Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Ferry

(4/5)
 • Westblaak 127, 3012 KJ Rotterdam [Kaart]
 • 010 750 5324
 • https://www.ferryrotterdam.com/
 • Lijnbaan (0.25 km.)
 • Eendrachtsplein (0.19 km.)
 • Eendrachtsplein Rotterdam (0.19 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (0.93 km.)
 • Centrum (0.52 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ferry en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Cinerama, Theater Rotterdam, Lijnbaan, Depot Boijmans van Beuningen, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Easy Hotel Rotterdam City Centre 0.11 km
Bilderberg Parkhotel 0.19 km
Bazar 0.26 km
Urban Residences 0.39 km
The James 0.49 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Ferry 0.00 km
Sijf 0.16 km
Nieuw Rotterdams Cafe 0.16 km
Satebar 0.17 km
Thuisbezorgd Hub 0.28 km
Ferry

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Op zoek naar de perfecte plek om te feesten in Rotterdam? Zoek niet verder dan FERRY! Als dé bestemming voor LGBTQ+ uitgaansleven in de stad, biedt FERRY alles wat nodig is voor een onvergetelijke avond uit.

Bij FERRY zijn ze trots op het creëren van een gastvrije en inclusieve omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Sinds de oprichting als printmagazine in 2011, is FERRY uitgegroeid tot een levendige ontmoetingsplaats voor de LGBTQ+ gemeenschap en hun bondgenoten. Met twee verdiepingen, een aparte ruimte en een ruim terras is er genoeg ruimte voor iedereen om samen te komen en diversiteit te vieren, wat een van de kenmerkende eigenschappen van Rotterdam is.

Maar het gaat niet alleen om de sfeer - ze weten ook hoe ze een geweldig feest moeten neerzetten! Elke vrijdag- en zaterdagavond draaien de DJ's de beste beats, de nieuwste hits en alles wat goed was van vroeger. Terwijl het barpersoneel je favoriete cocktail, goede wijn of speciaalbier bereidt, kun je je beste dansmoves laten zien op de dansvloer. De perfecte mix om een echte Rotterdamse stapavond te ervaren met vrienden.

De evenementen bij FERRY zijn gratis toegankelijk, tenzij anders vermeld (controleer de evenementenpagina om zeker te zijn). En vergeet niet, als je je feestje wilt opvrolijken met ballonnen, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de perfecte ballondecoraties te leveren voor jouw speciale avond bij FERRY!

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Ferry

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Ferry. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Ferry?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Josh Frost
Josh Frost 04-11-2023
Vandaag werden we geweigerd, enkel omdat we ‘met vijf’ waren. Na lang en tactisch denken kreeg ik mijn vrienden mee naar een club waar ik mezelf mocht zijn en zij mochten ontdekken waarom dit zo fijn kan zijn … maar werd ons de toegang geweigerd. Ik probeerde nog te ontdekken waarom, maar ik kreeg geen reden. Na herhaaldelijk verzoek voor een geldige reden, bleef het standpunt dat we ‘weg moesten wezen’.

 

geert palmaerts
geert palmaerts 03-11-2023
Leuke club in Rotterdam. Wij waren er op een donderdagavond en er was een karaokewedstrijd. De zaak zat goed vol. Het publiek was gemengd. De toegang was gratis en de drankprijzen vielen mee voor een club. De portier is inderdaad niet de vriendelijkste maar die wordt ook niet betaald om lief te zijn. 😄

 

Mehmet C
Mehmet C 19-08-2023
Mijn vriendje wilde gister zijn verjaardag bij Ferry vieren. Hij kwam iets eerder aan met zijn vrienden. Ik kwam een paar minuten later aan met 2 van mijn vrienden. Er werd ons meteen bij de deur gevraagd of we "het concept hier wel snapten" en dat we er ons "bewust van moesten zijn, dat iedereen hier geaccepteerd werd." Apart dat we daar zonder reden even op gewezen werden, maargoed. Mijn vrienden en ik zouden op het eerste gezicht wellicht niet meteen als gay ingeschat worden, dus wellicht ligt het daar aan. We moesten meteen alle 3 ons ID laten zien. Ik had een foto van die van mij. Ik ben ook al wat ouder, dus heb al jaren mijn ID niet hoeven laten zien. Nu werden we niet binnen gelaten. Helemaal begrijpelijk. Een club hanteert zijn eigen regels en ik had hier even pech. Toen kwam ik er achter dat de vriendengroep van mijn vriendje geen ID hoefden te laten zien. Zij zijn wel wat jaartjes jonger ook, dus ik schrok hiervan. Ik zag ook dat er heel veel mensen na ons geen ID hoefden te tonen. Ik vond dit heel apart. Ook omdat mijn vrienden allemaal mannen van kleur zijn en de vriendengroep van mijn vriend allemaal een meer typisch nederlands uiterlijk hebben. Ik weet niet of dat laatste er iets mee te maken heeft, maar die indruk kregen we toch een beetje. De bewaking was ook niet aan te spreken en heel onbeleefd. Heel jammer dat het zo moest lopen en uitgerekend op de verjaardag van mijn vriend. Ik snap dat het mijn eigen fout is, dat ik geen ID bij me had. Maar behandel dan iedereen gelijk. Ik weet niet of dit te maken had met ons uiterlijk, maar ik voelde er weinig van het concept waar iedereen geaccepteerd zou worden. Misschien moet club Ferry even zelf "bewust zijn" van hun eigen "concept". Ik wil de club best nog een keer een kans geven, maar momenteel ben ik helaas zeer ontevreden

 

eliannecw
eliannecw 16-07-2023
Niet naar binnen mogen omdat je je ID niet bij hebt snap ik, maar als je daarna bij de ingang wacht om je vrienden te informeren dat niet iedereen naar binnen kan en dat de mensen na je en de mensen daarna wel naar binnen mogen zonder ID is een beetje jammer. Vooral wanneer er gevraagd wordt ‘waarom’ de beveiliging agressief reageert en het heel ongemakkelijk werd. Tot zo ver ‘gelijkheid blijheid’ bij de Fer, niet dus! Jammer, van m’n favo tent naar voorlopig niet meer.

 

Knsha
Knsha 14-10-2023
Wij hebben een hele gezellige avond gehad met vrienden. Gezellige muziek en leuke mensen leren kennen. Gaan zeker vaker!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Ferry

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ferry. Plan je binnenkort een event bij Ferry en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Ferry Rotterdam
Ballonboog 6m Ferry Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Ferry of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Ferry zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Ferry?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Ferry. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Ferry