Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Courzand Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Courzand Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Courzand Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Courzand! Wat te zien en doen bij Courzand Rotterdam.

Courzand Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Drijvend Paviljoen, RDM, Onderzeebootloods, Delfshaven, Schiecentrale, bevinden zich op slechts 1.4 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Courzand Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Courzand Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Courzand Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Courzand Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Courzand Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Courzand Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Courzand kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Courzand Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Courzand  
Courzand 0.00 km website
Soif 2.68 km website
Eetcafe Verhip 2.94 km website
Restaurant Goud 2.95 km website
Iskender 3.22 km website

 

Foto's Courzand Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Courzand. Plan je binnenkort een event bij Courzand en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 5ballonnen Trouwen Huwelijk Bruiloft Private Dining Cafe Restaurant Courzand Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Trouwen Huwelijk Bruiloft Private Dining Cafe Restaurant Courzand Rotterdam
Tafeldecoratie 7ballonnnen Gronddecoratie Cafe Restaurant Trouwen Huwelijk Bruiloft Courzand Rotterdam
Tafeldecoratie 7ballonnnen Gronddecoratie Cafe Restaurant Trouwen Huwelijk Bruiloft Courzand Rotterdam
 

Parkeren nabij Courzand

Parkeren nabij Courzand kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Courzand is Bigshops. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 2.14 km bij Courzand vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Pernis (2.83 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Courzand met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Courzandseweg 40, 3089 PE Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Bigshops (2.14 km.)
Metrostation    Marconiplein (2.36 km.)
Tramhalte    Marconiplein Rotterdam (2.35 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (4.84 km.)
Steiger Watertaxi   Heysekade (0.11 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Courzand Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.