Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Coolblue

(3/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Coolblue en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als De Doelen, Centraal Station, Groot Handelsgebouw, TR Theater Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Marriott 0.07 km
Premier Suites Plus 0.17 km
Hilton 0.35 km
Midtown Hotel 0.37 km
The James 0.44 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Beers and Barrels 0.07 km
NOYA 0.16 km
Stadscafe Weena 0.20 km
Engels 0.21 km
Ayla 0.21 km
Coolblue

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
In het bruisende hart van Rotterdam, aan het Weena, bevindt zich het Coolblue hoofdkantoor. Naast de bekende elektronicawinkel heeft Coolblue ook iets unieks te bieden: het Coolblue Codemuseum. Dit museum is een eerbetoon aan de wereld van software en de briljante geesten die achter de schermen bij Coolblue werken.

Achter de schermen draait bij Coolblue alles om software. Het is de drijvende kracht achter de efficiënte processen, de gebruiksvriendelijke websites en de snelle leveringen waar Coolblue om bekend staat. En daar zijn ze ontzettend trots op. Om deze trots te delen en het werk van de Coolblue developers te eren, heeft Coolblue het Codemuseum in het leven geroepen.

In het Coolblue Codemuseum worden de mooiste stukjes code en de verhalen van de developers die ze geschreven hebben tentoongesteld. Het museum biedt bezoekers de mogelijkheid om digitaal de kunstwerken van code te bewonderen, of ze kunnen langskomen bij de Coolblue-winkel in Rotterdam Alexandrium om de fascinerende wereld van software en technologie van dichtbij te ervaren.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft een belangrijke rol gespeeld in de werving- en selectiecampagnes van Coolblue. Met hun creatieve balloninstallaties en kleurrijke ballondecoraties hebben ze gezorgd voor een feestelijke en opvallende sfeer tijdens de evenementen. Potentiële kandidaten werden verwelkomd met ballonnen die de trotse boodschap van Coolblue als softwaregedreven bedrijf uitdroegen.

Het Coolblue Codemuseum en het Rotterdams Ballonnenbedrijf delen een gemeenschappelijke passie voor creativiteit en innovatie. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat de werving- en selectiecampagnes van Coolblue niet alleen professioneel waren, maar ook een element van plezier en speelsheid bevatten. De ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben bijgedragen aan een levendige en uitnodigende sfeer, waardoor de evenementen gedenkwaardig werden voor potentiële kandidaten.

Of je nu digitaal de kunstwerken van code bewondert in het Coolblue Codemuseum of persoonlijk langskomt in de Coolblue-winkel in Rotterdam Alexandrium, de fascinatie voor software en technologie is overal voelbaar. Coolblue en het Rotterdams Ballonnenbedrijf brengen samen de trots van Coolblue als softwaregedreven bedrijf tot leven en zorgen voor een unieke en feestelijke ervaring voor bezoekers en potentiële kandidaten.

Dus, als je geïnteresseerd bent in de kunst van code, bezoek dan het Coolblue Codemuseum online of breng een bezoek aan de Coolblue-winkel in Rotterdam Alexandrium. Laat je inspireren door de creativiteit en innovatie die achter de schermen bij Coolblue plaatsvinden. En wie weet kom je onderweg de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf tegen, die de feestelijke en uitnodigende sfeer van Coolblue nog verder versterken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Coolblue

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Coolblue. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Bij Coolblue Rotterdam ga je niet zonder glimlach naar huis en worden alle problemen met de hoogste klantvriendelijkheid opgelost."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
3.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Daan Wolf
Daan Wolf 03-11-2023
Laptop opgestuurd voor reparatie, dit geintje duurt 2 maanden en 2 maanden lang stuur de klantenservice je van kastje naar de muur. Probleem oplossen ho maar. Verbinding verbreken als het ze te moeilijk word. Schade die de reparateur veroorzaakt mag je zelf voor opdraaien. Zo jammer van een fijne winkel.

 

Ed de Kroon
Ed de Kroon 15-10-2023
In 2021 een Samsung tv gekocht bij Coolblue. Deze ging onlangs kapot, net een paar maanden buiten de garantie. Contact opgenomen met de klantenservice met de vraag wat zij daarin zouden kunnen betekenen, het is immers niet gebruikelijk dat een tv al zo snel kapot gaat. Antwoord van Coolblue: NIETS, de garantie is voorbij. Nog een aantal malen aangedrongen, beroep gedaan op wettelijke garantie, beroep gedaan op coulance. Antwoord: NIETS, probeer het eens bij Samsung. Dit terwijl de wettelijke garantie regelt dat je dan claimt via de koper en niet via de fabrikant. Uiteindelijk een nieuwe tv gekocht, rechtstreeks bij Samsung. Het zat me toch niet lekker. Dus via mail een bericht gestuurd naar de klantenservice van Coolblue, aangegeven dat ik via mijn rechtsbijstandsverzekering hiertoe was geadviseerd. Dat begrepen ze helemaal. Mijn tv kon op kosten van Coolblue worden nagekeken en als er mij niets te verwijten viel zou de tv binnen garantie gerepareerd worden. Helaas .... Coolblue had eerder natuurlijk de deur dichtgegooid, dus ik heb mijn oude tv bij levering mee laten nemen door Samsung. U kunt wel raden wat Coolblue nu nog voor mij kon betekenen na meerdere mails heen en weer: NIETS. Tevens kunt u wel raden wat ik nog bij Coolblue zal kopen: NIETS.

 

Pieter de Zwart
Pieter de Zwart 27-09-2023
Na een Moulinex OW6101 broodbakmachine ter reparatie te hebben aangeboden vanwege een defect zeer kort na aanschaf is deze na 5x gebruiken opnieuw defect. Coolblue weigert mij mijn geld terug te geven en vind dat ik de machine maar weer ter reparatie moet opsturen, wat ongetwijfeld opnieuw gaat resulteren in hetzelfde defect. Zo proberen ze het net zo lang te rekken tot het apparaat uit de garantie is. De klantenservicemedewerker die ik heb gesproken is niet voor rede vatbaar en herhaalt steeds dezelfde flowcharttekst. Coolblue weigert een echte oplossing te bieden voor het probleem en wil mij niet het aankoopbedrag terug te storten. Ik ben diep teleurgesteld in de houding van dit bedrijf waar ik eens klant ben geworden vanwege de goede service. Daar is nu niets meer van over. Een gevalletje slachtoffer van hun eigen succes. Ik geef Coolblue de kans dit op te lossen door een terugstorting van het aankoopbedrag. Zo niet dan onderneem ik vervolgstappen. Mijn producten bestel ik hoe dan ook voortaan ergens anders, deze ervaring met de klantenservice heeft mij helaas duidelijk gemaakt dat deze toko in de basis niet langer te vertrouwen is.

 

Thomas Kooijman
Thomas Kooijman 11-11-2023
Wanneer je denkt dat Coolblue nog dezelfde service en klantgerichtheid heeft bij aankoop als bij een zware lekkage na het plaatsen van zonnenpanelen, heeft het goed mis. Na het plaatsen van de zonnenpanelen is er binnen het jaar al een gigantische gat in het plafond ontstaan met als gevolg lekkage. Doodleuk van Coolblue horen dat je dit met de verzekering moet oplossen is simpelweg niet eens klantgerichtheid te noemen.

 

Richard van Maarseveen
Richard van Maarseveen 26-09-2023
Alles gaat mis met het bestellen van een iphone 15. Sorteerfout, niet bezorgd na dag thuisblijven, opnieuw bezorgafspraak gemaakt en in plaats daarvan per ongeluk door Coolblue de hele bestelling geannuleerd. Overal zelf achteraan moeten, fouten kunnen door Coolblue niet worden hersteld en alleen maar verwijzingen naar ‘het systeem’, belscript volgend na overigens onbeschoft lang in de wacht te hebben gestaan. Kijkt u zelf maar weer op de website…… Geen menselijke maat, kennelijk het nieuwe winkelen. Bedrijf niet zuinig op haar klanten. Nooit meer Coolblue. Dat ze inmiddels een verliesgevend bedrijf zijn verbaast mij niets.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Coolblue

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Coolblue. Plan je binnenkort een event bij Coolblue en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Codemuseum Hoofdkantoor Coolblue Weena Rotterdam
Cloudbuster Rond Codemuseum Hoofdkantoor Coolblue Weena Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Coolblue of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Coolblue zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.