Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Villa Thalia Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Villa Thalia Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Villa Thalia Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Villa Thalia

Villa Thalia is een uitgaansgelegenheid, gevestigd in de voormalig bioscoop Thalia aan de Kruiskade, midden in het centrum van Rotterdam. Van donderdag t/m zaterdag is het een oogverblindende club waar het filverleden nog steeds als een rode draad doorheen loopt. Voorafgaand aan de clubavonden worden er ook dinnershows gegeven in bioscoopstijl. Club Villa Thalia onderscheidt zich van de rest met de grootste 360 projectieschermen van Nederland, een unieke amfitheateropstelling met een uitschuifbare catwalk en state of the art lichttechniek.

Zaal Huren

Neem alleen genoegen met het allerbeste. Het zal je gasten aan niets ontbreken. Er is geen evenementenlocatie in Nederlands dat zoveel beleving, sfeer, entertainment en exposuremogelijkheden biedt als Villa Thalia. Villa Thalia is een ideale plek voor particuliere en zakelijke evenementen van 125 tot 1000 personen met een ruime keuze aan showelementen en entertainment, inclusief culinaire verzorging. Er zijn Zalen beschikbaar voor grote en kleine bijeenkomsten.

 

Feest bij Villa Thalia! Wat te zien en doen bij Villa Thalia.

Villa Thalia is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Stadhuisplein, Stadhuis, Lijnbaan, De Doelen, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Met korting naar Villa Thalia?

Met korting naar Villa Thalia? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Villa Thalia

 

Hotels in de buurt van Villa Thalia Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Villa Thalia Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Villa Thalia Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Villa Thalia Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Villa Thalia Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Villa Thalia Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Villa Thalia kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Villa Thalia Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Villa Thalia  
De Beurs (review) 0.04 km
TIWYA (review) 0.07 km
Cornelis (review) 0.11 km
The Grit (review) 0.12 km
Grace (review) 0.12 km

 

Zaal Huren bij Villa Thalia

Interesse in een zaal huren bij Villa Thalia, eventueel met aankleding? Hotel New York heeft verschillende zalen beschikbaar voor een receptie, borrels, feesten en andere (zakelijke) bijeenkomsten om jouw evenement te laten slagen. De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Villa Thalia en zorgt ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare zalen bij Villa Thalia met het maximaal aantal personen per zaal bij iedere mogelijke opstelling.

Zaal m2 Hoogte Carré Theater Diner Feest Receptie Cabaret School U-vorm Boardroom Lagerhuis Catwalk
Villa Thalia 723 6,45 - 300 300 - 300 - 300 - - - -

 

 

Parkeren nabij Villa Thalia

Parkeren nabij Villa Thalia kan gewoon op straat. Dr. Zamenhofstraat is parkeerzone 630 en kost € 2,60 per uur op ma t/m vrij: 09:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Villa Thalia is Kruiskade. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.03 km bij Villa Thalia vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.05 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Villa Thalia met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Kruiskade 31, 3012 EE Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Kruiskade (0.03 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.17 km.)
Tramhalte    Kruiskade Rotterdam (0.06 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.47 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.82 km.)

 

Foto's Villa Thalia

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Villa Thalia. Plan je binnenkort een event bij Villa Thalia en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Bedrijfsfeest Villa Thalia Rotterdam
Ballonboog 6m Bedrijfsfeest Villa Thalia Rotterdam
Folieballon Cijfer 30 Villa Thalia Kruiskade Rotterdam
Folieballon Cijfer 30 Villa Thalia Kruiskade Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Villa Thalia Kruiskade Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Villa Thalia Kruiskade Rotterdam
Ballonboog 6m Hartballonnen Valentijnsdag Villa Thalia Kruiskade Rotterdam
Ballonboog 6m Hartballonnen Valentijnsdag Villa Thalia Kruiskade Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Villa Thalia of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.