood. You can enjoy this restaurant's extensive menu for 2.5 hours without limitation! Although the meal may seem massive, we personally love their choices in the menu and the many changing grill dishes.

naar Sushi restaurant

The Harbour Club Rotterdam

The Harbour Club Rotterdam opende haar deuren in 2010 in het voormalige 'Parkzicht', een bijna honderd jaar oude villa in een Rotterdams stadspark, nabij de Euromast. De ambiance van dit restaurant, dat veel wegheeft van 'The Boathouse Café' in het New Yorkse Central Park, is bijzonder en eigentijds gestyled. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten, met hoogstaande kookkunsten en een vleugje eigenwijsheid, maar met oog voor detail. Op zonnige dagen kunnen gasten ontspannen op het vernieuwde luxe terras, te midden van het groen van het park, waar zowel relaxen als zaken doen mogelijk is zonder de drukte van de stad. Voor wie op zoek is naar kwaliteit in een ontspannen omgeving, voelt zich direct thuis bij The Harbour Club Rotterdam.

naar Sushi restaurant

Sumo Markthal

Bij SUMO SUSHI ROTTERDAM MARKTHAL kan men een unieke eetervaring beleven in het kloppende hart van Rotterdam: de Markthal. In deze stadsparel bevinden zich diverse winkeltjes en kraampjes met elk hun eigen culinaire specialiteiten. Laat men zich onderdompelen in een wereld waar geuren, kleuren en smaken in perfecte balans samenkomen. Als men in Rotterdam wil genieten van de Japanse keuken, waar de sushi dagelijks vers wordt bereid, dan is dit restaurant in de Markthal the place to be. Sinds 2014 heeft SUMO SUSHI hier een eigen plekje met een prachtig terras in dit adembenemende gebouw. Voor elke liefhebber van lekker eten en unieke ervaringen is dit een must-visit.

naar Sushi restaurant

Kyatcha Blaak

Kyatcha Rotterdam, gevestigd in het bruisende Leuvehaven, is ontworpen met een ruim en kosmopolitisch eetgedeelte dat is gemaakt om intieme momenten te creëren en passie, romantiek en menselijke verbinding te inspireren. De levendige omgeving van Leuvehaven, met zijn centrale ligging in Rotterdam, blijkt de perfecte plek te zijn voor dit nieuwe restaurant. Gelegen in de sfeervolle omgeving van de haven en dicht bij de Erasmusbrug.

naar Sushi restaurant

Ono Rotterdam

Restaurant Ono, gelegen op de Kop van Zuid in de wereldhavenstad Rotterdam, wordt gekenmerkt door een creatieve en ambachtelijke keuken waarin Japanse technieken samenkomen met moderne Europese methoden en Cantonese invloeden van chef-kok Daniel. Het is dé plek voor een tongstrelende smaakbelevenis in een ongedwongen sfeer, waar gasten innovatieve creaties en vakmanschap kunnen ervaren.

naar Sushi restaurant

Happy Sushi

Make every day Happy bij Happy Sushi! Wie je ook bent of hoe je dag er ook uitziet, eindig je dag happy met een Happy Sushi-moment. Het team van Happy Sushi verwelkomt je graag in het Rotterdamse restaurant! De chefs bereiden ter plekke je favoriete gerechten en gebruiken daarvoor alleen de beste ingrediënten, zodat jij kunt genieten van de beste maki rolls, sushi bowls en heerlijke side dishes. Bij Happy Sushi houden ze ervan jou blij te maken en zorgen ervoor dat je dat voelt én proeft. Ben jij klaar voor Happy Sushi?

naar Sushi restaurant

1NUL8

Op een van de meest populaire straten van Rotterdam, de Meent, bevindt zich 1NUL8, gestart in 2012 als wijnbar. Inmiddels heeft 1NUL8 haar stempel gedrukt als volwaardig restaurant, dat in het weekend verandert in een club. Op het terras van 1NUL8 kan men gedurende de hele dag genieten van de lekkerste dranken en gerechten.

naar Sushi restaurant

Cafe In The City

Sophisticated. Sexy. Stoer. Voeg deze woorden samen en je krijgt Café in the City. Een trendy restaurantconcept gevestigd in het centrum van Rotterdam en Amsterdam. Café in the City biedt een dynamische en levendige ervaring die on-Nederlands is. De mix van een indrukwekkende menukaart, goede sfeer en uitstekende kwaliteit maken dit restaurant tot een unieke ervaring in plaats van een 'simpele' avond uit. Het concept richt zich dan ook op de doelgroep die lekker wil eten en daarna niet noodzakelijk naar huis wil gaan. Maar ook voor een (business)lunch of alleen een drankje is Café in the City zeven dagen per week 'your go-to restaurant'. Op de kaart zijn gerechten te vinden die gebaseerd zijn op de Aziatische keuken en worden volgens het 'shared dining'-principe geserveerd. Het kloppend hart van de keuken is de Japanse robata houtskoolgrill. Op 1.000° Celsius worden gerechten langzaam gegrild op houtskoolvuur. Sushi en Sashimi mogen uiteraard ook niet ontbreken. Vanachter de sushibar worden live zeven dagen per week het lekkerste en de meest verse fusion sushi bereid die je ooit zult eten. De Sashimi bowls zijn een ware lust voor het oog. Dungesneden plakjes rauwe en spartelverse vis worden gepresenteerd op bijzondere ijscreaties. Café in the City is geopend voor diner, maar is ook zeker het bezoeken waard tijdens de brunch en lunch.

naar Sushi restaurant

The Oyster Club

The Oyster Club is een restaurant waar je tegenwoordig nog je ogen de kost kunt geven. Het interieur is indrukwekkend en de gerechten op de menukaart doen je spontaan watertanden. Begin je avond met een sensationeel diner en sluit af op de dansvloer, waar elke vrijdag en zaterdag resident DJ's de lekkerste beats draaien. Stilzitten is geen optie! Of het nu gaat om een relaxte lunch, een gezellige borrel, vis- en vleesgerechten, oesters, sushi, sashimi, nigiri's, rijk belegde sandwiches of goed gevulde salades, bij The Oyster Club in hartje Rotterdam vind je alles wat je maar kunt bedenken. En vergeet niet ruimte over te laten voor het dessert, want deze zijn ronduit verbluffend. Kortom, kom het zien, maar vooral proeven!

naar Sushi restaurant

Fugu Japanese Izakaya Rotterdam

In dit restaurant kan men relaxed dineren, aangezien het een restaurant is, en gasten kunnen hun eigen 5-gangenmenu samenstellen uit een keuze van gemiddeld 100 gerechten. De sushi wordt pas bereid op het moment van bestellen, wat zorgt voor een verse bereiding. Het restaurant benadrukt dat gasten rekening moeten houden met de bereidingstijd. De sushi is van normale grootte, in lijn met de Japanse traditie, en de vulling moet duidelijk zichtbaar en te proeven zijn met een goede verhouding zachte sushirijst, geserveerd op kamertemperatuur. Het restaurant adviseert gasten om meerdere hapjes te nemen om van de sushi te genieten en vraagt vriendelijk om geen vergelijkingen te maken met andere "Japanse" restaurants. De vis wordt dagelijks vers aangeleverd, waardoor vooruit reserveren wordt aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen. Het restaurant verontschuldigt zich voor het feit dat niet al het bedienend personeel in het Nederlands kan communiceren en geeft de voorkeur aan Japanse bediening of Japans sprekende bediening die Engels spreekt.

naar Sushi restaurant

Eetcafe De Schuimspaan

Eetcafé De Schuimspaan, gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam, is een urban-sushi eetcafé met een menu vol verrassende gerechten geïnspireerd door de Aziatische keuken. Het aanbod varieert van spartelverse Sushi & Sashimi, Poke bowls, Teppanyaki tapas tot aan Rotterdamse Patat met een Aziatische twist. Alle gerechten worden ter plekke vers bereid in de keuken door ervaren koks, en de producten zijn Halal gecertificeerd. Het uitgebreide menu is de hele dag door te bestellen, waarbij er gewerkt wordt met organische ingrediënten.

naar Sushi restaurant

Zalmhuis

Tegen de stroom in bereikt men iets bijzonders bij Het Zalmhuis. Teruggetrokken uit de drukte van de stad, laat het Zalmhuis zich kenmerken door de verleidingen van de verste vis, het betoverende interieur en het bieden van de beste feestervaring. Het Zalmhuis streeft ernaar alles voor haar gasten te zijn, dé plek voor het creëren van prachtige herinneringen. Met een rijke historie trekt Het Zalmhuis al ruim een eeuw mensen uit het hele land, ooit voor de Maas gevangen zalm en nu voor uitgebreid eten, drinken, vieren en samenzijn. Het markante pand onderging in 2020 een volledige renovatie, waarbij het opvallende interieur de sfeer van luxe, warmte en gastvrijheid uitstraalt. De keuken, gelegen bovenaan de trap, presenteert dagelijks verse vis en vlees. Het Zalmhuis verwelkomt gasten de hele dag in het Grand Café en biedt verschillende aparte zalen voor het organiseren van een eigen diner, borrel, vergadering of feest.

naar Sushi restaurant

Sumo Oriental

SUMO Oriental staat voor fine dining. In 2015 werd SUMO Oriental geïntroduceerd als een luxere variant van het bekende all-you-can-eat arrangement. De intieme sfeer nodigt uit tot gezamenlijk genieten van Japanse sushi en grill tijdens lunch of diner. Ondanks de kleinschaligheid van het restaurant zijn de gerechten groter, waardoor gasten extra kunnen genieten van de rijke smaken van Azië. Bij SUMO Oriental word je uitgenodigd voor een verrassende culinaire ervaring. Kom je binnenkort langs?

naar Sushi restaurant

SushiPoint Rotterdam

SushiPoint bestaat al meer dan 10 jaar en heeft momenteel in totaal 38 vestigingen, met een sterke groeiambitie. Het bedrijf specialiseert zich in het bereiden en bezorgen van verse sushi. Naast de bezorgservice hebben klanten de mogelijkheid om de gerechten vers af te halen. Het motto van SushiPoint is "SushiPoint Makes You Smile".

naar Sushi restaurant

Hayai Sushi

Hayai Sushi staat bekend om gewoon de beste ingrediënten te gebruiken. Met dagelijks verse vis en groenten biedt het een assortiment aan sushi boxen, poke bowls en meer. Of je nu kiest voor poke bowls, luxe sushiboxen of heerlijke snacks, Hayai Sushi heeft de beste sushi deals. Klanten genieten van voordelige sushi met snelle bezorging, beschikbaar vanuit 20 vestigingen door heel Nederland.

naar Sushi restaurant

Lil' Foodie Rotterdam

Het restaurant serveert een gevarieerd menu met Chinese gerechten, waaronder Peking Duck en Roasted Pork Belly, evenals sushirollen en Caribisch-Antilliaans eten. De chefs, afkomstig uit diverse culturen, zorgen voor een unieke mix van heerlijke gerechten op het menu. Foto's van de smakelijke creaties zijn te volgen op Instagram.

naar Sushi restaurant

Shabu Shabu Rotterdam Zuid

In het sushi restaurant in Rotterdam Zuid, nabij de Kuip, worden alle gerechten bereid met verse producten door de koks. Ze zorgen ervoor dat gasten kunnen genieten van het meest smaakvolle resultaat door meerdere keren per week verse leveringen van ingrediënten zoals vlees en vis te ontvangen. De uitgebreide menukaart biedt een grote variatie aan verse sushi en andere warme en koude gerechten uit de Aziatische keuken. Of het nu gaat om maki's, sashimi of een smakelijk vleesgerecht van de grill, het sushi restaurant in Rotterdam Zuid biedt pure en gevarieerde smaken voor een breed publiek.

naar Sushi restaurant

Madam Chen the cocktail queen

Madam Chen biedt een ervaring van shared dining met Aziatisch streetfood, gin-tonics en cocktails, en gasten kunnen tot in de late uurtjes blijven voor karaoke en feestjes. Het restaurant is gevestigd naast Station Blaak, recht tegenover de Markthal. Chinees streetfood, gin-tonics, cocktails en karaoke vormen de ingrediënten voor een bezoek aan Madam Chen. De hotspot, geopend in februari 2019, biedt lunch en diner met kleine gerechten voor een 'Shared Dining'-ervaring. Na het eten transformeert Madam Chen in de late avonduren in een danslocatie met een DJ. Het interieur is opvallend met roze en blauw fluwelen meubels, een roze bar en neonverlichting aan de muren. Het restaurant heeft plannen voor een terras voor zonnige dagen.

naar Sushi restaurant

I Love Sushi Rotterdam Kralingen

Voor liefhebbers van poké bowls en sushi is I Love Sushi een waar paradijs. Met de meest verse ingrediënten, uitstekende service en betaalbare prijzen, biedt het een onweerstaanbare ervaring.

naar Sushi restaurant

Happy Mango

Happy Mango staat garant voor de lekkerste gerechten en drankjes ter wereld, met meer dan 100 vestigingen in diverse steden, waaronder Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chengdu, Taipei en Hongkong. Wereldwijd zijn er ook filialen in de VS, Australië, de Filipijnen, Thailand, Zuid-Korea en Nederland, met verdere uitbreiding gepland. Geniet van vers bereide sushi, bijzondere Chinese desserts, bubble tea en bloeiende theesoorten. Ontdek een unieke en smaakvolle ervaring, en zelfs de mobiele telefoonhoesjes in onze wanddecoratie zijn te koop.

naar Sushi restaurant

Rotown / De Vegan Snackbar

Rotown, gelegen in het stadscentrum van Rotterdam, is een live muzieklocatie die al meer dan drie decennia concerten en DJ-sets organiseert. Ondanks de beperkte omvang maakt de vintage New Yorkse inrichting een sterke indruk. Rotown staat niet alleen bekend om de sfeer, maar ook om de geweldige line-up van live muziek en heerlijke vegan snacks.

naar Sushi restaurant

Yo! Sushi & fresh Japanese food

YO! is gepassioneerd over verse, smaakvolle, authentieke Japanse gerechten, vooral bekend om de sushi. Het restaurant heeft zijn intrede gedaan in de culinaire wereld in 1997 en heeft sindsdien bijna 100 vestigingen wereldwijd. Met de 'kaiten' lopende band en kleurgecodeerde gerechten, die destijds een revolutie veroorzaakten, gelooft YO! nog steeds in het serveren van kleurrijk voedsel. Versheid staat centraal, en gerechten worden op dezelfde dag bereid en soms zelfs voor de ogen van de gasten in de open keukens. Duurzaamheid is ook een prioriteit, met verantwoordelijk gesourcete vis en inzet voor dierenwelzijn. Van hoogwaardige zalm tot authentieke Japanse producten van gespecialiseerde leveranciers, YO! biedt een vreugdevolle Japanse eetervaring.

naar Sushi restaurant

Dai ichi

Bij Dai ichi kunnen gasten tot 2,5 uur lang onbeperkt genieten van de moderne Aziatische keuken, met een ruime keuze uit meer dan 100 Fusion-, Sushi- en Grill-gerechten. Dankzij het 'shared dining principe' en de tapasporties is Suki-Yaki de ideale plek voor een complete culinaire ervaring. Met opties variërend van sushi tot grill- en wokgerechten is er voor elk wat wils. De vaste lage prijs maakt het eenvoudig om te genieten van de diverse smaken van de Aziatische keuken.

naar Sushi restaurant

Goya

Bij Restaurant Goya in Hoogvliet, Rotterdam, kunt u genieten van onbeperkte sushi bereid door ervaren Japanse sushi koks. Naast een uitgebreid assortiment sushi, waaronder maki, Nigiri en temaki, biedt het restaurant ook andere Japanse specialiteiten zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes. Het All you can eat concept stelt gasten in staat om onbeperkt te kiezen uit diverse gerechten. Als aanvulling op de culinaire ervaring is er een dessertbuffet met heerlijke opties zoals (zelf) schepijs, een chocoladefontein en vers fruit.

naar Sushi restaurant

Itami

Itami is een hoogwaardig teppanyaki & sushi restaurant waar gasten uitgebreid kunnen genieten van de typische Japanse keuken voor een gangbare prijs. Het ruime en moderne restaurant biedt een gemoedelijke Japanse sfeer, geschikt voor iedereen. Gelegen achter het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, nodigt Itami uit voor een exclusieve culinaire ervaring.

naar Sushi restaurant

Maki & More

Maki & More levert alle bekende vormen sushi, zoals de hosomaki, temaki, gunkan, nigiri, sashimi, en futomaki. De meest geliefde rollen zijn de uramaki, waarvan een ruim assortiment aan luxe en crispy rollen beschikbaar is. De poké bowls zijn aangepast aan de exclusieve stijl en worden Maki Bowls genoemd. Daarnaast biedt Maki & More unieke en zeer populaire sushi sandwiches, die bijna nergens anders verkrijgbaar zijn. Naast de tientallen rollen die per stuk verkrijgbaar zijn, zijn er ook sushi boxen met genoeg keuze voor elke liefhebber van de Japanse keuken. Maki & More heeft twee vestigingen: een in winkelcentrum Gouden Hart in Berkel en Rodenrijs (bij metrostation Westpolder), en een in winkelcentrum Beethovensingel in Rotterdam Hillegersberg (achter de Molenlaan). Klanten komen uit de ruime omgeving; dagelijks worden ze bezocht vanuit Bleiswijk, Bergschenhoek, Pijnacker, Zoetermeer, Schiebroek, Terbregge en Ommoord. Maki & More maakt uitsluitend verse sushi op bestelling, met de beste kwaliteit ingrediënten, de beste rijst en de beste receptuur voor de rijstazijn en sauzen. De sushi wordt door toegewijde koks met veel liefde bereid en is niet alleen verrukkelijk van smaak, maar ook een genot om te zien. Ondanks de kwaliteit die wat mag kosten, blijft Maki & More streven naar een betaalbare prijs. De selectie van de beste leveranciers, het zelf maken van producten zoals azijnmix, sauzen, omelet, beefrol, yakitori, gebakken uitjes en knoflook, evenals de dagelijkse jacht naar de beste avocado's en de levering van verse vis die zelf gefileerd wordt, dragen bij aan het waarborgen van de kwaliteit. De meeste sushi van Maki & More is glutenvrij.

naar Sushi restaurant

Sushi Company

Geniet van de lekkerste en meest verse sushi bij Sushi Company in Rotterdam. Nigiri, maki, gunkan, temaki, sashimi; de menukaart bij Sushi Company is gevuld met de lekkerste sushi. De vis is verser dan vers en de rijst perfect gegaard. Sushi zoals het hoort te zijn, zonder opsmuk en met pure smaken. Dit is genieten! De bediening is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Geen idee wat je moet kiezen? Vraag het personeel gerust om advies! Ontspan, geniet en kom helemaal tot rust in deze fijne zaak.

naar Sushi restaurant

Shabu Shabu

Proef van het dessertbuffet bij SHABU SHABU, waar specialiteiten als heerlijke sushi en malse vleesgerechten worden geserveerd. Naast de uitgebreide menukaart met verse sushi en andere Aziatische gerechten, biedt het restaurant in Rotterdam Alexandrium ook een all-you-can-taste dessertbuffet met kleine gebakjes, vers gesneden fruit en verschillende soorten ijs met heerlijke toppings. De koks bereiden alle gerechten met verse ingrediënten, en het restaurant hanteert het 'all you can taste' principe, waarbij gasten twee uur lang onbeperkt kunnen genieten van het diverse menu. Ontdek de Japanse keuken in een gemoedelijke setting bij SHABU SHABU in Rotterdam Alexandrium.

naar Sushi restaurant

New City

Voor wie op zoek is naar een voortreffelijk Chinees restaurant in Overschie, biedt New City de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van de meest smakelijke Chinese gerechten. Met een authentieke Chinese keuken presenteert het restaurant een uitgebreid menu met originele gerechten zoals Bami Goreng, Foe Yong Hai, Kung Pao Kai en meer. Ontdek ook de heerlijke Tipan-gerechten tijdens een bezoek aan dit restaurant.

naar Sushi restaurant

Asia Bistro

Asia Bistro is een Aziatisch restaurant met een uitgebreide selectie sushi, grillgerechten, noedels en salades. Met een gevarieerd aanbod aan gerechten is er voor elk wat wils. Of het nu voor individuele porties is of om samen te delen, en als je niet kunt kiezen, laat het dan over aan de chef. Voor de meest verse Aziatische gerechten, waaronder sushi, grill, noedels en salades, ben je bij Asia Bistro aan het juiste adres.

naar Sushi restaurant

Kyatcha Rotterdam

Kyatcha Rotterdam biedt een uiterst complete ervaring met een kosmopolitische eetruimte en unieke smaken. Het restaurant serveert een breed scala aan heerlijke moderne Japanse gerechten, de beste service in de stad en de mogelijkheid om het sfeervolle diner te verlengen tot in de late uren aan de goed uitgeruste bar. Van de tuinen en oceanen rechtstreeks op je bord. Kyatcha maakt gebruik van seizoensproducten van onberispelijke versheid en kwaliteit om je smaakpapillen te verbazen.

naar Sushi restaurant

Sushi to go Tapolee

Bekijk het menu van Sushi to Go Tapolee in Rotterdam en bestel met gemak jouw favoriete gerechten online.

naar Sushi restaurant

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

sushi restaurants

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad