Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Synthese 18 Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Synthese 18 Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Synthese 18 Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Synthese 18

De Synthese 18 is een dieselelektrisch schip van 110 x 11.45 meter wat vaart op de Rijn en de zijrivieren. De Synthese 18 valt op door de wit, rood, oranje kleuren, een bijzondere kleurencombinatie die op de internationale binnenwateren meteen opvalt. Op woensdag 15 juni 2023 was de doopplechtigheid aan de steiger van Alphatron Marine, bij de Van Brienenoordbrug, met langszij het passagiersschip Ocean Diva - met de gasten van de rederij aan boord. De doop werd verricht door Ramona Seemann en de inzegening gebeurde door aalmoezenier Bernhard van Welzenes SDB.

 

Feest bij Synthese 18! Wat te zien en doen bij Synthese 18.

Synthese 18 is een boot in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Hollywood, Pathe, Feyenoord, Excelsior, bevinden zich op slechts 1.2 km afstand.

Kenmerken:

 

Met korting naar Synthese 18?

Met korting naar Synthese 18? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Synthese 18

 

 

Reviews

 


"Met zijn feestelijke wit, rood, oranje kleuren is de Synthese 18 het jubileumschip van HGK Shipping."


Hotels in de buurt van Synthese 18 Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Synthese 18 Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Synthese 18 Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Synthese 18 Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Synthese 18 Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Synthese 18 Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Synthese 18 kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Synthese 18 Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Synthese 18  
Malakka (review) 0.96 km
Hollywood (review) 1.09 km
Ortam (review) 1.22 km
Gym and Gin (review) 2.69 km
By Ami (review) 3.09 km

 

 

Parkeren nabij Synthese 18

Parkeren nabij Synthese 18 kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
Siem Heidenstraat*** (op straat zone 900) ma t/m wo: 09:00 - 18:00 do t/m za: 09:00 - 23:00 zo: 12:00 - 23:00 € 1,80 per uur
Parkeergarage Veranda (loopafstand 0.92 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 1.50 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (1.03 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Synthese 18 met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

Contactgegevens niet beschikbaar :-(

 

Openingstijden

Openingstijden niet beschikbaar :-(

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Schaardijk 23, 3063 NH Rotterdam () [Kaart]
Website   https://www.hgk.de
Parkeergarage   Veranda (0.92 km.)
Metrostation    Kralingse Zoom (1.94 km.)
Tramhalte    Stadion Feijenoord Rotterdam (1.38 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Stadion (1.32 km.)
Steiger Watertaxi   Rivium (0.80 km.)

 

Meer artikelen over Synthese 18

 

Foto's Synthese 18

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Synthese 18. Plan je binnenkort een event bij Synthese 18 en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonslinger Doop Synthese 18 HKG Shipping Watertaxi Alphatron Marine Rotterdam
Ballonslinger Doop Synthese 18 HKG Shipping Watertaxi Alphatron Marine Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Synthese 18 of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.