Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Fontein De Rooftop

 • Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam [Kaart]
 • http://derooftoprotterdam.nl/
  Uw link hier?
 • Parking Hofplein (0.06 km.)
 • Stadhuis (0.31 km.)
 • Franciscus Gasthuis Rotterdam (0.10 km.)
 • Rotterdam Hofplein (0.37 km.)
 • Centrum (0.98 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Fontein De Rooftop en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Stadhuis, Stadhuisplein, Timmerhuis, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 0.10 km
Hilton 0.18 km
Atlanta 0.39 km
Postillion Hotel 0.41 km
The James 0.45 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Joelia 0.15 km
Bird 0.18 km
TIWYA 0.20 km
Get Back 0.23 km
De Beurs 0.24 km
Fontein De Rooftop

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Fontein De Rooftop Rotterdam, gelegen op de tiende verdieping van het Shell-gebouw aan het Hofplein 19, is een unieke evenementenlocatie met een adembenemend uitzicht over de stad. Dit voormalige openbare restaurant is nu exclusief te huur voor privé-evenementen. Het dakterras op 40 meter hoogte biedt een prachtig panorama van iconische Rotterdamse gebouwen en bruggen, en bij helder weer zijn zelfs Delft en Den Haag te zien.

De gezellige en intieme ruimte binnen is perfect voor evenementen met een kleiner gezelschap, terwijl het dakterras een bijzondere sfeer toevoegt. De Rooftop is geschikt voor allerlei soorten evenementen, van Verjaardagsfeesten en baby showers tot vergaderingen en diners. De maximale capaciteit is 180 personen voor een feest, en 50 tot 60 personen voor een zittend diner.

Flexibiliteit staat centraal bij De Rooftop. De ruimte kan naar wens worden aangepast en omgetoverd naar verschillende settings. Er is een professionele geluidsset, verlichting, en een gezellige bar beschikbaar, waardoor alle ingrediënten voor een geslaagd evenement aanwezig zijn. En als er iets te vieren valt, zoals een jubileum of Verjaardag, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor een feestelijke aankleding met prachtige ballondecoraties, wat elke gelegenheid extra speciaal maakt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Fontein De Rooftop

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Fontein De Rooftop. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Fontein De Rooftop

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Fontein De Rooftop. Plan je binnenkort een event bij Fontein De Rooftop en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie Gronddecoratie 5 ballonnen Fontein De Rooftop Rotterdam
Tafeldecoratie Gronddecoratie 5 ballonnen Fontein De Rooftop Rotterdam
Tafeldecoratie Gronddecoratie 5 ballonnen Fontein De Rooftop Rotterdam
Tafeldecoratie Gronddecoratie 5 ballonnen Fontein De Rooftop Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Fontein De Rooftop of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Fontein De Rooftop zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.