- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Top 10 meest Luxe Hotels in Rotterdam
© Marcelo Campi

Top 10 meest Luxe Hotels in Rotterdam

door Marcel, 17 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, de bruisende havenstad aan de Maas, verwelkomt reizigers met een indrukwekkende mix van moderne architectuur, historische charme en een levendige cultuur. Voor degenen die streven naar een verblijf dat elegantie en verfijning belichaamt, biedt de stad een reeks weelderige 5-sterren en 4-sterren hotels die het toppunt zijn van luxe en comfort.

Deze selectie van exclusieve accommodaties belooft niet alleen een onvergetelijk verblijf, maar ook een voorproefje van de verfijnde levensstijl waar Rotterdam om bekend staat. Van weelderige interieurs tot voortreffelijke service, elk hotel op deze lijst biedt een unieke en ongeëvenaarde ervaring voor gasten die op zoek zijn naar het beste dat de stad te bieden heeft.

Dus, laat je verleiden door de magie van Rotterdam en geniet van een ongeëvenaarde gastvrijheid in deze top 5- en 4-sterrenhotels die de stad tot een bestemming maken waar luxe en comfort hand in hand gaan.

Mainport

Langs de schilderachtige Maas in het hart van Rotterdam, staat Mainport Design Hotel symbool voor weelde en moderne elegantie. Als het meest luxueuze 5-sterrenhotel in de stad biedt Mainport gasten een ongeëvenaarde ervaring die verder gaat dan traditionele accommodatie. Deze gloednieuwe vestiging is niet zomaar een hotel; het belichaamt een levensstijl van weelde door eigentijds design te combineren met eersteklas voorzieningen. Van de verfijnde Spa Heaven met een traditionele Hamam tot stijlvolle cocktailfeesten en hoogwaardige vergaderingen, Mainport staat garant voor een onvergetelijk verblijf. Met individueel ingerichte designkamers, een waterfrontterras, en gratis toegang tot de wellnessclub H2O, inclusief een binnenbad, biedt Mainport een luxueuze toevluchtsoord met voorzieningen als een XXL 4-laags handtekeningsbed, een bubbelbad en inloopdouche. Het restaurant Down Under serveert 's ochtends een live-cooking ontbijtbuffet, terwijl 's avonds een à-la-carte menu wacht op fijnproevers. De Panorama-sauna met uitzicht over de skyline van Rotterdam, een Turks stoombad, hamam en diverse wellnessfaciliteiten maken Spa Haven compleet. Of het nu gaat om zakelijk comfort of ontspanning, Mainport Design Hotel belichaamt een ongeëvenaarde luxe ervaring in het kloppende hart van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Hilton

Gasten worden hartelijk begroet door het Hilton-team in het levendige centrum van Rotterdam, omgeven door cafés, restaurants en culturele evenementen. Het Hilton Rotterdam, centraal gelegen op slechts 7 minuten lopen van Rotterdam Centraal Station, biedt een thuis weg van huis-ervaring die streven naar onvergetelijke en plezierige verblijven. Met gratis Wi-Fi in het hele hotel, HD TV's, een 24-uurs fitnessruimte, en speciaal ontworpen services voor Chinese reizigers, waaronder een welkomstkaart, Chinees ontbijt en Mandarin-sprekende tv-kanalen, vormt Hilton Rotterdam de perfecte uitvalsbasis. De diverse eetgelegenheden, waaronder Restaurant JAQ, het met een Michelin-ster bekroonde Joelia, en Tiwya voor Indonesische specialiteiten, maken het tot een culinair genot. Op korte afstand van winkelgebieden, theaters en bezienswaardigheden, biedt Hilton Rotterdam een ultieme stedelijke ervaring.

Controleer beschikbaarheid

Marriott

In de indrukwekkende Millennium Tower, recht tegenover Rotterdam Centraal Station, biedt het Rotterdam Marriott Hotel een weelderige ervaring met moderne faciliteiten. Met 228 ruime kamers die een adembenemend uitzicht op de stad bieden, presenteert het hotel een harmonieus samenspel van stijl en comfort. De kamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een flatscreen-tv met TED-kanaal, USB- en HDMI-poorten, en een marmeren badkamer met luxe extra's. Gasten kunnen genieten van de 24/7 fitnessruimte, valet parking en de culinaire hoogstandjes van Pillars Bar & Kitchen op de begane grond, evenals het hoogwaardige restaurant The Millèn, geleid door chef Wim Severein. Met een centrale locatie, fysieke verbinding met De Doelen Concert Hall en nabijheid tot Holland Casino Rotterdam, biedt het Rotterdam Marriott Hotel een weergaloze ervaring in het hart van de stad.

Controleer beschikbaarheid

The Slaak

Op een steenworp afstand van het stadscentrum, verwelkomt The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel, gasten met verfijnde elegantie op slechts 3,1 km van de Erasmus Universiteit. Dit exclusieve boutique hotel biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een restaurant, fitnesscentrum en bar, met zowel familiekamers als kamers met terrassen. De accommodatie, met een 24-uurs receptie en ticketdiensten, beschikt over kamers met airconditioning, een flatscreen-tv, inloopregendouches en moderne gemakken. Gasten kunnen genieten van een buffetontbijt en profiteren van het gemak van gratis WiFi. Gunstig gelegen nabij populaire bezienswaardigheden zoals de Kubuswoningen, de Oude Haven en de Markthal, is het hotel een oase van stijlvol comfort op loopafstand van het bruisende centrum. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague Airport, slechts 9 km verderop.

Controleer beschikbaarheid

Maashotel

Het Maashotel Rotterdam Centre, onderdeel van Inntel Hotels, verwelkomt gasten met een weelde van luxe en een perfecte locatie aan de voet van de Erasmusbrug, naast de rivier de Maas. Dit moderne toevluchtsoord biedt niet alleen gratis Wi-Fi en toegang tot een binnenzwembad, maar ook een adembenemend uitzicht over de Maas en de iconische Erasmusbrug vanuit de eigentijdse kamers. Met een eigen aanlegsteiger voor feestboten en taxi's en nabijheid tot de trendy Witte De Withstraat en diverse musea, vormt het Maashotel de ideale plek voor een exclusief verblijf in het bruisende Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

NHOW

Verschanst in het Rotterdam-gebouw op de Kop van Zuid, schittert het NHOW Hotel als een toonbeeld van weelderige verfijning. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een adembenemend uitzicht dat zich uitstrekt over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Deze oase van luxe biedt niet alleen een ongekend panorama, maar ook de perfecte setting om te ontbijten, lunchen, dineren of van een drankje te genieten aan de bar, allemaal vergezeld van een even prachtig uitzicht. NHOW Hotel Rotterdam is niet zomaar een accommodatie; het is een ervaring waar luxe wordt verweven met de magie van het zien van de zonsondergang en de stad tot leven zien komen.

Controleer beschikbaarheid

Savoy

In het levendige hart van Rotterdam verwelkomt het Savoy Hotel gasten met een weelde aan luxe en een vernieuwd retro-interieur, doordrenkt met sixties design. Met een centrale ligging in de trendy wijk Hoogkwartier, biedt dit viersterrenhotel niet alleen 95 prachtig ingerichte kamers, van compact tot ruim met balkon en adembenemend uitzicht op de Markthal, maar ook een onmiskenbare charme die de wederopbouw van de stad weerspiegelt. Verwennerij staat centraal, van het heerlijke ontbijt met verse items tot de mogelijkheid van roomservice en gratis wifi in het hele hotel. Savoy Hotel Rotterdam belichaamt een onvergetelijke ervaring van luxe en comfort, waar gasten kunnen genieten van ontspanning in stijl te midden van de dynamiek van de stad.

Controleer beschikbaarheid

CitizenM

Het citizenM Rotterdam, gelegen aan de historisch hippe Oude Haven naast de Markthal, belichaamt betaalbare luxe met een vleugje modern comfort. Met gratis Wi-Fi en films, eigentijdse woonkamers ontworpen door Vitra, 24/7 dineren, een MoodPad-tablet in elke kamer, een verkwikkende regendouche en een royaal XL kingsize bed, biedt dit nieuwe hotel een stijlvolle toevlucht midden in het centrum van Rotterdam. Gasten kunnen genieten van volledige controle over hun verblijf via de handige iPad of de citizenM-app, waarmee ze niet alleen de kamer kunnen beheren maar ook kunnen streamen vanaf hun eigen Netflix, Prime of Disney+ accounts naar de tv. Met een 24-uurs receptie, eigentijdse gedeelde woonruimtes ingericht met Vitra meubilair en een 24-uurs canteenM die een scala aan heerlijke opties biedt, staat citizenM garant voor een moderne en comfortabele ervaring. Strategisch gelegen nabij belangrijk openbaar vervoer, met Blaak station aan de overkant en slechts een korte treinrit van 3 minuten naar Rotterdam Centraal, is citizenM de ideale keuze voor stijlvol reizen in het bruisende Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Room Mate Bruno

In het historische Feijenoord-district schittert Room Mate Bruno als een weelderig boutique hotel, gevestigd in een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Met een eigentijdse mix van coolheid en stijl, biedt dit vier verdiepingen tellende juweel adembenemend uitzicht over de Maas, op loopafstand van het Luxor Theater en de Markthal Rotterdam, en slechts 2,5 km van Rotterdam Ahoy. Van comfortabele bedden tot een 24-uurs receptie en gratis wifi, Room Mate Bruno belichaamt luxe en verfijning op een van de meest iconische plekken in Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

NH Atlanta

In het bruisende hart van Rotterdam, op de hoek van de Coolsingel en de Aert van Nesstraat, pronkt NH Atlanta Rotterdam als een 4-sterren toevluchtsoord, waar luxe samensmelt met stijl en comfort. Met 215 rookvrije kamers, op slechts 5 minuten loopafstand van het Stadhuis metrostation, biedt dit hotel een weelderige ervaring in het centrum van de stad. De gunstige ligging, op korte afstand van bezienswaardigheden zoals De Bijenkorf en het Maritiem Museum Rotterdam, versterkt de allure van NH Atlanta. Een gastgetuigenis looft het hotel voor zijn schone en moderne kamers, uitstekende ontbijtbuffet en het overtreffen van verwachtingen op het gebied van luxe en comfort. Voor de veeleisende reiziger vormt NH Atlanta Rotterdam een onvergetelijk toevluchtsoord, waar de stadse energie wordt omarmd met een vleugje verfijning.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad