Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Soju Bar

(5/5)
 • Grotemarkt 88, 3011 GM Rotterdam [Kaart]
 • 010 303 7279
 • https://www.sojubar.com/
 • Markthal (0.11 km.)
 • Blaak (0.13 km.)
 • Station Blaak Rotterdam (0.13 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.13 km.)
 • Centrum (0.49 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Soju Bar en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Laurenskerk, Centrale Bibliotheek, Kubuswoningen, Erasmus University College, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Stayokay Hostel 0.24 km
Motto by Hilton 0.27 km
Savoy 0.39 km
Postillion Hotel 0.45 km
Atlanta 0.56 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Soju Bar 0.00 km
Sumo 0.15 km
Madam Chen 0.16 km
Fitzgerald 0.20 km
Bar Blink 0.30 km
Soju Bar

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het is altijd een feestelijke aangelegenheid wanneer je je Verjaardag viert, en wat is er nu beter dan dit te vieren met vrienden of familie bij de Soju Bar in Rotterdam? De Soju Bar, gelegen in de Markthal, is een ware hype in Rotterdam. Na het succes van de eerste locatie, opent Soju een tweede vestiging in de Markthal, waar je kunt genieten van verschillende varianten Korean Fried Chicken en andere heerlijke Koreaanse gerechten, allemaal gecombineerd met de populaire drank soju - de meest gedronken gedistilleerde drank ter wereld.

Bij Soju Bar draait alles om comfortfood, lekkere drankjes en bovenal gezelschap! De Koreaanse cultuur viert companionship met eten en drinken, en dat is precies wat je kunt ervaren bij Soju Bar. Het is de perfecte plek om quality time door te brengen met vrienden, familie en geliefden.

Wat het extra speciaal maakt, is dat je niet alleen je Verjaardag kunt vieren, maar ook andere feestelijke gelegenheden kunt markeren met een heerlijk etentje bij Soju Bar. En om je feest nog feestelijker te maken, kunnen wij, het Rotterdams Ballonnenbedrijf, de ballonnen aan je tafel verzorgen. We hebben zelfs de ballonnen verzorgd bij de Opening van de Soju Bar in de Markthal op 18 november 2023, waardoor het een nog gedenkwaardiger evenement werd.

Bij Soju Bar draait het niet alleen om lekker eten en drinken, maar ook om de gezelligheid en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Het is de ideale plek om samen te komen, te genieten van heerlijke gerechten zoals crispy Korean Fried Chicken, bibimbap, kimbab, mandu en bingsu, en natuurlijk de favoriete drank van velen: soju.

Dus, of je nu je Verjaardag viert of een ander speciaal moment markeert, Soju Bar is de place to be. En met de ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf wordt de sfeer nog feestelijker. EAT, SLEEP, SOJU, REPEAT - dat is het motto bij Soju Bar. Ontdek het menu, geniet van de gezelligheid en maak van elke gelegenheid een feestelijke herinnering.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Soju Bar

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Soju Bar. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Sara
Sara 18-11-2023

 

Anthony Chen
Anthony Chen 18-11-2023

 

 

meer Reviews

 

Foto's Soju Bar

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Soju Bar. Plan je binnenkort een event bij Soju Bar en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Opening Soju Bar Markthal Rotterdam
Ballonpilaar Opening Soju Bar Markthal Rotterdam
Ballonpilaar Opening Soju Bar Markthal Rotterdam
Ballonpilaar Opening Soju Bar Markthal Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Soju Bar of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Soju Bar zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.