- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

11 Rotterdamse Hotels met Balkon
© Thon Hotels

11 Rotterdamse Hotels met Balkon

door Marcel, 10 februari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Welkom bij ons overzicht van de beste hotels in Rotterdam met kamers die zijn uitgerust met balkons. Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje frisse lucht of de mogelijkheid om te genieten van een prachtig uitzicht op de stad, bieden deze hotels een ideale optie. Of je nu 's ochtends wilt ontwaken met de zon op je gezicht, wilt genieten van een kopje koffie terwijl je uitkijkt over de skyline, of gewoon wilt ontspannen met een sigaret in de hand, een eigen balkon biedt de perfecte ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Van luxe suites tot gezellige tweepersoonskamers, deze hotels hebben voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de gastvrijheid van Rotterdam en boek vandaag nog een verblijf in een van deze fantastische hotels met balkons.

Savoy Hotel

Het Savoy Hotel Rotterdam biedt een verfijnde ervaring met een retro look & feel en aandacht voor details in hun tweepersoonskamer met balkon op de bovenste etage. Met een comfortabel tweepersoonsbed, een ruime inloopdouche en een Nespresso-apparaat, biedt deze kamer alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Het hoogtepunt is echter het ruime balkon, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl je geniet van de frisse lucht.

Controleer beschikbaarheid

Bed, Bites and Business Hotel

Het Bed, Bites and Business Hotel in Rotterdam biedt een onvergetelijk verblijf in hun Classic Room met balkon, waar gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl ze ontspannen op hun privéterras. Of het nu gaat om een rustig ontbijt in de ochtendzon, een ontspannen middag op de terrasstoelen of een betoverend zicht op de skyline van Rotterdam bij zonsondergang, het balkon biedt een ideale plek om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Bovendien is de Classic Room smaakvol ingericht met duurzame meubels, verduisterende gordijnen en minimalistische bedden van Auping voor een goede nachtrust. De badkamer is voorzien van echte Italiaanse tegels van Tortu en een rustgevende regendouche van Gröhe. De muren zijn versierd met prachtige fotografie die het eeuwenoude verleden van het hotel weergeven, waardoor elke gast zich ondergedompeld voelt in de rijke geschiedenis van de stad. Met uitstekende beoordelingen en een uitstekende locatie, is het Bed, Bites and Business Hotel de perfecte keuze voor een verblijf met een balkon in Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Euromast

Overnachten op de Euromast biedt een onvergetelijke ervaring, vooral in de unieke suites met het hoogste balkon van Rotterdam. Ontwaak met je hoofd in de wolken en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad terwijl je de zonsopgang bewondert. Of je nu je huwelijksnacht viert of je verjaardag, elke gelegenheid wordt extra bijzonder met een verblijf op 100 meter hoogte. De suite Heaven biedt luxe met een kingsizebed, ensuite badkamer, vrijstaand bad, en een heerlijk ontbijt met panoramisch uitzicht, terwijl de suite Stars een vergelijkbare ervaring biedt met een adembenemend uitzicht op de stad en luxe voorzieningen. Met reserveringen mogelijk tot 4 maanden van tevoren, biedt de Euromast de perfecte setting voor een exclusief en memorabel verblijf.

Controleer beschikbaarheid

Thon Hotel

Het Thon Hotel Rotterdam, centraal gelegen in het bruisende hart van de stad met een adembenemend uitzicht op de iconische Erasmusbrug en de schilderachtige Maas, biedt een unieke ervaring met zijn Superior kamer met balkon. Deze charmante tweepersoonskamer, ontworpen voor maximaal comfort, omvat een knusse queensize bed of twee eenpersoonsbedden, een uitnodigende aparte zithoek en, het hoogtepunt, een eigen balkon. Dit balkon biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht op de stad terwijl ze ontspannen in hun eigen privéruimte. Met voorzieningen zoals een minibar, koffiezetapparaat, bureau, kluis, haardroger en douche, biedt de Superior kamer met balkon een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning en een televisie, zorgt deze kamer ervoor dat gasten kunnen genieten van hun verblijf in Rotterdam in alle luxe en stijl, terwijl ze worden omringd door de levendigheid van de stad. Met een oppervlakte vanaf 15 m² biedt deze kamer voldoende ruimte voor gasten om te ontspannen en te genieten van hun verblijf, met het balkon als het ultieme toevluchtsoord om te genieten van de charme van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Hotel Port Rotterdam

Bij Hotel Port Rotterdam kunnen gasten nu een suite boeken en profiteren van extra voordelen. De luxueuze suites zijn standaard voorzien van diverse extra's en bieden een ruim balkon, waar gasten kunnen genieten van de frisse lucht en een prachtig uitzicht op de omgeving. Bovendien is ons balkon de ideale plek voor gasten die graag willen roken, waardoor zij kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf op hun eigen manier. De suites zijn verder uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder een jacuzzi en een koelkast, samen met een scala aan luxe voorzieningen om aan alle behoeften van onze gasten te voldoen. Met deze uitgebreide voorzieningen staat een verblijf bij Hotel Port Rotterdam garant voor een onvergetelijke ervaring vol comfort en gemak.

Controleer beschikbaarheid

Bilderberg Parkhotel

De Tuinkamer met Balkon van het Bilderberg Parkhotel biedt gasten een rustgevende ambiance en is gelegen in de zonnige tuinvleugel van het hotel. Deze onlangs gerenoveerde kamer verwelkomt gasten met een eigen balkon dat uitkijkt op de prachtige binnentuin, waardoor een oase van rust en sereniteit wordt gecreëerd. Met ruime afmetingen van 25m² biedt deze kamer voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. De kamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, airconditioning en gratis WiFi, samen met alle faciliteiten die u mag verwachten van een viersterrenhotel. Of u nu wilt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of de dag wilt afsluiten met een glas wijn terwijl u uitkijkt op de weelderige tuinen, het eigen balkon van de Tuinkamer biedt de perfecte setting voor een ontspannen verblijf in het Bilderberg Parkhotel.

Controleer beschikbaarheid

The Slaak

Bij The Slaak Hotel draait alles om comfort en luxe, en de balkons van The Slaak Executive zijn daarop geen uitzondering. Met een riant balkon en een oppervlakte van 40m², bieden deze kamers een waar toevluchtsoord waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht op de omgeving. Naast het ruime balkon zijn The Slaak Executive-kamers ook uitgerust met een comfortabel bed, een badkamer met regendouche en apart toilet, en moderne technologische voorzieningen zoals een interactieve 49” TV, Mobile check-in en Mobile Key Room Entry. Bovendien zijn huisdieren welkom, zodat gasten hun geliefde metgezellen mee kunnen nemen tijdens hun verblijf. Of je nu wilt ontspannen op het balkon of genieten van een warm bad, The Slaak Executive biedt alles wat je nodig hebt voor een thuis ver weg van huis ervaring.

Controleer beschikbaarheid

Amrâth Airport Hotel

Het Amrâth Airport Hotel biedt gasten een romantisch toevluchtsoord in de Bruidssuite, een ruime suite ontworpen voor een onvergetelijk weekend in Rotterdam. Deze luxueuze suite omvat een heerlijk hemelbed, een ontspannende jacuzzi en een ruime zithoek, maar het hoogtepunt zijn de twee balkons die een adembenemend uitzicht bieden op het natuurgebied, groen Overschie. Met een oppervlakte van 61 m² en een kingsize bed biedt de Bruidssuite voldoende ruimte en comfort voor twee personen om te genieten van een romantisch uitje. Gasten kunnen ontspannen en genieten van de rust en sereniteit van de omgeving vanaf hun eigen balkon, terwijl ze genieten van alle moderne gemakken, zoals wifi, koffie- en theefaciliteiten en een kluis. Kortom, de Bruidssuite van het Amrâth Airport Hotel belooft een onvergetelijk verblijf te worden, waar gasten kunnen genieten van luxe, comfort en een prachtig uitzicht vanaf hun eigen balkon.

Controleer beschikbaarheid

The Slaak Rotterdam

Gelegen op loopafstand van het stadscentrum, onderscheidt The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel, zich niet alleen door zijn moderne faciliteiten maar ook door een warm welkom voor huisdieren. Elke kamer, met een comfortabel bed en een badkamer voorzien van een regendouche en apart toilet, combineert hedendaagse luxe met geavanceerde technologie, waaronder een interactieve 49” TV, Mobile check-in en Mobile Key Room Entry. Wat dit hotel extra bijzonder maakt voor dierenliefhebbers, is het hartelijke welkom voor huisdieren, waarbij alle viervoeters met open armen worden ontvangen. Of het nu gaat om een ontspannen verblijf in de kamers of een verkenning van de nabijgelegen stad, The Slaak Rotterdam belichaamt een perfecte combinatie van comfort en inclusiviteit voor zowel gasten als hun trouwe metgezellen.

Controleer beschikbaarheid

Supernova Hotel

Bij het Supernova Hotel worden gasten verwelkomd in de Sup'erior kamers, die de belofte van thuis, maar dan beter, waarmaken. Met een huiselijke inrichting, een comfortabel king-size bed, een tv en zelfs een platenspeler, bieden deze kamers een oase van comfort en ontspanning. Maar de echte verrassing ligt in de mogelijkheid om te genieten van een eigen balkon, compleet met een spectaculair uitzicht. Of het nu gaat om een panoramisch uitzicht over de stad, een schilderachtig uitzicht op historische bezienswaardigheden of een adembenemend uitzicht op de omgeving, het balkon van de Sup'erior kamers belooft gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu de dag begint met een kopje koffie in de frisse lucht of de avond afsluit met een glas wijn terwijl je geniet van het uitzicht, het balkon biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het beste wat het Supernova Hotel te bieden heeft.

Controleer beschikbaarheid

Room Mate Bruno

Bij Room Mate Bruno Hotel kunnen gasten genieten van ruime kamers met een prachtig terras, waarvan sommige zelfs als familiekamers zijn ingericht. Deze ruime accommodaties variëren van 55 tot 66 m² en bieden een terras van 14 tot 19 m², waar gasten kunnen genieten van het buitenleven en het uitzicht op de omgeving. Of het nu gaat om een super-kingsize bed en twee tweepersoonsbedden voor maximaal 4 personen, een junior suite met een terras van 13 m², of een luxe suite met een terras van 20 m², alle kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, een kluis, een flatscreen-tv, en koffie- en theefaciliteiten. Bovendien bieden de badkamers luxe voorzieningen, zoals een douche of bad, een haardroger, luxe douche- en badproducten, en een make-up/scheerspiegel, samen met comfortabele badjassen. Met een ideale ligging op de 3e of 4e verdieping van het hotel, bieden deze kamers niet alleen comfort en luxe, maar ook een prachtig uitzicht, waardoor gasten een onvergetelijk verblijf kunnen ervaren bij Room Mate Bruno Hotel.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel balkon

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad