Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Ferry

(4/5)
 • Westblaak 127, 3012 KJ Rotterdam [Kaart]
 • 010 750 5324
 • https://www.ferryrotterdam.com/
  Uw link hier?
 • Lijnbaan (0.25 km.)
 • Eendrachtsplein (0.19 km.)
 • Eendrachtsplein Rotterdam (0.19 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (0.93 km.)
 • Centrum (0.52 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ferry en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Cinerama, Arminiuskerk, TR Theater Rotterdam, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Easy Hotel Rotterdam City Centre 0.11 km
Bilderberg Parkhotel 0.19 km
The Usual 0.25 km
Bazar 0.26 km
Urban Residences 0.39 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Ferry 0.00 km
Sijf 0.16 km
Nieuw Rotterdams Cafe 0.16 km
Satebar 0.17 km
Thuisbezorgd Hub 0.28 km
Ferry

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Op zoek naar de perfecte plek om te feesten in Rotterdam? Zoek niet verder dan FERRY! Als dé bestemming voor LGBTQ+ uitgaansleven in de stad, biedt FERRY alles wat nodig is voor een onvergetelijke avond uit.

Bij FERRY zijn ze trots op het creëren van een gastvrije en inclusieve omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Sinds de oprichting als printmagazine in 2011, is FERRY uitgegroeid tot een levendige ontmoetingsplaats voor de LGBTQ+ gemeenschap en hun bondgenoten. Met twee verdiepingen, een aparte ruimte en een ruim terras is er genoeg ruimte voor iedereen om samen te komen en diversiteit te vieren, wat een van de kenmerkende eigenschappen van Rotterdam is.

Maar het gaat niet alleen om de sfeer - ze weten ook hoe ze een geweldig feest moeten neerzetten! Elke vrijdag- en zaterdagavond draaien de DJ's de beste beats, de nieuwste hits en alles wat goed was van vroeger. Terwijl het barpersoneel je favoriete cocktail, goede wijn of speciaalbier bereidt, kun je je beste dansmoves laten zien op de dansvloer. De perfecte mix om een echte Rotterdamse stapavond te ervaren met vrienden.

De evenementen bij FERRY zijn gratis toegankelijk, tenzij anders vermeld (controleer de evenementenpagina om zeker te zijn). En vergeet niet, als je je feestje wilt opvrolijken met ballonnen, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de perfecte ballondecoraties te leveren voor jouw speciale avond bij FERRY!

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Ferry

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Ferry. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Ferry

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ferry. Plan je binnenkort een event bij Ferry en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Ferry Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Ferry Rotterdam
Folieballon Cijfer 40 Verjaardag Ferry Rotterdam
Folieballon Cijfer 40 Verjaardag Ferry Rotterdam
Tafeldecoratie 6 ballonnen Ferry Rotterdam
Tafeldecoratie 6 ballonnen Ferry Rotterdam
Ballonboog 6m Ferry Rotterdam
Ballonboog 6m Ferry Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Ferry of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Ferry zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.