Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Cinerama Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Cinerama Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Cinerama Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Cinerama is een mooie oude bioscoop in het centrum van Rotterdam met 7 zalen en meer dan 1000 zitplaatsen. De naam Cinerama komt uit de tijd dat de bioscoop Cinerama-films aan het publiek vertoonde. De oudste bioscoop van Rotterdam werd geopend in 1957 en ligt dicht bij de Winkels, bars en restaurants in het stadscentrum. In sommige restaurants krijg je korting op vertoon van je Cinerama-ticket.

 

Feest bij Cinerama! Wat te zien en doen bij Cinerama.

Cinerama is een attractie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Schielandshuis, Wereldhavendagen, Koopgoot, Lijnbaan, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Kenmerken: Movie theater, Point of interest, Establishment

 

Met korting naar Cinerama?

Met korting naar Cinerama? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Cinerama

 

 

Reviews

Antoinette van Zundert
14-04-2023
Leuke, sfeervolle, beetje oude stijl uiterlijk. De zalen zijn niet erg groot, maar het geluid is prima. Ook redelijke prijzen voor de kaartjes en de consumpties! De stoelen zitten comfortabel en er is lekker genoeg ruimte in het pad voor de stoelen, zodat je goed je benen kwijt kan.

 

Jordan
17-01-2023
Het personeel en programma is fantastisch! Ook het vintage gevoel van de foyer is leuk. Maar de grootte van het scherm in zaal 7 is absurd klein. Hiervoor kan je beter thuis op de bank film kijken. Avondje naar de bios? Neem je verrekijker mee!!

 

Anastasiya Delicaat
07-04-2023
Leuk dat het personeel zijn eigen clip opneemt die aangeeft dat de film start voordat je de film gaat kijken. Mooie zaal en fijne chill area als je wat te vroeg bent of gewoon een koffietje wil doen!

 

Ferdi van Druten
21-05-2023
Onze lievelings bioscoop. Lekker uniek en een fijne sfeer. En niet vergeten...... Heerlijke stoelen.

 

Batu
04-05-2023
Fijne bioscoop! Altijd een nostalgische gevoel bij binnenkomst, omdat ik vroeger als kind vaak kwam.

 

 

Hotels in de buurt van Cinerama Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Cinerama Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Cinerama Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Cinerama Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Cinerama Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Cinerama Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Cinerama kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Cinerama Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Cinerama  
Satebar (review) 0.19 km
Ferry (review) 0.23 km
Nieuw Rotterdams Cafe (review) 0.24 km
Sijf (review) 0.33 km
Vessel 11 (review) 0.41 km

 

 

Parkeren nabij Cinerama

Parkeren nabij Cinerama kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
2e Westblaakhof (op straat zone 30) ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00 € 4,26 per uur
Parkeergarage Lijnbaan (loopafstand 0.25 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 4.00 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (3.72 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Cinerama met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

010 411 5300

 

Openingstijden

Openingstijden niet beschikbaar :-(

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Westblaak 18, 3012 KL Rotterdam (Centrum) [Kaart]
Website   https://cineramabios.nl
Parkeergarage   Lijnbaan (0.25 km.)
Metrostation    Beurs (0.18 km.)
Tramhalte    Beurs Rotterdam (0.18 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.78 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.29 km.)

 

Meer artikelen over Cinerama

 

Foto's Cinerama

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Cinerama. Plan je binnenkort een event bij Cinerama en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Confettiballon Premiere Hartenstrijd Wolff Cinerama Rotterdam
Cloudbuster Rond Confettiballon Premiere Hartenstrijd Wolff Cinerama Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Cinerama of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.