Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Malakka Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Malakka Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Malakka Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Malakka

Malakka is een sfeervol Chinees / Indisch / Maleisisch all you can eat restaurant, vlak naast het Feyenoord Stadion en Pathe de Kuip en met een schitterend uitzicht over de Maas. Dagelijks kun je er gebruik maken van een uitgebreid Oriëntaals buffet met verschillende soorten warme en koude gerechten. Naast het warme en koude buffet kun je diverse hapjes zelf samenstellen en laten bereiden door de koks achter de wok en de grill. Bij Malakka kun je ook diverse soorten saté proeven.

 

Feest bij Malakka! Wat te zien en doen bij Malakka.

Malakka is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Pathe, Hollywood, Feyenoord, Zalmhuis, Maassilo, bevinden zich op slechts 0.9 km afstand.

 

Met korting naar Malakka?

Met korting naar Malakka? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Malakka

 

Hotels in de buurt van Malakka Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Malakka Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Malakka Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Malakka Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Malakka Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Malakka Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Malakka kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Malakka Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Malakka  
Malakka (review) 0.00 km
Hollywood (review) 0.18 km
Ortam (review) 0.30 km
Amazing Oriental (review) 2.54 km
By Ami (review) 2.59 km
 

Parkeren nabij Malakka

Parkeren nabij Malakka kan gewoon op straat. Kees Pijlstraat*** is parkeerzone 900 en kost € 1,80 per uur op ma t/m wo: 09:00 - 18:00 do t/m za: 09:00 - 23:00 zo: 12:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Malakka is Veranda. Deze parkeergarage kost € 1.50 per uur en ligt hemelsbreed 0.22 km bij Malakka vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Noorderhelling (0.63 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Malakka met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Puck van Heelstraat 154, 3077 MG Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Veranda (0.22 km.)
Metrostation    Rijnhaven (2.04 km.)
Tramhalte    Stadion Feijenoord Rotterdam (0.45 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Stadion (0.38 km.)
Steiger Watertaxi   Stadion Feyenoord (0.04 km.)

 

Foto's Malakka

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Malakka. Plan je binnenkort een event bij Malakka en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Hartballonnen Valentijnsdag Malakka Rotterdam
Heliumballonnen Hartballonnen Valentijnsdag Malakka Rotterdam
Heliumballonnen Valentijnsdag Malakka Rotterdam
Heliumballonnen Valentijnsdag Malakka Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Malakka of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.