Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Joelia Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Joelia Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Joelia Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Joelia! Wat te zien en doen bij Joelia Rotterdam.

Joelia Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Stadhuis, Timmerhuis, Lijnbaan, Zomercarnaval, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Joelia Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Joelia Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Joelia Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Joelia Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Joelia Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Joelia Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Joelia kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Joelia Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Joelia  
Joelia 0.00 km website
TIWYA 0.08 km website
Cornelis 0.13 km website
Beers and Barrels 0.32 km website
Bird 0.33 km website

 

Foto's Joelia Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Joelia. Plan je binnenkort een event bij Joelia en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 40 Verjaardag Jubileum Joelia Hilton Hotel Weena Coolsingel Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Folieballon Cijfer 40 Verjaardag Jubileum Joelia Hilton Hotel Weena Coolsingel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Joelia Hilton Hotel Weena Coolsingel Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Joelia Hilton Hotel Weena Coolsingel Rotterdam
Heliumballonnen Joelia Hilton Hotel Weena Coolsingel Rotterdam
Heliumballonnen Joelia Hilton Hotel Weena Coolsingel Rotterdam

Sterrenrestaurant Joelia van de Rotterdamse sterrenchef Mario Ridder (voorheen sterrenchef bij Parkheuvel en De Zwetheul) is gevestigd in het Hilton Hotel Rotterdam. De Franse menukaart is opgedeeld in à la carte (Mario’s Favorieten) en twee menu's die 6 keer per jaar wisselen in: Culinaire trip (6, 7 of 8 gangen) en All the Way (Mario’s signature gerechten). Restaurant Joelia heeft 3 zalen voor een maximale groepsgrootte van 80 personen. Het restaurant is modern en groen ingericht, gecombineerd met materialen uit de zestiger jaren: marmer, messing en Amerikaans eiken zoals ook de kenmerken van het Hilton Hotel. Wat opvalt aan het intererieur is het hexagon motief wat overal terugkeert.

 

Parkeren nabij Joelia

Parkeren nabij Joelia kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Joelia is Kruiskade. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.12 km bij Joelia vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.99 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Joelia met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Coolsingel 5, 3012 AA Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Kruiskade (0.12 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.17 km.)
Tramhalte    Franciscus Gasthuis Rotterdam (0.06 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Hofplein (0.53 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.85 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Joelia Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.