Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Ferry Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ferry Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ferry Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

FERRY

FERRY aan de Westblaak in Rotterdam is de plek voor een kop koffie, rustig de krant te lezen, wat te werken en om met vrienden een avondje te stappen en te genieten van een hapje en een drankje. In het weekend draait er een DJ en verandert FERRY regelmatig in een club met damende dansvloer. Met 2 verdiepingen, een aparte ruimte en een ruim terras biedt FERRY ruimte voor iedereen. Diversiteit is een van de mooiste kenmerken van Rotterdam en een van de pijlers waarop onze gemeenschap is gebouwd. Die geest houden ze bij Ferry graag levend en heten iedereen van harte welkom.

 

Feest bij Ferry! Wat te zien en doen bij Ferry.

Ferry is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Cinerama, Lijnbaan, Depot Boijmans van Beuningen, Koopgoot, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Met korting naar Ferry?

Met korting naar Ferry? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Ferry

 

Hotels in de buurt van Ferry Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Ferry Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Ferry Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Ferry Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Ferry Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Ferry Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Ferry kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Ferry Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Ferry  
Ferry (review) 0.00 km
Sijf (review) 0.16 km
Nieuw Rotterdams Cafe (review) 0.16 km
Satebar (review) 0.17 km
Old Dutch (review) 0.32 km
 

Parkeren nabij Ferry

Parkeren nabij Ferry kan gewoon op straat. Boomgaardhof is parkeerzone 30 en kost € 4,26 per uur op ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Ferry is Lijnbaan. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.25 km bij Ferry vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.70 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Ferry met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Westblaak 127, 3012 KJ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lijnbaan (0.25 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.19 km.)
Tramhalte    Eendrachtsplein Rotterdam (0.19 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.93 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.52 km.)

 

Foto's Ferry

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ferry. Plan je binnenkort een event bij Ferry en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Ferry Rotterdam
Ballonboog 6m Ferry Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Ferry of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.