Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Drijvend Paviljoen Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Drijvend Paviljoen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Drijvend Paviljoen Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Drijvend Paviljoen

Het Drijvend Paviljoen - het iconische gebouw in de vorm van 3 reusachtige bollen van 12 meter - lag sinds 2010 in de Rotterdamse Rijnhaven waar het symbool stond voor Rotterdam als innovatieve delta stad. Het Drijvend Paviljoen was te huur voor het organiseren van seminars, exposities, workshops, presentaties e.d. Ook het auditorium en het binnen- als het buitenplein waren onderdeel van deze drijvende hotspot. Inmiddels is het gevaarte verhuist naar de RDM Campus op Heijplaat die het gaat gebruiken als voor onderwijs en evenementen.

Zaal Huren

Het drijvend paviljoen is in delen of geheel te huur voor congressen, exposities, presentaties, recepties en diners. En zeker als je evenement gaat over innovatie, duurzaamheid, clean tech of over de toekomst, is het Drijvend Paviljoen een unieke en perfecte locaties om af te huren. Ook het auditorium en het binnen- als het buitenplein zijn onderdeel van deze drijvende hotspot en zijn beschikbaar voor bijeenkomsten.

 

Feest bij Drijvend Paviljoen! Wat te zien en doen bij Drijvend Paviljoen.

Drijvend Paviljoen is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Drijvend Paviljoen, RDM, Onderzeebootloods, Delfshaven, Sparta, bevinden zich op slechts 1.1 km afstand.

 

Met korting naar Drijvend Paviljoen?

Met korting naar Drijvend Paviljoen? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Drijvend Paviljoen

 


"De perfecte drijvende locatie voor kleinschalige evenementen over innovatie, duurzaamheid, clean tech of de toekomst."


Hotels in de buurt van Drijvend Paviljoen Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Drijvend Paviljoen Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Drijvend Paviljoen Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Drijvend Paviljoen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Drijvend Paviljoen Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Drijvend Paviljoen Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Drijvend Paviljoen kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Drijvend Paviljoen Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Drijvend Paviljoen  
Courzand (review) 0.35 km
Soif (review) 2.51 km
Verhip (review) 2.88 km
Restaurant Goud (review) 2.93 km
De Machinist (review) 3.18 km
 

Parkeren nabij Drijvend Paviljoen

Parkeren nabij Drijvend Paviljoen kan gewoon op straat. Speedwellstraat is parkeerzone 510 en kost € 1,80 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Drijvend Paviljoen is Parking Europoint. Deze parkeergarage kost € 2.25 per uur en ligt hemelsbreed 1.87 km bij Drijvend Paviljoen vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Pernis (2.90 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Drijvend Paviljoen met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   RDM-kade 59, 3089 JR Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Parking Europoint (1.87 km.)
Metrostation    Marconiplein (2.07 km.)
Tramhalte    Marconiplein Rotterdam (2.06 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (4.66 km.)
Steiger Watertaxi   RDM / Heijplaat (0.13 km.)

 

Foto's Drijvend Paviljoen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Drijvend Paviljoen. Plan je binnenkort een event bij Drijvend Paviljoen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Drijvend Paviljoen Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Drijvend Paviljoen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Drijvend Paviljoen of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.