Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Drijvend Paviljoen

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Drijvend Paviljoen en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Drijvend Paviljoen is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als RDM, Onderzeebootloods, Delfshaven, Sparta, bevinden zich op slechts 1.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 3.32 km
Euromast 3.38 km
SS Rotterdam 3.69 km
Supernova Hotel 3.73 km
Le Marin Boutique Hotel 3.92 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Courzand 0.35 km
Soif 2.51 km
Vliegveld 2.77 km
Verhip 2.88 km
Restaurant Goud 2.93 km
Drijvend Paviljoen

 

Inhoudsopgave

  1. Zaal huren
  2. Foto's
  3. Reviews
  4. FAQ
De adembenemende skyline van Rotterdam vormt het perfecte decor voor een uniek en sprankelend feest. En waar kun je beter zo'n feest organiseren dan op het drijvend paviljoen, een iconische locatie die de stad en de Maas met elkaar verbindt? Stel je voor: dansen op het ritme van de golven, omgeven door het moderne architectonische meesterwerk van Rotterdam.

In een van de zalen van het drijvend paviljoen komt jouw feest tot leven. Met haar elegante interieur en panoramische uitzichten biedt de zaal een spectaculaire omgeving om jouw gasten te verwelkomen. Of je nu een intiem Verjaardagsfeest, een schitterende bruiloft of een grootschalig bedrijfsevenement organiseert, de mogelijkheden zijn eindeloos.

En wat is een feest zonder ballonnen? Hier komt het Rotterdams Ballonnenbedrijf in beeld, klaar om jouw feestelijke visie werkelijkheid te laten worden. Met hun vaardigheid en creativiteit transformeren ze de zaal tot een betoverend spektakel. Van indrukwekkende ballonbogen bij de ingang tot aan feestelijke ballonpilaren die de dansvloer omringen, elk detail wordt met zorg en precisie vormgegeven.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf begrijpt dat elk evenement uniek is en daarom werken ze nauw met jou samen om een op maat gemaakte ballondecoratie te creëren. Of je nu gaat voor een klassieke en tijdloze uitstraling of juist voor een trendy en moderne look, hun team van professionals zal de perfecte ballonnen leveren die jouw feest tot leven brengen.

Stel je voor: de zaal van het drijvend paviljoen is gehuld in een betoverende sfeer. De lucht is gevuld met kleurrijke ballonnen die zachtjes wiegen op het ritme van de muziek. Jouw gasten worden verwelkomd in een wereld vol vreugde en feestelijkheid. Samen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf creëren we een ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.

Dus, stap aan boord van het drijvend paviljoen en laat je meeslepen door de magie van Rotterdam. Vertrouw op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de ballonnen te verzorgen en jouw feest naar nieuwe hoogtes te tillen. Samen creëren we een evenement dat de verwachtingen overtreft en waar iedereen nog lang over zal napraten.

 

Zaal huren

Het Drijvend Paviljoen in Rotterdam biedt een veelzijdige evenementenlocatie met de mogelijkheid tot het huren van verschillende zalen. De Foyer, gelegen in de twee grootste koepels, biedt een adembenemend uitzicht op de Kop van Zuid en is geschikt voor diverse evenementen zoals ontvangsten, recepties, diners, en productpresentaties voor maximaal 400 gasten. Het Auditorium, met standaard audiovisuele middelen, is ideaal voor presentaties, workshops, debatten en vergaderingen met een capaciteit van ruim 150 personen. Het terras op het water biedt een prachtig uitzicht op de Kop van Zuid en is perfect voor lunches en borrels bij mooi weer.

De aankleding van het feest zorgt voor de juiste sfeer. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig met ballonnen bij Drijvend Paviljoen, wij kennen de locatie goed en zorgen ervoor dat de zaal in de juiste sfeer of in het gewenste thema wordt aangekleed. Van elke zaal of lege ruimte zullen wij een sfeervolle feestlocatie maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Drijvend Paviljoen

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Drijvend Paviljoen. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"De perfecte drijvende locatie voor kleinschalige evenementen over innovatie, duurzaamheid, clean tech of de toekomst."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Foto's Drijvend Paviljoen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Drijvend Paviljoen. Plan je binnenkort een event bij Drijvend Paviljoen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Drijvend Paviljoen Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Drijvend Paviljoen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Drijvend Paviljoen of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Drijvend Paviljoen zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.