Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Zomercarnaval

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Zomercarnaval en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Koopgoot, Lijnbaan, Stadhuisplein, Stadhuis, bevinden zich op slechts 0.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Atlanta 0.08 km
The James 0.13 km
Postillion Hotel 0.15 km
Urban Residences 0.16 km
Hilton 0.35 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Staal 0.10 km
1NUL8 0.13 km
Oyster Club 0.14 km
Roxxie 0.14 km
Luster 0.15 km
Zomercarnaval

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
In de zinderende zomermaanden komt Rotterdam tot leven met een explosie van kleuren, muziek en dans tijdens het jaarlijkse Zomercarnaval. Een van de meest sprankelende en levendige evenementen in Nederland, Zomercarnaval Rotterdam, wordt nog feestelijker gemaakt door de betrokkenheid van het Rotterdams Ballonnenbedrijf, dat met zijn kleurrijke bijdragen langs de route, op de praalwagens en onder de dansers door, een extra dosis vreugde aan dit spectaculaire festijn toevoegt.

Stichting Zomercarnaval Nederland, de drijvende kracht achter dit spektakel, biedt een podium aan diverse cultuurgemeenschappen om hun rijke erfgoed te delen en te vieren. Muziek, dans, eten, kostuums en gezelligheid vormen de kern van dit evenement, waardoor de culturele diversiteit van Nederland op een unieke en feestelijke manier in de schijnwerpers wordt gezet. Het Zomercarnaval Rotterdam, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, verbindt mensen, bevordert begrip en verspreidt een sfeer van positiviteit en inclusiviteit.

De stichting vervult een cruciale rol in het culturele en feestelijke leven van Nederland door ruimte te bieden aan uiteenlopende gemeenschappen om hun tradities en festiviteiten met een breed publiek te delen. Door het organiseren van Zomercarnaval Rotterdam draagt de stichting bij aan het verrijken van de Nederlandse samenleving met een palet aan kleurrijke tradities en de levendige energie van de tropen.

De geschiedenis van Zomercarnaval begon in 1982 en 1983 in Utrecht, waar enkele Antilliaanse carnavalsverenigingen uit Rotterdam, Utrecht en Amsterdam een kleurrijke optocht hielden over het Jaarbeursplein. Sinds 1984 heeft Rotterdam de eer dit bruisende evenement te organiseren, en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van zowel het culturele erfgoed van Rotterdam als van Nederland als geheel.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf speelt een cruciale rol in het verhogen van de feestvreugde tijdens Zomercarnaval. Langs de route, op de praalwagens en tussen de dansers door zweven de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf als vrolijke metgezellen van dit tropische carnaval. Deze ballonnen vormen niet alleen een visueel feest voor de ogen, maar dragen ook bij aan de interactie met het publiek, vooral de jongste feestvierders. Dansers delen met enthousiasme ballonnen uit aan kinderen langs de route, waardoor een extra laag van plezier en betrokkenheid ontstaat.

Het is niet alleen de visuele pracht van de ballonnen die indruk maakt, maar ook de symboliek van deze luchtige decoraties. Ballonnen staan voor vreugde, lichtheid en feestelijkheid, precies de sfeer die het Zomercarnaval wil uitdragen. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpt dat en voegt met hun kleurrijke bijdragen een waardevol element toe aan de viering van diversiteit en samenhorigheid tijdens dit unieke evenement.

In conclusie biedt Zomercarnaval Rotterdam niet alleen een visueel spektakel van tropische pracht en praal, maar ook een diepere betekenis van culturele uitwisseling en feestelijke verbroedering. Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf als medespeler wordt deze viering van diversiteit nog levendiger, vrolijker en onvergetelijker. Het evenement versterkt niet alleen de banden tussen gemeenschappen, maar verheft ook het culturele erfgoed van Nederland naar nieuwe hoogten, waardoor Zomercarnaval Rotterdam een niet te missen jaarlijkse viering wordt voor Rotterdammers en bezoekers vanuit alle hoeken van het land.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Zomercarnaval

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Zomercarnaval. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Zomercarnaval?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

john cleese
john cleese 29-07-2023
Ook al wat het elk jaar minder, het blijft een kleurrijk en vrolijk spektakel. het mooie is dat veel culturen bij elkaar er toch iets moois van kunnen maken, ik heb nog steeds bewondering voor het feit dat veel mensen heel veel tijd en werk steken in hun stukje van de optocht. en gelukkig geniet het zomercarnaval nog steeds grote belangstelling.

 

we ree
we ree 30-07-2023
Wat vreselijk dat ze honderdduizenden mensen willen straffen voor het gedrag van 4 heethoofden. En als er politici zijn, die durven te beweren dat dit carnaval moet stoppen, dan kan ik zo maar nog een paar evenementen of plekken waar veel mensen samenkomen bedenken die ook zeer gevaarlijk zijn ( voetbalvelden, stations, vliegvelden) en waar geweld gepleegd wordt. Wees dan consequent en sluit de tent ook daar.

 

Peggy Jungblut
Peggy Jungblut 01-08-2023
Uh. Elk jaar bij groot festival bij amsterdam centraal , schietpartijen, steekpartij en overvallen, maar dat heeft een blanke bedacht en mag blijven doorgaan en zomercarnaval waar een stinkblanke aan het hoofd staat, mag je niet bubbling dansen omdat mevrouw te stijf is en bang is dat haar man een exotisch intersant ding vindt.

 

Jan Kreulen
Jan Kreulen 27-07-2023
Idioten die een dans ineens gaan verbieden. Betutteling van de grootste orde. Het wordt gekker en gekker deze idioterie.

 

Honest and Nice Sweet
Honest and Nice Sweet 27-07-2023
Achterlijke mongolen met hun regels betuttelend gedrag pff

 

 

meer Reviews

 

Foto's Zomercarnaval

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Zomercarnaval. Plan je binnenkort een event bij Zomercarnaval en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Zomercarnaval 2017 Rotterdam
Heliumballonnen Zomercarnaval 2017 Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Zomercarnaval of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Zomercarnaval zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.