Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Ferry Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ferry Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ferry Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Ferry! Wat te zien en doen bij Ferry Rotterdam.

Ferry Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Cinerama, Lijnbaan, Depot Boijmans van Beuningen, Koopgoot, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Ferry Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Ferry Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Ferry Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Ferry Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Ferry Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Ferry Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Ferry kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Ferry Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Ferry  
Ferry 0.00 km website
Nieuw Rotterdams Cafe NRC 0.16 km website
Satebar 0.17 km website
Old Dutch 0.32 km website
Tai Wu 0.36 km website

 

Foto's Ferry Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ferry. Plan je binnenkort een event bij Ferry en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballonboog 6m Ferry Rotterdam
Ballonboog 6m Ferry Rotterdam
 

Parkeren nabij Ferry

Parkeren nabij Ferry kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Ferry is Lijnbaan. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.25 km bij Ferry vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.70 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Ferry met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Westblaak 127, 3012 KJ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lijnbaan (0.25 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.19 km.)
Tramhalte    Eendrachtsplein Rotterdam (0.19 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.93 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.52 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Ferry Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.