Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Drijvend Paviljoen

 • RDM-kade 59, 3089 JR Rotterdam [Kaart]
 • https://www.rdmrotterdam.nl/campus
  Uw link hier?
 • Parking Europoint (1.87 km.)
 • Marconiplein (2.07 km.)
 • Marconiplein Rotterdam (2.06 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (4.66 km.)
 • RDM / Heijplaat (0.13 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Drijvend Paviljoen en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als RDM, Onderzeebootloods, Stadshaven Brouwerij, Delfshaven, bevinden zich op slechts 0.9 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel 3.32 km
Euromast 3.38 km
SS Rotterdam 3.69 km
Supernova Hotel 3.73 km
Morgan and Mees 3.84 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Courzand 0.35 km
Soif 2.51 km
Vliegveld 2.77 km
Verhip 2.88 km
Restaurant Goud 2.93 km
Drijvend Paviljoen

 

Inhoudsopgave

 1. Zaal huren
 2. Foto's
 3. Reviews
 4. FAQ
Welkom bij het drijvende paviljoen in Rotterdam, een buitengewone locatie voor het vieren van jouw volgende feest of evenement! Dit opvallende bouwwerk, bestaande uit drie drijvende bollen op het water, diende oorspronkelijk als expositie- en ontvangstruimte en lag in de Rotterdamse Rijnhaven. Gelegen in de prachtige omgeving bood het paviljoen een unieke setting voor diverse bijeenkomsten.

Of je nu een Verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, bruiloft of jubileum wilt organiseren, het drijvende paviljoen biedt een memorabele locatie die je gasten zeker zal verbazen. De bijzondere architectuur en het prachtige uitzicht op het water creëren een onvergetelijke sfeer voor elk evenement.

Nu, sinds juli 2021, is het drijvende paviljoen verplaatst naar de Heijplaat en komt het in handen van de hogeschool. Deze unieke locatie zal worden gebruikt voor onderwijs en evenementen, waardoor het een bruisend centrum wordt voor creativiteit en innovatie. Als onderdeel van de gewenste uitbreiding van de hogeschool zal het drijvende paviljoen de komende tien jaar een belangrijke rol spelen in het inspireren en informeren van studenten en bezoekers.

Bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpen we het belang van het toevoegen van kleur en feestelijkheid aan jouw speciale gelegenheid. Daarom staan we klaar om jouw feest op het drijvende paviljoen te transformeren met prachtige ballondecoraties. Of je nu kiest voor subtiele tafelstukken of indrukwekkende ballonnenbogen, ons getalenteerde team zorgt ervoor dat jouw evenement de juiste sfeer krijgt.

Met zijn opvallende architectuur, adembenemend uitzicht en veelzijdige mogelijkheden is het drijvende paviljoen in Rotterdam de perfecte keuze voor een onvergetelijk feest of evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van jouw volgende bijeenkomst op deze unieke locatie!

 

Zaal huren

Het Drijvend Paviljoen in Rotterdam biedt een veelzijdige evenementenlocatie met de mogelijkheid tot het huren van verschillende zalen. De Foyer, gelegen in de twee grootste koepels, biedt een adembenemend uitzicht op de Kop van Zuid en is geschikt voor diverse evenementen zoals ontvangsten, recepties, diners, en productpresentaties voor maximaal 400 gasten. Het Auditorium, met standaard audiovisuele middelen, is ideaal voor presentaties, workshops, debatten en vergaderingen met een capaciteit van ruim 150 personen. Het terras op het water biedt een prachtig uitzicht op de Kop van Zuid en is perfect voor lunches en borrels bij mooi weer.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Drijvend Paviljoen, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Drijvend Paviljoen

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Drijvend Paviljoen. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"De perfecte drijvende locatie voor kleinschalige evenementen over innovatie, duurzaamheid, clean tech of de toekomst."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Foto's Drijvend Paviljoen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Drijvend Paviljoen. Plan je binnenkort een event bij Drijvend Paviljoen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Drijvend Paviljoen Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Drijvend Paviljoen Rotterdam

FAQ

Q.

Ik was benieuwd of de drijvende paviljoen nog wordt verhuurd voor verjaardagen? Zo ja, wat de zijn de kosten hiervoor?

A.

Het Drijvend Paviljoen is niet meer te huur voor verjaardagen. Het Drijvend Paviljoen wordt tegenwoordig gebruikt voor onderwijs gerelateerde evenementen van Hogeschool Rotterdam

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Drijvend Paviljoen of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Drijvend Paviljoen zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.